McDrive 3 081 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Godzinę temu, BulletPOL napisał: Tryb sieciowy będzie połączony z warstwą fabularną. W PUBGu masz tylko jeden tryb sieciowy (BR). W Codzie jest tona więcej contentu. Taka prawda. Kiedy to przeczytałem myślałem, że zgniję że śmiechu. Czy ty serio uważasz, że Acti da ci więcej za mniej? Ogólnie kolejna część, której nie kupię i chcę tylko zobaczyć gameplay z tego ich Blackout. Nic więcej. Ten gunwniany silnik z pojazdami i wielką mapą to musi być niezłe połączenie. Jak bulwa Frankenstein. To będzie ciekawe jak gimbusy będą ściągać snajperkami z drugiego końca mapy bez patrzenia w lunetę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 17 minut temu, BulletPOL napisał: Co za dzban z Ciebie. Nie będzie standardowej kampanii ale będzie specjalnie wyreżyserowany zestaw misji, które skupiają się na losach specjalistów a które rozgrywają się między wydarzeniami z drugiej i trzeciej części. Powiedz ze żartujesz xd i kto tu jest dzbanem zreszta, kampania w blops 3 to taka abominacja i obraza dla inteligencji ze może dobrze ze jej nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dobrze ze kampani nie bedzie, co do multi to nawet mi sie podoba xD i pewnie bedzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) 18 minut temu, McDrive napisał: Kiedy to przeczytałem myślałem, że zgniję że śmiechu. Czy ty serio uważasz, że Acti da ci więcej za mniej? Ogólnie kolejna część, której nie kupię i chcę tylko zobaczyć gameplay z tego ich Blackout. Nic więcej. Ten gunwniany silnik z pojazdami i wielką mapą to musi być niezłe połączenie. Jak bulwa Frankenstein. To będzie ciekawe jak gimbusy będą ściągać snajperkami z drugiego końca mapy bez patrzenia w lunetę. Przecież napisałem wyraźnie że będzie to specjalnie wyreżyserowany zestaw misji dla specjalistów. Pokazywali na czym będzie to polegać. W zamian za to gra dostała całkiem sporo nowego contentu typowo do trybu sieciowego. Nie wiem czego tutaj nie rozumiesz. 10 minut temu, MaZZeo napisał: Powiedz ze żartujesz xd i kto tu jest dzbanem zreszta, kampania w blops 3 to taka abominacja i obraza dla inteligencji ze może dobrze ze jej nie robią Widać że ktoś Ci kiedyś nawkładał do głowy jakiegoś kisielu i przyjąłeś to jako swoje. Szkoda bo teraz gdy ktoś ma odmienne zdanie to widać że odczuwasz ból niemal fizyczny i nie potrafisz przejść obok tego obojętnie. Gdyż albowiem wtedy musiałabyś się przed sobą przyznać, że ktoś wydymał Ciebie intelektualnie. Edytowane 17 Maja 2018 przez BulletPOL Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jednak dzban. Cytuj Odnośnik do komentarza
BulletPOL 12 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 1 minutę temu, MaZZeo napisał: Jednak dzban. Widzisz, próbowałaś zabłysnąć, a nawet nie zaiskrzyłeś. Nawet mi Ciebie nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 12 godzin temu, Bzduras napisał: Nie będzie singla? To po co to żyje? Zaorać i na tej glebie posadzić ziemniaki, lepiej wyjdzie. Granie w singla w 2018 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Jedyna słuszna droga w gejmingu, prawdziwe giereczki nie żadne podrabiańce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Szczerze mówiac to dobry ruch. Nikt tych gier do singla nie kupowal od lat, wiec po co pakowac kase w produkcje kampani. Ja chyba kupie. Ostatnio CoD w jakiego grałem to BO1 i cholernie mnie ciekawi jak wyjdzie AAA Battle Royale w praniu, bo nie oszukujmy sie PUBG to partacka gra z early access. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 3 minuty temu, Soban napisał: Nikt tych gier do singla nie kupowal od lat, wiec po co pakowac kase w produkcje kampani. Znam przynajmniej 3 osoby, które kupowały. Na forumku też jest ich parę, tak więc proszę nie generalizować. Multi w CoD-ach od czasu czwórki mnie na dłuższą metę ani ziębi, ani grzeje, więc Acti w tym roku mojego hajsu nie zobaczy. Nie ciągnie mnie batl rojal na ich kulawym silniku, choć jestem ciekaw co im z tego wyjdzie. No a tryb zombie też nigdy mnie specjalnie nie kręcił - ot, ciekawostka na góra pół godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 15 minut temu, Soban napisał: Nikt tych gier do singla nie kupowal od lat, wiec po co pakowac kase w produkcje kampani. Jakby tak było to bym nie pisał posta, dla mnie CoD to tylko blockbusterowy singiel na 6 godzin i do żyda. Multiplayer w 2018 inny niż kanapowy coop, litości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 4 minuty temu, Frantik napisał: Znam przynajmniej 3 osoby, które kupowały. No, no nie ma to jak twardy dowód anegdotyczny. Prawda jest taka, że jest garstka osób, które grały w singla w CoDzie ale generalnie kampanie, która trwa około 5-6h na normalu kończyło około 30% graczy. 1 minutę temu, Bzduras napisał: Multiplayer w 2018 inny niż kanapowy coop, litości Litości, idealne słowo odnoszące się do tego posta, czemu starasz się wmówić ludziom w co mają grać i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ej ale wiecie, ze acti pewnie prowadzilo jakies statystyki typu % graczy co ukonczyli singla w stosunku do calosci sprzedanych kopii i doszli do wniosku, ze im sie nie opyla w ogole w to pakowac? Te miliony kopii to w tej dekadzie schodzily do multika i na tym sie skupiaja. Ja tam jestem na tak. Chce dopracowanego Battle Royal na konsolach(Fortnite mnie nie grzej przez to budowanie), bo PUBG w obecnej postaci to żart i wstyd kasowac za to hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 No ja biorę na 100% i w ch,ju mam hejterow i jak lubie gry singlowe tak COD ich nie potrzebuje imo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 dziwne ze w pss jest preorder tylko na zwykla edycje a nie ma kompletnej edycji z dlc...no ale chyba nie ma opcji aby Acti dawalo dodatki za free zrobi sie gdzies preordera, sprawdzi sie co i jak z tym BR i podejmie decyzje o zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 30 minut temu, _Be_ napisał: Litości, idealne słowo odnoszące się do tego posta, czemu starasz się wmówić ludziom w co mają grać i jak? Bo ludzie starają się wmówić mi w co mam grać i jak. Znów przyleciałeś ze wścieklizną czy jak? Dla mnie CoD = najpierw singiel samemu, a potem misje z ziomem na kanapie na split screenie. Masz jakiś problem z tym czy tak znowu się czepiasz żeby się tylko czegoś czepić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 3 minuty temu, Bzduras napisał: Bo ludzie starają się wmówić mi w co mam grać i jak. Znów przyleciałeś ze wścieklizną czy jak? Dla mnie CoD = najpierw singiel samemu, a potem misje z ziomem na kanapie na split screenie. Masz jakiś problem z tym czy tak znowu się czepiasz żeby się tylko czegoś czepić? Zbaitowałeś się na mroka i trigger poleciał. Przemyśl lepiej swoje zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ta, na bank. I tak nie mam czego szukać w tym temacie, wyraziłem swoje zdanie. Nie ma singla, nie ma pieniążków Zbysia. I w zasadzie więcej nie mam co pisać w tym temacie, Acti samo zabiło moje zainteresowanie giereczką. A szkoda, bo IW było całkiem kozackie, w WWII jeszcze nie grołech żem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Szkoda, że nie będzie kampanii bo zawsze przyjemnie się w nie grało. Ostatnio pogrywam sobie nawet w singla Advanced Warfare i jest bardzo spoko. Jeśli postawią wszystkie siły na dobre multi to w sumie nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Odpuscilem COD: WW2 po prywatnej becie. Kompletnie mi sie ta gra nie podobala w multi. W tym roku jednak zamierzam kupic COD'a, bo jak wiadomo odpowiedzialne za ta czesc jest studio Treyarch. Jestem zadowolony, ze nie bedzie SINGLA, bo dzieki temu mogli sie skupic bardziej na trybach multi, zombies i battle royale. Slyszalem, ze ten tryb BR bedzie o polowe mniejszy niz ten znany z Fortnite i mam nadzieje, ze bedzie min. 48 graczy na jednej mapie. Z drugiej strony nie wiem jak ich serwery i przestarzaly silnik to wytrzyma. PODOBNO wszystkie DLC do multiplayera maja byc za darmo, a jedynie bedzie Season Pass do trybu zombies. Acti nie zrezygnuje z mikrotransakcji i nadal beda loot boxy. Nadal mnie smieszy bol dupy Januszy, ze nie bedzie singla lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 pewnie malo kto czeka ale beta startuje na ps4 3/8-6/8, a na xboxie i pececie 10/8-13/8 6 map, 3 specjalistow, za wbicie max rangi bedzie pernamentny token do wykorzystania w pelnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ja pyknę z chęcią bardzo bardzo. Zrobię to w tradycyjny sposób: gdy będzie trzeba to zrobię preorder w RTV Euro AGD, gdyż oni ZAWSZE, bez pudła i na czas dają kody do bety. Jeśli cena za ten preorder będzie u nich znośna to go zostawię, bo pełniaka i tak wezmę na bilion procent. Jeśli zaszaleją z ceną to go odwołam i grę kupię gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) I jeszcze Mystery Box Edition Edytowane 20 Lipca 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W dniu 15.07.2018 o 21:44, Czezare napisał: Ja pyknę z chęcią bardzo bardzo. Zrobię to w tradycyjny sposób: gdy będzie trzeba to zrobię preorder w RTV Euro AGD, gdyż oni ZAWSZE, bez pudła i na czas dają kody do bety. Jeśli cena za ten preorder będzie u nich znośna to go zostawię, bo pełniaka i tak wezmę na bilion procent. Jeśli zaszaleją z ceną to go odwołam i grę kupię gdzie indziej... Czy aby otrzymac kod do bety trzeba oplacic zamowienie od razu? Pytam bo zamowilem wlasnie w euro rtv preorder z odbiorem i platnoscia przy odbiorze a kodu zadnego nie otrzymalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi