Faka 3 987 Opublikowano 18 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2018 A mogłaby już być premiera, a do marca jeszcze gruby kwartał czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) @Voytec DZ Edition można znaleźć poniżej 4 stówek(w Ultimie 369 zeta) tylko trzeba pamiętać że ta edycja w Europie nie posiada passa. https://www.ultima.pl/ct/playstation-4/gry/akcja/tom-clancs-the-division-2-dark-zone-1 Edytowane 18 grudnia 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Ja kupiłem wersję Gold. Nie wiem po ile będzie wtedy stała waluta w Argentynie, ale wychodzi niecałe 160 ziko za fajną cyfrę PS. Połapałem promo jak jeszcze działały zakupy z innych regionów po VPN Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Obyś bana dostał na konto!!! ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Nie siara wam kupować tych edycji z figurkami za grube dolary? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Ja zbieram kolekcjonerki jak i figurki do tego kocham Dywizje więc tutaj cena nie ma znaczenia. Mają być wszystkie kolekcjonerki i basta!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Ale te figurki wyglądają szajsowato ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Mam figurkę z jedynki i jak na swój przedział cenowy prezentuje się zayebiscie, podobnie zresztą jak ta z DZ edition. Ta z Phoenix Shield wygląda zdeka jak wyciosana w drewnie ale tylko na zdjęciach. Można w niej wymienić caly szpej i ustawić w bardziej agresywnej pozie : ] No i ogólnie to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Wygląda jak figurka action-menaMoże 15 lat temu bym się jarał, ale pod warunkien że w komplecie byłby spadochron i mógłbym zrzucać kolesia balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Już widzę jak rzucasz z balkonu figurkę z zestawu za tysiąc peelenow zbieranych mozolnie przez lata i dołożonych do pieniędzy z komunii Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 19 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2018 Kurła zdziwiłbyś się Jako dzieciak zajarany byłem konstrukcją spadochronów i balonów. O ile budowanie z klocków lego balonów kończyło się tylko i co najwyżej spaleniem chustek, to przy próbach tworzenia spadochronu nie zlicze ile zabawek zniszczyłem zrzucając je z balkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 20 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2018 Wiadomo jaki fragment w alphie był udostępniony? Ten sam co na E3 i po becie raczej należy się tego spodziewać czy jednak było w niej więcej grania? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Czyli dwójka to to samo co The Division 1 ale bez klimatu zimy który czynił tę serię unikatowym loot shooterem? Czy może czegoś nie zauważyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 5 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Za to z klimatem jak w filmie Jestem Legendą, kupuję to. Już mam dość gier z zimowymi sceneriami XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, devilbot napisał: Czyli dwójka to to samo co The Division 1 ale bez klimatu zimy który czynił tę serię unikatowym loot shooterem? Czy może czegoś nie zauważyłem? Zima w NY była genialna to prawda (a ta zamieć w Survivalu to było mistrzostwo świata) ale nie mogą dowalić kolejnej zimy w innej miejscówce bo zarzucono by im wtórność, dlatego jak najbardziej rozumiem zmianę klimatu na wiosenno/letni. Wygląda to spoko jedynie Survivalu(który został już potwierdzony w TD2) nie czuje w tym klimacie bo jedynce ta walka z zimnem, zbieraniem ciuchów, spadek temperatury ciała, ogrzewanie się przy beczkach itp to było nierozerwalnie związane z zimą. W TD2 póki co tego nie widzę Edytowane 5 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 A może dowalą deszczową burzę gdzie ledwo co będzie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) Jako, że niedawno odpaliłem sobie The Division z powodu eventu, który niedawno się zaczął - problem w tym, że ja już w tych eventach nie mam co robić (no może te medale ale nie chce mi się), zdobyłem co chciałem i tyle. Ale nasunęła mnie jedna myśl - ciekawe gdzie będzie strefa Dark Zone w drugiej części. Wydaje mi się, że chyba coś w okolicach białego domu, bo do dziś nic nie ujawnili na temat obszaru DZ. Edytowane 15 stycznia 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 Czytałem gdzieś ploty, że ma być więcej niż jedna strefa DZ. Dzisiaj też wyciekł jakiś nowy gameplay ale usuwają z youtuba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 Ludzie grający w Alphe na grupach pisali coś o 3 DZtach ale nie wnikałem o co dokładnie chodziło. Żeby tylko nie zrobili tego co chcieli zrobić w jedynce przy którymś patchu. Dwie strefy - jedną standardową czyli PvP+PvE a drugą PvE only. Całe szczęście zostali tak zyebani przez społeczność TD że odpuścili, ale chooy wie czy im to dalej w bani nie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 A tak, pamiętam ten shitstorm z tym pve w dz XD. Co się naczytałem to moje lol. Nie no bądźmy poważnej myśli, że tego szajsu nie odyebią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2019 A tak z innej beczki to jutro o 18 UTC mają odpalić story trailer. Beta podobno ma ruszyć na początku lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Dyr. kreatywny Ubisoftu pisze że czeka nas "huge week". Na mieście mówią że (może)beta w piątek. Więcej info o 18(wtedy tez odpalają story trailer) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 16 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 To beta dla wszystkich? Spoko weekend się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Wydaje mi się że najpierw powinni odpalić "private" a później "open" ale to się okaże za 7h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 15 godzin temu, Faka napisał: A tak, pamiętam ten shitstorm z tym pve w dz XD. Co się naczytałem to moje lol. Nie no bądźmy poważnej myśli, że tego szajsu nie odyebią. Będziemy poważnej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi