Szymek 1 047 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 nie trzeba oplacac...kody maja obowiazek dostarczyc na 24h przed startem bety tj dzis do 24 rowniez nie otrzymalem jeszcze kodu, moze wieczorem bede wysylac Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Czy aby otrzymac kod do bety trzeba oplacic zamowienie od razu? Pytam bo zamowilem wlasnie w euro rtv preorder z odbiorem i platnoscia przy odbiorze a kodu zadnego nie otrzymalem ?Odpowiadam: nie trzeba nic opłacać. Cierpliwości, kod na pewno dostaniesz, jeno w późniejszym czasie, wszak beta startuje dopiero na początku września. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 8 minut temu, Czezare napisał: wszak beta startuje dopiero na początku września. No nie bardzo bo 3 sierpnia na PS4 startuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Jak ktoś planuje pograć w weekend w betę, to z uwagi na bardziej teamplayowy charakter nowego CoD'a szukam kompanów do rozgrywki. Doawajcie prosze na PSN: Radothan. Ostatnio wróciłem do BO3 i złapałem srogą zajawkę, bo to jest bardzo dobry multik w porównaniu do lekko kałowatego WW2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: No nie bardzo bo 3 sierpnia na PS4 startuje Masz rację, coś się mi pozajączkowało z tymi terminami. BTW kod już na maila dostałem, ale betę prawilnie oćwiczę na koksie jak Pan Jezus chodząc po ziemi przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) Kuzwa euro cos przygralo w huja. Do dzis zadnego kodu nie otrzymalem edit Kodzik juz jest Edytowane 3 sierpnia 2018 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 2 godziny temu, sajmon34 napisał: Kuzwa euro cos przygralo w huja. Do dzis zadnego kodu nie otrzymalem edit Kodzik juz jest Oni w przeciwieństwie do Ultimy działają bez najmniejszego pudła. Nigdy się na nich nie naciąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Czy Activision i tym razem wysyła dodatkowe kody na email po aktywacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Ja od Euro dostałem bezproblemowo kod na betę, zarejestrowałem na stronie Activision i czekam na kod do MS Store (beta na XO). Jak będę miał dodatkowy, to Ci BuRRRza oddam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Ja też obiecuję oddać dodatkowy kod, jeśli takowego otrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Chętnie przygarnę kodzik na xlocka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 4 godziny temu, Kris77 napisał: Ja od Euro dostałem bezproblemowo kod na betę, zarejestrowałem na stronie Activision i czekam na kod do MS Store (beta na XO). Jak będę miał dodatkowy, to Ci BuRRRza oddam. OK, dzięki wielkie, dajcie znać jak tam sytuacja z tymi dodatkowymi kodami, jak coś to zamowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 Sama beta waży powyżej 30 giga...poyebalo ich Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2018 (edytowane) Pewnie tekstury 69K Edytowane 3 sierpnia 2018 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Jakby ktoś chciał się podzielić kodem na XO, to chętnie przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Hej, jak ktoś będzie miał wolny kod na PS4 to poproszę, dziękujęWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2018 Panowie prosta sprawa.Podam krok po kroku co trzeba uczynić: 1.Zakładacie konto w RTV Euro AGD podając swój e-mail. 2.Preorderujecie tamże grę z opłatą i odbiorem w sklepie w dniu premiery. 3.Otrzymujecie kod ze strony sklepu, który rejestrujecie na stronie Activision, gdzie uprzednio też zakładacie konto. 4.Otrzymujecie na maila właściwy kod od Activision, który wklepujecie w konsoli i cieszycie się betą. Wszystko powyższe to góra 5 minut roboty. Aha, jeśli grą nie jesteście zainteresowani to po becie kasujecie preorder. Koniec procedury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 3.08.2018 o 18:23, Szymek_PL_ napisał: Sama beta waży powyżej 30 giga...poyebalo ich XD Czas zmienic internet a nie siedzieć mentalnie w milenium. Niesamowicie mnie to fascynuje jak ludzie stękają w obecnych czasach na wielkość plików. Edytowane 5 sierpnia 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 W mieście to nie problem, gorzej poza. Tu często nadal ludzie są skazani na internet mobilny i o ile prędkości są już bardzo dobre to limit nadal jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 981 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 No jedyna alternatywa dla klienta indywidualnego to tylko t-mobilem bez limitów. A jak firmę masz to możesz mieć bez limitów w jakiejkolwiek sieci, no ale to i tak słabo nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 Gra ktoś z peesczwórkowców w betę? Może jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Nie bylo mnie akurat w momencie kiedy beta wystartowala na PS4, ale kupilem kod na PC i przetestuje multi w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Jak kogos to interesuje to juz jest pre-load na PC https://image.ibb.co/fH3yVp/cod.png Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 A czy ktoś z Was otrzymał już kod właściwy do bety na Xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Ja wczoraj betę pobrałem, ale mam cyfrówkę, o której beta startuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi