kamilradom1910 9 Opublikowano 11 października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 października 2018 Jakby ktoś szukał ludzi do Blackouta na PS4 to jestem chętny. Mój PSN: kamilradom1986. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 11 października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 października 2018 Jesscze 45 minutek Jesscze 45 minutek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) Pisać wrażenia, bo po północy ze 100 znajomych tylko 3 w to grało, a po 15 minutach wyłączyli konsole. Wtf? Edytowane 12 października 2018 przez MAJOCHEY_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Wczoraj zaczalem od 22 i skonczylem grac o 3 w nocy. W mutli gra sie lepiej niz w becie, ale kupilem tego CoD bardziej dla trybu Blackout i zombies. Nie podobaja mi sie rozwiazania w trybie multi i wg mnie jest to duzy krok w tyl do poprzedniej odslony. Dodatkowo tego typu momenty mnie oslabiaja. W kazdym meczu czuc jak kazdy popyerdala z body armor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Ciekawe jaki będzie podział graczy, bo jak ma być ratio 3:1 dla battleroyal, to chyba odpuszczę tego coda i kupię tego obsranego bfa do multika. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 To jest COD nie ma opcji że któryś z trybów ucierpi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 W becie mialem 4 zwyciestwa i nie zapisalo tego w pelnej wersji, wiec dzisiaj po 3 rozegranych meczach wbilem pierwsze victory royale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 (edytowane) No ja skusiłem się na wersje PC i śmiało mogę stwierdzić że tryb sieciowy dużo bardziej zbliżony do pierwszego BO i gra się świetnie a Blackout to obecnie dla mnie najlepszy BR. BR w CODB4 idealnie siada jak kogoś momentami przynudza PUBG , tutaj szybka akcja , mniejsza mapa i przynajmniej dla mnie dużo przyjemniejsze strzelanie i sterowanie postacią . Mimo wszystko dalej odczuwam że brak kampani był głupim pomysłem , każdy COD to dla mnie typowy interaktywny film akcji gdzie oczekuje jedynie akcji i pamiętnych scen . Edytowane 12 października 2018 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 12 października 2018 Udostępnij Opublikowano 12 października 2018 Może w tygodniu łyknę wersję na Ps4, ale cena zaporowa jak hui. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 Tak wygladaja moje statystyki w blackout po dzisiejszym graniu. 15 meczy z czego bylem 8 razy w top 5 i 2 razy udalo mi sie wygrac. Ten tryb jest mega dobry i czekam na dalsze rozwijanie BR. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 ale ta gra jest dobra, nawet nie wiedzialem ze beda klasyczne mapy z BO, swietna sprawa, dzisiaj pogram w blackout i sprawdze zombie chociaz nigdy fanem tego trybu nie bylem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 No ja niestety przycebuliłem na dostawie wybrawszy paczkę w ruchu, więc gierka trafi w moje ręce najszybciej w poniedziałek, jeśli nie wtorek. Nigdy więcej nie popełnię już tego błędu :smutnażaba: Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 No zombie do mnie również kompletnie nie trafia , liczyłem że ta mapa XI na arenie będzie chociaż bazować na broni białej więc jakiś powiew świeżości by był. Zombie w żadnym codzie nie przykuło mnie na dłużej no ale chociaż multik siadł mi no i świetny blackout. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 Mogli definitywnie przebudować ten tryb zombie. Przecież dokładnie to samo było już w jedynce, tyle, że mniej kolorowe i oteksturowane ( a grało się lepiej ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Dzisiaj pogralem troche dluzej w mutli i wiekszosc meczy mialem udanych. Musialem zrobic troche przerwy od blackout Cala druzyne roz(pipi)vilem hellstorm missile i zdobylem 2 razy helikopter. Powiem tak, w tej grze jest dosyc ciezko zdobyc scorestreaki. W poprzednich czesciach black ops nie mialem z tym problemu. Wiekszosc osob z ktorymi gralem narzekala na time to kill i spawny. Jesli druzyna jest ogarnieta to moze zrobic spawn trap i do konca meczu masz przeyebane (szczegolnie na hardcore dominacji). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Pograłem trochę w zombie i sumie to co zawsze ale tryb rush całkiem fajny, ale i tak głowie będę cisnął w mp i br Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Kupował ktoś z innych regionów na Xboxa? Opłaca się brać z któregoś w miarę prostym sposobem? Tzn ze zdrapek bez vpn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Dosyc spory patch wyszedł 12 GB jestem ciekaw co tam dali Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Po tygodniu grania w BLACKOUT Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 października 2018 Czy są przewidziani w jakimś DLC inni specjaliści jeszcze? Czy tylko mapy i inne rzeczy do zombie i blackouta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 Ziomki gra ktoś jutro w blackout ? Z chęcią bym pograł z kimś z forum a jak coś to wysyłać zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 4 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2018 (edytowane) Siema orientuje się ktoś jaka cena za Call of duty black OPS 4 W carrefour. ? Edytowane 4 listopada 2018 przez keczu78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aliff 0 Opublikowano 6 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2018 Czy ktoś wie, czemu po zainstalowaniu na ps4 mam zablokowane opcje gry.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2018 Panowie, co oznacza opcja "Stojak na broń" w menu tworzenia klasy? Jak wybiorę tę opcję to pojawia się na krótko napis: "Zaktualizowano stojak na broń" i...nic O co kaman? Można prestiżować broń jak w poprzednich odsłonach? Nigdzie nie widzę tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Jeśli chodzi o stojak na broń to też nie ogarniam. A broń prestiżujesz w menu wyboru broni. Zamiast ekwipować wciskasz trójkąt. Na broniach na których masz max lvl sam Ci sie podświetli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi