kubson 3 189 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 dobry ten tryb, poki co moj najlepszy mecz to 6 zabitych i 8 miejsce ;/ bedzie grane na premiere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Kody na Xbox One: 9CYR9-P6MQJ-K6V44-D2PRP-P9DPZ 9CYRD-XVDDG-T2739-RVQ7Q-K4GJZ miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 9 minut temu, Kris77 napisał: Kody na Xbox One: 9CYR9-P6MQJ-K6V44-D2PRP-P9DPZ 9CYRD-XVDDG-T2739-RVQ7Q-K4GJZ miłej zabawy Dzieki! Drugi kod wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Pograłem na PC jeden meczyk na szybko i jak to się rusza zayebiscie to ja nie mam pytań. Bez guwnobudowania, bez wydziwionej balistyki, myśle będzie hit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Kurde nie przepadam za codem ale blackout zamiata na bank będzie hit Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 15 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 7TTXC-4RPXY-3XJVD-VQXGG-42TVZ dajcie znać jak ktoś weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 (edytowane) Jaki ten tryb jest miodny PUBG będzie martwy, ciekawe czy w full będą jakieś punkty monety rangi itp w tym trybie do zdobycia żeby później w innych trybach odblokować coś np bronie Edytowane 15 września 2018 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 (edytowane) wrzucili nowy tryb Close Quarters Frenzy tylko submachine gun, shotgun i pistolety i zwiekszyli liczbe osob do 88 Edytowane 15 września 2018 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Godzinę temu, kubson napisał: wrzucili nowy tryb Close Quarters Frenzy tylko submachine gun, shotgun i pistolety i zwiekszyli liczbe osob do 88 I prędkość zmniejszania się zony przyspieszone Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Jeszcze jeden kod na betę Xbox One: 9CYRD-G4CC4-3J2YV-QHPPC-93VXZ miłej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 15 września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 września 2018 Godzinę temu, Kris77 napisał: Jeszcze jeden kod na betę Xbox One: 9CYRD-G4CC4-3J2YV-QHPPC-93VXZ miłej zabawy Wklepany, dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 (edytowane) Moja akcja z bety blackout https://twitter.com/Banan91P/status/1041117210645803009?s=20 Edytowane 16 września 2018 przez Banan91PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Można już grać w 4 osobowych grupach ? Btw czy tylko mi się wydaje że generalnie jest ciężko czy po prostu gram jak pipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 5 minut temu, Kogut napisał: Można już grać w 4 osobowych grupach ? Btw czy tylko mi się wydaje że generalnie jest ciężko czy po prostu gram jak pipa ? Można grać czteroosobowym teamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Ktoś chce mnie adoptować do teamu ? Gram na PS4 , dodam że gram jak ciota Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Nie myślałem, że to kiedykolwiek napisze. Nowy CoD daje radę w wyścigu o cząstkę tortu battle royale. Bierze najlepsze rzeczy z forcika i pabdżi i przy tym dodaje parę nowych pomysłów. Dizajn bardziej "realistyczny" niż komiksowy forcik, optymalizacja, balistyka, pojazdy (lol), umiejki na polu bitwy, przyjemny interfejs, krzaki są fizycznymi obiektami, juz nie ma kampy w roślinności, że tylko lufa wystaje, fajne lobby, można pobiegać i pobawić się brońkami, brak debilnego budowania, system killcam szybki i sprawny, wszystko responsywne, działa jak należy. Jedyne do czego na te chwile mogę sie przyczepić to loot, trochę za dużo apteczek a za mało amunicji. No i zobaczymy jak S P O Ł E C Z N O Ś Ć graczy przyjmie nowego coda, jak będzie mało cheaterów i toxiców, to będzie nowy król battle royale* *dla casuali xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 31 minut temu, Orzeszek napisał: Nie myślałem, że to kiedykolwiek napisze. Nowy CoD daje radę w wyścigu o cząstkę tortu battle royale. Bierze najlepsze rzeczy z forcika i pabdżi i przy tym dodaje parę nowych pomysłów. Dizajn bardziej "realistyczny" niż komiksowy forcik, optymalizacja, balistyka, pojazdy (lol), umiejki na polu bitwy, przyjemny interfejs, krzaki są fizycznymi obiektami, juz nie ma kampy w roślinności, że tylko lufa wystaje, fajne lobby, można pobiegać i pobawić się brońkami, brak debilnego budowania, system killcam szybki i sprawny, wszystko responsywne, działa jak należy. Jedyne do czego na te chwile mogę sie przyczepić to loot, trochę za dużo apteczek a za mało amunicji. No i zobaczymy jak S P O Ł E C Z N O Ś Ć graczy przyjmie nowego coda, jak będzie mało cheaterów i toxiców, to będzie nowy król battle royale* *dla casuali xd Nie zgodzę się ze dla casuali Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Zagrałem kilka rund i jest ok. Jakbym pograł kilka h to bym się może nawet z codem polubił, ale na jesień póki co zostanę z zestawem Fortnite + RDR. Może kiedyś sprawdzę, jak się znudzę Fortnite, ale prędko raczej to nie nastąpi, bo co jak co, ale typy z Epic mają nielichego skilla w wymyślaniu pierdół podtrzymujących zainteresowanie ich tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Ten kto grał w poprzednia betę czy w normalnych trybach grafika była ładniejsza czy taka jak w blackoucie? Myslicie ze będą rozwijać ten tryb nowy mapy itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Grafika w poprzedniej becie była bardzo słaba, porównywalna z blackoutem. Żebym był dobrze zrozumiany. Nie mogę wyjść z podziwu jak wygląda blackout i jak płynnie chodzi w porównaniu z takim Pabdżi czy Furniture. Tamte gry w porównaniu z CoD-em wyglądają jakby były robione przez amatorów. To moje zdanie. Nareszcie strzelanie wygląda tak jak powinno, a nie jak w Pabdżi, że strzelasz i nie wiesz czy trafiasz, trafiłeś czy będziesz trafiał. Amatorzy dali pomysł - zawodowcy przejmując niejako temat pokazują jak to od początku powinno wyglądać. Mnie to nie dziwi. Acti to korpo z tysiącami ludzi na usługach, a PBUG to gra robiona w garażu przez bardzo kreatywnych, ale jednak nielicznych ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 (edytowane) Jeszcze żeby te patafiany umiały grać w grupach to spoko. Lądują gdzieś na krańcach mapy a potem giną za zoną i zostajesz sam. Jak trafisz na innych ogarniętych ubijesz góra dwóch i dead. Ale przyznaję, że tryb jest najlepszą rzeczą jaka się trafiła w COD-zie od lat. Edytowane 16 września 2018 przez da$io 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 16 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 nie wiem czy to ten tryb mi się przejadł, ale po 5 meczach mam dość. W porównaniu do PUBG nie czuje tutaj żadnych emocji. Może to otoczka sf, może to ten czerstwy gunplay coda ale po około godzinie gry raczej nie wróce do tego nigdy. Tak czy inaczej: PUBG >> Blackout >> sraka po winie >> Fortnite 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 Ile macie juz zwyciestw solo? Ja zaliczylem 4 i bylem 7x w top 10. Tez jakos specjalnie za dlugo nie gralem. 3 godziny temu, Yakubu napisał: Zagrałem kilka rund i jest ok. Jakbym pograł kilka h to bym się może nawet z codem polubił, ale na jesień póki co zostanę z zestawem Fortnite + RDR. Może kiedyś sprawdzę, jak się znudzę Fortnite, ale prędko raczej to nie nastąpi, bo co jak co, ale typy z Epic mają nielichego skilla w wymyślaniu pierdół podtrzymujących zainteresowanie ich tytułem. Ja juz zamowilem tego COD'a. Tak jak wczesniej pisalem ten tryb blackout przerosl moje oczekiwania i jesli beda go rozwijac w dobra strone, to bedzie swietny konkurent dla PUBG. Jeszcze nie wiadomo jak sprawa bedzie wygladala z BR w BFV, ale po ostatniej becie multiplayer'a jestem przekonany, ze nie biore tej gry na premiere. Wiadomo, ze Fortnite nadal bedzie numerem 1, bo gra jest free to play, dostepna na kazdej platformie, stale dobrze rozwijana, odpalisz go nawet na tosterze i sporo guwniakow w niego gra. Osobiscie gram od polowy sezonu 4 i gra naprawde wciaga. Juz mam na koncie 48 zwyciestw i KD 2.02 (solo) w sezonie 5, wiec moge chyba sie nazwac 'srednim graczem' Jak mozesz to podaj swoj nick @Yakubu 3 godziny temu, Banan91PL napisał: Myslicie ze będą rozwijać ten tryb nowy mapy itp ? Mam nadzieje, ze beda nowe miejsca na mapie. Bez problemu mogliby wrzucic pare nowych miejscowek. Poza tym trzeba sie nastawic na platne postacie i skiny do broni. Mozliwe, ze zrobia cos w stylu Item shop z Fortnite albo nadal beda loot boxy. Moze nawet event pass? Z nowych lokacji jakie chcialbym zobaczyc i by pasowaly na mapie do blackout jest Hijacked, Drone, Standoff, Grind, Rush z black ops 2. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 8 minut temu, Mroku napisał: Ile macie juz zwyciestw solo? Ja zaliczylem 4 i bylem 7x w top 10. Tez jakos specjalnie za dlugo nie gralem. Ja juz zamowilem tego COD'a. Tak jak wczesniej pisalem ten tryb blackout przerosl moje oczekiwania i jesli beda go rozwijac w dobra strone, to bedzie swietny konkurent dla PUBG. Jeszcze nie wiadomo jak sprawa bedzie wygladala z BR w BFV, ale po ostatniej becie multiplayer'a jestem przekonany, ze nie biore tej gry na premiere. Wiadomo, ze Fortnite nadal bedzie numerem 1, bo gra jest free to play, dostepna na kazdej platformie, stale dobrze rozwijana, odpalisz go nawet na tosterze i sporo guwniakow w niego gra. Osobiscie gram od polowy sezonu 4 i gra naprawde wciaga. Juz mam na koncie 48 zwyciestw i KD 2.02 (solo) w sezonie 5, wiec moge chyba sie nazwac 'srednim graczem' Jak mozesz to podaj swoj nick @Yakubu Mam nadzieje, ze beda nowe miejsca na mapie. Bez problemu mogliby wrzucic pare nowych miejscowek. Poza tym trzeba sie nastawic na platne postacie i skiny do broni. Mozliwe, ze zrobia cos w stylu Item shop z Fortnite albo nadal beda loot boxy. Moze nawet event pass? Z nowych lokacji jakie chcialbym zobaczyc i by pasowaly na mapie do blackout jest Hijacked, Drone, Standoff, Grind, Rush z black ops 2. Ukryj zawartość Tez biorę na premierę , tylko ze ja Xbox będzie mniej osób do gry ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 16 września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 września 2018 24 minuty temu, Banan91PL napisał: Tez biorę na premierę , tylko ze ja Xbox będzie mniej osób do gry ;( Chyba żartujesz. Innymi słowy bezeduuuuura! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi