kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Jak się nie mylę to 15 map + dwie z nich są w dwóch opcjach deszcz/noc czyli w sumie 17 xd aaa no i dwie nowe z DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 21 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 12 godzin temu, Yakubu napisał: Co jest Mazzeo? PUBG za trudne to hejtujesz? 14h na liczniku i zero winków solo? A taki niby dobry w strzelanki jesteś xd Ale co ty pier.dolisz gralem głównie quady, solo może pare meczy. Nigdzie PUBG nie hejtowalem, dzbanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 ktoś by w czwórki dziś pograł wieczorkiem? Gra się super i chętnie spróbuję w teamie. Z randomami nie da się grać. Banda debili. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 W dniu 21.01.2019 o 21:26, kubson napisał: Jak się nie mylę to 15 map + dwie z nich są w dwóch opcjach deszcz/noc czyli w sumie 17 xd aaa no i dwie nowe z DLC No trochę zmieniłem zdanie. Póki co moja ulubiona cześć, głównie przez udany multiplayer, dużą zawartość trybów, w tym Blackout - zupełnie inny styl niż COD do tej pory, a oderwać się nie można (w Fortnite przykładowo się nie wciągnąłem przez cyrkowe budowanie). Dobry balans pukawek, sporo klas i specjalistów - za Singlem nawet nie tęsknie, bo ostatnich w COD nawet nie kończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 W dniu 22.01.2019 o 08:24, qraq_pk napisał: ktoś by w czwórki dziś pograł wieczorkiem? Gra się super i chętnie spróbuję w teamie. Z randomami nie da się grać. Banda debili. Wyślij zapke na Ryo_PL Pykamy teraz z kumplem prawie codziennie (tak po 21) a jest nas dwóch więc fajnie jakby team się powiększył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 (edytowane) Wiecie może który to jest tryb ten bez respów? taki bardziej taktyczny coś a'la R6(widziałem gdzieś w streamie na YT ale nie pamiętam który to, bo tych trybów jest tam pierdyliard). Tam jest tyle opcji że jeszcze w sumie to nie do końca wszystko ogarniam. Edytowane 25 stycznia 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 Kiedyś to się nazywało Search & Destroy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2019 (edytowane) Dalej tak się nazywa jeden z lepszych trybów, Heist jest również ciekawy @easye tez bardzo podpasowal mi Black Ops 4 chociaż czasem brakuje mi tego poruszania z trójki xd zdecydowanie jak dla mnie Treyarch robi najlepsze multi do codow, w tym roku kogo kolej robienia nowej odsłony? Edytowane 25 stycznia 2019 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 26 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 Infinity Ward Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 (edytowane) Do usunięcia Edytowane 26 stycznia 2019 przez VeSD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Po ostatnim (6gb) patchu w Blackoucie pojawił się nowy tryb - Zasadzka. Tylko karabiny snajperskie i nie ma przerw między zmniejszaniem się zony. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 7 godzin temu, Ryo-San napisał: Po ostatnim (6gb) patchu w Blackoucie pojawił się nowy tryb - Zasadzka. Tylko karabiny snajperskie i nie ma przerw między zmniejszaniem się zony. Doszło jeszcze zbieranie sprejów po mapie, że odblokować malowania na broniach, bardzo duże zmiany w pancerzach i zmiany w granatach klasterch i concussion Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 8 godzin temu, jaro napisał: bardzo duże zmiany w pancerzach A co dokładnie zmienili w pancerzach? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 1 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2019 1 godzinę temu, Ryo-San napisał: A co dokładnie zmienili w pancerzach? Obniżyli wartość pochłanianych obrażeń przez pancerz o połowę czyli teraz jest to chyba 15%, 25% i 35% do tego najlepszy pancerz, żeby go teraz naprawić potrzebujesz 2 razy więcej plejtów niż do tych słabszych pancerzy. Dodatkowo pancerz teraz nie chroni przed wybuchami i przed atakami wręcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2019 Wróciłem do Blackout'a po tygodniu pykania w Apexa i jezuuuu jakie to jest dooobre. Żadnych super hiper mocy. Czysty skill W Apex oczywiście jeszcze coś tam popykam ale Blackout to wg mnie najlepszy BR na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Wie kto jak odpalić ten nowy tryb w Blackoucie - Operation Grand Hesit. Z tego co wiem to nie wchodzi on w skład passa więc powinien gdzieś być tylko nigdzie go nie widzę Edit: trzeba mieć passa Edit2: właśnie się pojawił czyli wygląda na to że pass dawał tylko wcześniejszy dostęp albo ta opcja pojawiła się z poślizgiem. Dziwne Edytowane 22 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2019 do konca miesiaca mozna grac w tryb BR Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Jeśli ktoś zainteresowany to przekazuję kod na grywalną postać kapitana Price`a w trybie Blackout na PS4: LX71-ZM5J0-CPX9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 Odkopię trochę i zapytam, czy da się jeszcze pograć w multi BO4 na xboxie? Chodzi mi o to czy są ludzie i bez problemu wyszukuje mecze? I czy multi tutaj też jest standardowo z PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 8 godzin temu, Wooyek napisał: Odkopię trochę i zapytam, czy da się jeszcze pograć w multi BO4 na xboxie? Chodzi mi o to czy są ludzie i bez problemu wyszukuje mecze? I czy multi tutaj też jest standardowo z PC? Przed premiera Cold War grałem i bez problemu znajdywalo mi mecz na TDM. Nie ma tutaj cross play ani z PC ani z PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2021 ostatnio sprawdzałem i bez problemu Idze znaleźć mecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi