funditto 661 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Na początku dobry wkręt, ale wiedziałem, że się tak nie skończy :D Edytowane 8 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 No już miałem rage'a za tego trolla King Dedede xD no ale najsu, dobry direct, ta gra będzie OGROMNA Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) W sumie lepiej zaprezentowali tą grę niż na E3, ale to, że nie ujawnili jednego trybu oznacza, że będzie co najmniej jeszcze jeden Direct poświęcony Smashowi przed premierą :p Edytowane 8 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 6 minut temu, funditto napisał: nie ujawnili jednego trybu oznacza, że będzie co najmniej jeszcze jeden Direct poświęcony Smashowi przed premierą :p Nie nie już dosyć. Ten Smash to tylko waszą trójkę jara Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Na E3 z nowych postaci doszedł Ridley, teraz King K. Rool.. Waluigi i Shovel Knight są jako assist trophy, więc z postaci, których najbardziej domagają się fani serii zostają trzy opcje na ostatnią zapowiedź przed premierą: 1) Nintendo x Activision - Crash i Spyro 2) Nintendo x Square Enix - Sora i Geno 3) Nintendo x Rare - Banjo & Kazooie i Conker (ew. zamiast Conkera Joanna Dark) Jeśli, któraś z tych opcji się sprawdzi to pozamiatają po całości Edytowane 8 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 No nie powiem jakoś bardziej mi się ten direct spodobał. Przydałaby się jeszcze Castlevania prawdziwa na dodatek . Mam nadzieję, że niezapowiedziany tryb to jakis soczysty single. Ale chyba wezmę. Tylko ta kolekcjnerka to meh. Pad od GC jest taki dobry? No i trochę się dziwię, że nie dają z pozostałych swoich nowych marek nic. Xeno2, Arms, Nowy FE. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Jak zaczęli projektować SSB Ultimate to jeszcze nie było Xeno 2, Arms czy nowego FE.. To standard, że najpierw wychodzi jakaś gra, a dopiero po jakimś czasie postać trafia do Smasha. Nawet Inklings że Splatoona pojawiają się dopiero teraz. Link z BotW trafił do Ultimate chyba tylko dlatego, że tak długo powstawała ta gra. Jeśli ma się pojawić Rex lub Springman to dopiero w DLC Wszyscy gracze pro w Smasha grają na padzie od GCN od czasów Melee. To się chyba nigdy nie zmieni Edytowane 8 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) tak w ogóle jak oni to wszystko upchaja na 1 kartdridzu? Edytowane 8 sierpnia 2018 przez Banan91PL Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Już maju był wyciek informacji o Ridleyu, Simonie i tym, że wrócą wszyscy :o https://www.eventhubs.com/imagegallery/2018/may/21/smash-switch-leaks/1/ Edit: Ten sam leaker twierdził, że po E3 pojawi sie jeszcze 6 nowych fighterów w Smashu. Prawdopodobnie nie licząc Echo Fighter. Jeśli to prawda to jeszcze 4 postaci przed nami. Jedna z nich to Pokemon 7 generacji, podał też drugą konkretnie, ale nie wiem czy wrzucać spoilery Edytowane 9 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 45 minut temu, funditto napisał: ale nie wiem czy wrzucać spoilery no możesz w sumie w spoiler wrzucić Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2018 zatem jeszcze jest materialu na 3 polgodzinne directy Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Spoiler Wg tego leakera jedną z tych czterech postaci będzie Isabelle z Animal Crossing Biorąc pod uwagę to co w spoilerze oraz Inklings, King K.Roola oraz Chroma obstawiam, że kolejne dwie postaci to Geno i Ashley z Wario Ware, bo każda z nich w poprzedniej części była jako Mii Costume Edytowane 9 sierpnia 2018 przez funditto Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Jak byłem sceptycznie nastawiony do tego direct'a, to tak rozwiał on moje wszystkie wątpliwości, i pewnie kupię grę na premierę. Oj będzie granie. Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Muszą dać Raymana. No po prostu muszą, zwłaszcza, że ostatnio Nintendo jest za pan brat z Ubisoftem Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Rayman, Rex, Springman. Sora. Banjo Kazooie, Akira i Jackie z VF oraz Heihachi z Tekkena to moje typy do DLC Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 sierpnia 2018 Opublikowano 11 sierpnia 2018 Te wszystkie zwiastuny nowych postaci to jest jakiś kosmos, mógłbym to oglądać w nieskończoność. Pięknie to wygląda. Tylko problem jest taki, że ja wolałbym grać w oddzielne gry oparte na tych zwiastunach, niż w smasha na zlagowanych serwerach. Przecież taka Castlevania na podstawie tego materiału z Directa to by było coś, ehh. Cytuj
ogqozo 6 573 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Opublikowano 17 sierpnia 2018 (edytowane) W Polsce dość utrzymuje się popularna opinia, którą chyba szczerze mówiąc sam podzielam: że Smash to jeden z najwspanialszych hołdów jakie złożono dowolnej dziedzinie sztuki... w który fajnie by było chcieć grać. Ale taki urok bijatyk. Można ponawalać losowo albo grać na poważnie ucząc się długo, ale jest szara materia pomiędzy tymi stanami. Tymczasem świat żyje nadal jedną z najbardziej szokujących scen w historii gier, zdecydowanie przebijającą FF7. Edytowane 17 sierpnia 2018 przez ogqozo 1 Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2018 najlepiej sprzedajaca sie gra roku 2018 na amazonie jest...smash...gra z premiera w grudniu sprzedala im sie juz lepiej niz np god of war xdddd https://www.amazon.com/gp/bestsellers/2018/videogames?tag=highsnobietyh-20 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 A jeszcze teraz dorzucili preorder na Special Edition Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Tylko co z tego skoro patrząc na tenisa matchmaking będzie obrzydliwy :-( O balansie pewnie można pomarzyć. 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 (edytowane) Zagrałem dzisiaj z 10 minut w nowego Smasha na PGA, pooglądałem też trochę jak walczą inni i to moje wstępne wnioski: - albo tv był źle skalibrowany albo gra nie wygląda lepiej niż wersja na WiiU - patent ze zmianą planszy w trakcie walki działa świetnie - plansza z Breath of The Wild ma bardzo fajny klimat - ciężko było ogarnąć walkę Inklingiem bez wcześniejszego treningu tą postacią - albo mi się wydaje albo zmieniono klawiszologię (grałem na pro controllerze,bo do standów z padami od Gamecube'a nie szło się dopchać w godzinach, w których byłem) - raczej nie oczekujcie rewolucji w gameplayu, to stary dobry Smash Niestety wracam już do domu, więc sam nie skorzystam, ale jutro o 18 i w niedzielę o 12 będą turnieje w Smasha. Tablice zapisów były prawie pełne gdy wychodziłem, ale pewnie jutro rano jeszcze uda się zapisać. Edytowane 12 października 2018 przez funditto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi