Mroku 1 005 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Podobno o 19:00, ale moze ruszyc szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Kod właściwy otrzymałem dziś po 18-tej, niestety tylko jeden. Nawet nie mam czasu teraz pograć, może późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 To bedzie kolejny rok z rzedu jak nie zakupie nowego COD. Gra mi sie kompletnie nie podoba. Kopiuj&wklej z BO3 z gorszymi rozwiazaniami i mechanika. Zobacze jeszcze tryb blackout za miesiac i tyle. Jeszcze przed odpaleniem musialem dociagnac patch o wielkosci 17GB na PC, ale gra dzialala dobrze. Wyciagnalem na ustawieniach prawie full (cienie na medium reszta bardzo wysokie) 80-90 fpsow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Beta na koksie nie działa. Próbowałem odpalić dziś rano. Na ciemnym ekranie w prawym górnym rogu pojawia się napis Gameplay Beta, w dolnym rogu ekranu obraca się znaczek IIII, po czym...gra wylatuje do dasha Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 ja tak mialem ale pobralem raz jeszcze i smiga elegancko. co do gry to mi sie podoba, po srednim WW2 tutaj jest poki co jest bardzo okej, multi od treyarch siadaja mi najbardziej, nie moge doczekac sie pelnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 (edytowane) Wiadomo, ze gra jest lepsza od WWII, ale jednak spodziewalem sie czegos bardziej lepszego od Treyarch. To jest pierwsza gra od nich przy ktorej mam mieszane uczucia Oprocz odpalenia bety na PC, gralem rowniez na PS4 i tam to jest dopiero lipa jesli chodzi o plynnosc. Niby na konsolach jest 60fps, ale czuc momentami jakby bylo z 30. Edytowane 11 sierpnia 2018 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 2 godziny temu, Mroku napisał: Wiadomo, ze gra jest lepsza od WWII, ale jednak spodziewalem sie czegos bardziej lepszego od Treyarch. Czyli co, stoi bez ruchu w miejscu tak jak poprzednie części Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 8 godzin temu, kubson napisał: ja tak mialem ale pobralem raz jeszcze i smiga elegancko. co do gry to mi sie podoba, po srednim WW2 tutaj jest poki co jest bardzo okej, multi od treyarch siadaja mi najbardziej, nie moge doczekac sie pelnej wersji Ponowna instalacja nic nie dała, zawiódł również hard reset konsoli. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 współczuje bo gierka daje radę, mapki sa bardzo fajne tak samo jak bronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Jeśli finalna gra będzie prezentowała to co beta + nowe mapy, to dobry fail się szykuje. Gierka wygląda, brzmi i rusza się jak jakaś gierka f2p. Nie wiem z czym oni chcą konkurować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Mi jedynie co się nie podoba że jest blokada na specjalistów i tylko dwóch takich samych może być w drużynie, tak poza tym nie mam większych zastrzeżeń, Treyarch dało radę Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2018 Postanowiłem ściągnąć betę po raz trzeci. Po tym wlazł apdejt ok 36 MB i w końcu gra się uruchomiła. Niestety, ze względu na rodzinne zobowiązania miałem czas odpalić tylko jeden meczyk w kill confirmed, więc siłą rzeczy zbyt wiele ocenić nie mogę, ale pierwsze wrażenie jest niestety złe. Na koksie gra powinna wyglądać i ruszać się jak szczerozłota atomowa karoca, a wygląda jak guvno rozmazane, a porusza się jak wóz z węglem. Mapa też jednowymiarowa, ciasna i słaba. Nie wydaję jeszcze wyroków. Ocenię po zakończeniu tej bety albo następnej, nie mniej jednak pierwsze wrażenie jest właśnie takie a nie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 Czy gra też Wam tak szarpie przy obracaniu kamerą? Tu powinno wszystko chodzić płynnie jak rozgrzany na patelni smalec jak to się dzieje np w Halo 5, a tak z całą pewnością nie jest. Mam wrażenie, że to jest jakiś alpha built sprzed roku. Tekstury też wczytują się z opóźnieniem. Cóż, chyba takie uroki alfy/bety... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2018 (edytowane) dzisiaj beta chodzi duzo gorzej niz wczoraj, z teksturami nie mam problemow w ogole, niestety dzisiaj z plynnoscia troche jest kiepsko szczegolnie na mapie gridlock max level osiagniety, token zarobion xD wiec beta leci z dysku, gralo sie fajnie i czekam na fula Edytowane 12 sierpnia 2018 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 września 2018 Beat trybu Blackout startuje w następny poniedziałek na ps4, a w piątek dla reszty 80 graczy na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 Beat trybu Blackout startuje w następny poniedziałek na ps4, a w piątek dla reszty 80 graczy na mapie Ta beta od 10 to tylko będzie blackout? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 września 2018 z tego co kiedys czytalem to tak, tylko blackout Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 Tak podobno ma wygladac mapa w Blackout Jestem zaskoczony, ze udalo im sie upchac 80 graczy na tym zmodyfikowanym silniku, ktory jest uzywany od lat w COD. Wielkosc mapy wg mnie jest OK. Gra bedzie dynamiczna i nie beda mecze trwaly po 20 minut jak w PUBG i innych battle royale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 Betę wypróbuję, ale wątpię czy mi się spodoba. Odkąd zagrałem w MW2 cała seria jest dla mnie takim 0/10. Z drugiej mańki, gdyby wyjąć battleroyale z PUBG, fortnite i h1z1, to bym się na żadną z nich nawet nie wysikał, więc kto wie. Może będzie ok. Mój pierwszy post w tym dziale tak btw Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 W multi gralo mi sie dosyc przyjemnie na PC, bo konsolowa wersja byla tragiczna bety BO4. Nadal jednak mam mieszane odczucia co do tego trybu. Najbardziej mnie ciekawi ten blackout. Jak gra mi sie spodoba, to zrobie szybkiego pre-ordera. Klucz do zamknietej bety kupilem za pare euro na cdkeys, a wersje na PS4 sciagnalem za darmo z innego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 NOWY TRAILER WYGLADA NIESAMOWICIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 6 września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 września 2018 Nawet, nawet ten zwiastun. Jak im się uda to pewnie będą myśleć nad większymi mapami i pojazdami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Preorderek złożony, mam nadzieję, że nie będzie problemów z dostaniem kodu do bety. Btw jest już to do pobrania? Wczoraj chciałem szukać, ale znowu net się rozsypał Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 2 godziny temu, Yakubu napisał: Preorderek złożony, mam nadzieję, że nie będzie problemów z dostaniem kodu do bety. Btw jest już to do pobrania? Wczoraj chciałem szukać, ale znowu net się rozsypał Gdzie zamawiałes? Ja z RTV kodu nie dostałem jak była beta miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 10 września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 września 2018 Konsole i gry. Jak nie dostanę, to najwyżej spróbuję się zgłosić do supportu. EA ogarnęło mi kod do bety BFV w dwie minuty, więc może z Activision też się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi