Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division 2

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ryo-San napisał:

Wydaje mi się że najpierw powinni odpalić "private" a później "open" ale to się okaże za 7h. 

No kumam. W sumie i tak do dziś dnia żadnego maila nie dostałem, co by się dostać do beta testów, a i tak się zgłaszałem, no ale nie byłem godny wg Massive xd

Edytowane przez Faka
Opublikowano
2 godziny temu, Ryo-San napisał:

Dyr. kreatywny Ubisoftu pisze że czeka nas "huge week". Na mieście mówią że (może)beta w piątek. Więcej info o 18(wtedy tez odpalają story trailer)

72fee790de4ee.jpg

Gdyby nie znaczki The Division to pomyślałbym, że to jakiś aktualny wpis senatora z USA. :D

Opublikowano
11 godzin temu, Voytec napisał:

Gdyby nie znaczki The Division to pomyślałbym, że to jakiś aktualny wpis senatora z USA. :D

"Mówię po polsku, bo myślę po polsku"... W tym przypadku myślałeś po angielsku, a tam "actual" oznacza "rzeczywisty" :reggie:

Opublikowano (edytowane)

3 DZty w Washington D.C. Wydają się dosyć małe ale trzeba wziąć poprawkę że mapa w TD2 jest o 30% większa od tej z jedynki. Czy to dobry pomysł z tym dzieleniem DZtow? Mam mieszane uczucia.

c102c92ef71c8.jpg

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano (edytowane)

Sorry za post pod postem ale coś mi się edycja wali na telefonie. Info z Official PlayStation Magazine:

3 DZ’s confirmed with ‘Normalisation’

There’s an Occupied DZ - where the “gloves are off”

You can loot a downed player asking to be revived 

New Grey Rogue state - won’t be broadcast but flags you as untrustworthy 

Friendly fire is turned on in one of the DZ’s

There are ‘Monuments’ in the DZ, as opposed to ‘Landmarks’

PvP - Conflict Mode, which includes Skirmish, Team Deathmatch and Domination game types.

In Skirmish mode each team has a set number of respawns.

Conflict Mode has a separate progression system for gear unlocks, skill levelling and class upgrades.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

No więc ciekawym będzie to okradanie graczy z lootu przy ekstradycji. Niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą.

Za to trzy strefy DZ... Eeeeehhhh.... no nie powiem, jest to niebezpieczne. Gra chyba będzie mniej popularna od jedynki, a wyobraźcie sobie pustki za 2 lata, gdzie każda część graczy będzie w innej części DZ. Coś czuję, że trzecia Dywizja wróci od układu z jedynki. 

Za to Skirmish jak najbardziej mile widziany.

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Figaro napisał:

Za to trzy strefy DZ... Eeeeehhhh.... no nie powiem, jest to niebezpieczne. Gra chyba będzie mniej popularna od jedynki, a wyobraźcie sobie pustki za 2 lata, gdzie każda część graczy będzie w innej części DZ. Coś czuję, że trzecia Dywizja wróci od układu z jedynki. 

Na początku też miałem mieszane uczucia ale po chwili refleksji stwierdzam że to jest bardzo dobre rozwiązanie z kilku powodów. Po pierwsze w jedynce jakieś 90% graczy biegało po DZcie tylko od 6stki do 9 tki (czyli obszar porównywalny z DZtami z dwójki), reszta DZta w zasadzie świeciła pustkami. Teraz wszystko będzie skondensowane na mniejszyn obszarze więc będzie się więcej działo mimo tego że liczba graczy w nowych DZtach została okrojona o połowę. Do tego dojdą jeszcze granatniki więc ta liczba wydaje się ok. Manhunci i rogale też będą mieli teraz trochę oddechu bo na starym DZcie jeżeli gonił ich cały serwer to byli w zasadzie z góry skazani na porażkę. Teraz to wszystko wydaje się być dużo lepiej zbalansowane. Nowe DZty będą też różnić się zasadami jakie tam panują(np w jednym będzie system Rogue 1.0 czyli firendly fire włączony a co za tym idzie wystarczy byle strzał w innego gracza i automatycznie zostajemy buntownikiem). Bardzo fajną sprawą będą wieżyczki zamontowane przy wejściu/wyjściu z DZta co ograniczy idiotów stojących tam i nabijających sobie manhunta. Oglądając te filmiki z PvP jaram się mocno i nie mogę się doczekać marca. Do tego klany i raidy na 8 osób! Fuck Yeah. Mam tylko nadzieję że raidy będą mocno zbliżone do tych z Destiny gdzie nie liczy się tylko sam DPS.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

A tak trochę z innej beczki to open beta (data jeszcze nieznana ale prawdopodobnie ostatni weekend lutego) będzie dostępna dla wszystkich (wcześniej trzeba się było rejestrować i czekać na losowanie)

• Lubię! 1
Opublikowano

Mam nadzieje, że przy wybieraniu graczy do bety 7. lutego, Ubisoft będzie kierował sie nie RNG, a tym że ktoś zapisał się wcześnie i grał w jedynkę :D Zawiodę sie, jeżeli nie znajdę zaproszenia na mailu :) 

Swoją droga liczę, że poza tworzeniem zupełnie nowej postaci będzie można przenieść swojego agenta z jedynki. Tak jak miało to miejsce w Destiny. To prosty mechanizm psychologiczny ale przywiązałem się do gęby swojego Agenta tak jak wcześniej do swoich Guardiansow. :)

Opublikowano

Kurdę ale bez fioletowego dresu to ja już w to nie będę grał ;/ 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Voytec napisał:

Mam nadzieje, że przy wybieraniu graczy do bety 7. lutego, Ubisoft będzie kierował sie nie RNG, a tym że ktoś zapisał się wcześnie i grał w jedynkę :D Zawiodę sie, jeżeli nie znajdę zaproszenia na mailu :)

Przecież beta która startuje 7 to tzw private beta do której dostęp będą mieli automatycznie WSZYSCY którzy złożyli i opłacili preordera TD2. Natomiast open beta będzie już dostępna dla każdego.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
10 minut temu, Ryo-San napisał:

Przecież beta która startuje 7 to tzw private beta do której dostęp będą mieli automatycznie WSZYSCY którzy złożyli i opłacili preordera TD2. Natomiast open beta będzie już dostępna dla każdego.

To po chuy kazali zapisywać się do jakiejś bety w ubiclubie?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie chcą przetestować swoje serwery z kartofli na większej liczbie graczy.

A i pamiętajcie ze tylko 4 sklepy w PL maja autoryzacje na Prywatną Bete. Są to Media Markt, Media Expert, Euro RTV i Empik. Tylko zakup w tych sklepach (na chwilę obecną bo lista może ulec jeszcze zmianie) gwarantuje Wam dostęp do Prywatnej bety przeznaczonej dla preorderowców.

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano

Nie no ja nie biorę preordera gierki gaas :yao: poczekam na edycje gold.

Opublikowano
4 godziny temu, Ryo-San napisał:

Pewnie chcą przetestować swoje serwery z kartofli na większej liczbie graczy.

A i pamiętajcie ze tylko 4 sklepy w PL maja autoryzacje na Prywatną Bete. Są to Media Markt, Media Expert, Euro RTV i Empik. Tylko zakup w tych sklepach (na chwilę obecną bo lista może ulec jeszcze zmianie) gwarantuje Wam dostęp do Prywatnej bety przeznaczonej dla preorderowców.

Spoko, W Euro i ME można kupować na premierę. Ale nie preorderuje już gier, wiec jak trzeba opłacić z góry żeby dostać kod do bety to odpuszczam.

Ale... bez sensu by było, żeby zbierali w lipcu chętnych do... otwartej bety dla wszystkich. Na pewno będzie tak, że preorderowcy bedą mieli bankowy dostęp + ludzie którzy dostaną zaproszenie. 

Opublikowano
50 minut temu, Voytec napisał:

Na pewno będzie tak, że preorderowcy bedą mieli bankowy dostęp + ludzie którzy dostaną zaproszenie. 

Nie będzie żadnych zaproszeń. Private dla preordecow, open dla wszystkich jak leci :wio: