Faka 3 987 Opublikowano 16 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 (edytowane) 7 minut temu, Ryo-San napisał: Wydaje mi się że najpierw powinni odpalić "private" a później "open" ale to się okaże za 7h. No kumam. W sumie i tak do dziś dnia żadnego maila nie dostałem, co by się dostać do beta testów, a i tak się zgłaszałem, no ale nie byłem godny wg Massive xd Edytowane 16 stycznia 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Zaproszenia do open jeszcze nikt nie dostał także luz. Równie dobrz w.ten weekend mogą zapowiedzieć betę powiedzmy na następny weekend. No nic czekamy do 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Dyr. kreatywny Ubisoftu pisze że czeka nas "huge week". Na mieście mówią że (może)beta w piątek. Więcej info o 18(wtedy tez odpalają story trailer) Gdyby nie znaczki The Division to pomyślałbym, że to jakiś aktualny wpis senatora z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 tez ktos czuje, ze graficznie jest gorzej od jedynki? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 No nie wygląda to jak wysokobudżetowa produkcja. W dodatku trailer cieniutki nie czuć w nim klimatu "i am legend" jak ktoś tu pisał. Generic postapo nie to co jedynka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Trailer jest tak bardzo słaby w porównaniu z cinematic trailerami z jedynki że szok. No i ta kieprawa grafa to już wisienka na torcie, co to (pipi)a miało być ja sie pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 11 godzin temu, Voytec napisał: Gdyby nie znaczki The Division to pomyślałbym, że to jakiś aktualny wpis senatora z USA. "Mówię po polsku, bo myślę po polsku"... W tym przypadku myślałeś po angielsku, a tam "actual" oznacza "rzeczywisty" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) 3 DZty w Washington D.C. Wydają się dosyć małe ale trzeba wziąć poprawkę że mapa w TD2 jest o 30% większa od tej z jedynki. Czy to dobry pomysł z tym dzieleniem DZtow? Mam mieszane uczucia. Edytowane 17 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) Sorry za post pod postem ale coś mi się edycja wali na telefonie. Info z Official PlayStation Magazine: 3 DZ’s confirmed with ‘Normalisation’ There’s an Occupied DZ - where the “gloves are off” You can loot a downed player asking to be revived New Grey Rogue state - won’t be broadcast but flags you as untrustworthy Friendly fire is turned on in one of the DZ’s There are ‘Monuments’ in the DZ, as opposed to ‘Landmarks’ PvP - Conflict Mode, which includes Skirmish, Team Deathmatch and Domination game types. In Skirmish mode each team has a set number of respawns. Conflict Mode has a separate progression system for gear unlocks, skill levelling and class upgrades. Edytowane 17 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) BOOOOM! + Hypowali tak przed Story Trailerem, a o tym nic. Cisza. Nagle taka bomba Jak wrażenia? Jakie przemyślenia Edytowane 17 stycznia 2019 przez Voytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2019 No więc ciekawym będzie to okradanie graczy z lootu przy ekstradycji. Niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą. Za to trzy strefy DZ... Eeeeehhhh.... no nie powiem, jest to niebezpieczne. Gra chyba będzie mniej popularna od jedynki, a wyobraźcie sobie pustki za 2 lata, gdzie każda część graczy będzie w innej części DZ. Coś czuję, że trzecia Dywizja wróci od układu z jedynki. Za to Skirmish jak najbardziej mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 W jedynke grało mi się naprawdę przyjemnie (dzięki @blantman), po tych filmikach nahajpowałem się srogo na dwójeczkę. Wjeżdża day one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 2 godziny temu, creatinfreak napisał: W jedynke grało mi się naprawdę przyjemnie (dzięki @blantman), po tych filmikach nahajpowałem się srogo na dwójeczkę. Wjeżdża day one. Widzisz @Mojave ktoś się ze mną dobrze bawił w coopie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Figaro napisał: Za to trzy strefy DZ... Eeeeehhhh.... no nie powiem, jest to niebezpieczne. Gra chyba będzie mniej popularna od jedynki, a wyobraźcie sobie pustki za 2 lata, gdzie każda część graczy będzie w innej części DZ. Coś czuję, że trzecia Dywizja wróci od układu z jedynki. Na początku też miałem mieszane uczucia ale po chwili refleksji stwierdzam że to jest bardzo dobre rozwiązanie z kilku powodów. Po pierwsze w jedynce jakieś 90% graczy biegało po DZcie tylko od 6stki do 9 tki (czyli obszar porównywalny z DZtami z dwójki), reszta DZta w zasadzie świeciła pustkami. Teraz wszystko będzie skondensowane na mniejszyn obszarze więc będzie się więcej działo mimo tego że liczba graczy w nowych DZtach została okrojona o połowę. Do tego dojdą jeszcze granatniki więc ta liczba wydaje się ok. Manhunci i rogale też będą mieli teraz trochę oddechu bo na starym DZcie jeżeli gonił ich cały serwer to byli w zasadzie z góry skazani na porażkę. Teraz to wszystko wydaje się być dużo lepiej zbalansowane. Nowe DZty będą też różnić się zasadami jakie tam panują(np w jednym będzie system Rogue 1.0 czyli firendly fire włączony a co za tym idzie wystarczy byle strzał w innego gracza i automatycznie zostajemy buntownikiem). Bardzo fajną sprawą będą wieżyczki zamontowane przy wejściu/wyjściu z DZta co ograniczy idiotów stojących tam i nabijających sobie manhunta. Oglądając te filmiki z PvP jaram się mocno i nie mogę się doczekać marca. Do tego klany i raidy na 8 osób! Fuck Yeah. Mam tylko nadzieję że raidy będą mocno zbliżone do tych z Destiny gdzie nie liczy się tylko sam DPS. Edytowane 18 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 Najważniejsze, żeby w raidach kluczowa role odgrywała współpraca. Wtedy będę kontent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 A tak trochę z innej beczki to open beta (data jeszcze nieznana ale prawdopodobnie ostatni weekend lutego) będzie dostępna dla wszystkich (wcześniej trzeba się było rejestrować i czekać na losowanie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Amazon UK ma specjalna oferte: https://www.amazon.co.uk/Clancys-Division-Limited-Exclusive-Amazon-co-uk/dp/B07MH3BRQ1/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1548075235&sr=1-2&keywords=division+2+xbox+one Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Mam nadzieje, że przy wybieraniu graczy do bety 7. lutego, Ubisoft będzie kierował sie nie RNG, a tym że ktoś zapisał się wcześnie i grał w jedynkę Zawiodę sie, jeżeli nie znajdę zaproszenia na mailu Swoją droga liczę, że poza tworzeniem zupełnie nowej postaci będzie można przenieść swojego agenta z jedynki. Tak jak miało to miejsce w Destiny. To prosty mechanizm psychologiczny ale przywiązałem się do gęby swojego Agenta tak jak wcześniej do swoich Guardiansow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Kurdę ale bez fioletowego dresu to ja już w to nie będę grał ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 (edytowane) 39 minut temu, Voytec napisał: Mam nadzieje, że przy wybieraniu graczy do bety 7. lutego, Ubisoft będzie kierował sie nie RNG, a tym że ktoś zapisał się wcześnie i grał w jedynkę Zawiodę sie, jeżeli nie znajdę zaproszenia na mailu Przecież beta która startuje 7 to tzw private beta do której dostęp będą mieli automatycznie WSZYSCY którzy złożyli i opłacili preordera TD2. Natomiast open beta będzie już dostępna dla każdego. Edytowane 21 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 10 minut temu, Ryo-San napisał: Przecież beta która startuje 7 to tzw private beta do której dostęp będą mieli automatycznie WSZYSCY którzy złożyli i opłacili preordera TD2. Natomiast open beta będzie już dostępna dla każdego. To po chuy kazali zapisywać się do jakiejś bety w ubiclubie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 (edytowane) Pewnie chcą przetestować swoje serwery z kartofli na większej liczbie graczy. A i pamiętajcie ze tylko 4 sklepy w PL maja autoryzacje na Prywatną Bete. Są to Media Markt, Media Expert, Euro RTV i Empik. Tylko zakup w tych sklepach (na chwilę obecną bo lista może ulec jeszcze zmianie) gwarantuje Wam dostęp do Prywatnej bety przeznaczonej dla preorderowców. Edytowane 21 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Nie no ja nie biorę preordera gierki gaas poczekam na edycje gold. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 4 godziny temu, Ryo-San napisał: Pewnie chcą przetestować swoje serwery z kartofli na większej liczbie graczy. A i pamiętajcie ze tylko 4 sklepy w PL maja autoryzacje na Prywatną Bete. Są to Media Markt, Media Expert, Euro RTV i Empik. Tylko zakup w tych sklepach (na chwilę obecną bo lista może ulec jeszcze zmianie) gwarantuje Wam dostęp do Prywatnej bety przeznaczonej dla preorderowców. Spoko, W Euro i ME można kupować na premierę. Ale nie preorderuje już gier, wiec jak trzeba opłacić z góry żeby dostać kod do bety to odpuszczam. Ale... bez sensu by było, żeby zbierali w lipcu chętnych do... otwartej bety dla wszystkich. Na pewno będzie tak, że preorderowcy bedą mieli bankowy dostęp + ludzie którzy dostaną zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 50 minut temu, Voytec napisał: Na pewno będzie tak, że preorderowcy bedą mieli bankowy dostęp + ludzie którzy dostaną zaproszenie. Nie będzie żadnych zaproszeń. Private dla preordecow, open dla wszystkich jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi