Skocz do zawartości

Super Smash Bros. Ultimate

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie zamawialiscie smasha z Polskiej dystrybucji?? 

• Odpowiedzi 406
  • Wyświetleń 44,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

I jak wrażenia z gry ? Całkiem przyjemny ten smash. Zaczynam rozumieć skąd ten hype. chociaż AI trochę dziwne. możesz stać w miejscu i wygrywasz w 80% przypadków

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Te tickety to zużywać czy trzymać? Bo widzę są dwie waluty,  złoto i właśnie te tickety. 

• stare info   ciekawe co beda pokazywac przez ten czas...moze po 3sekundy z kazdego z utworow?

Opublikowano
  • Autor

Zdrowy bedziesz tyle grac w ta gierke co w mario tennis, splatoon2 czy inne gierki multi na switcha?

Opublikowano
  • Autor

ma/ mial mario tennis i splatoon2

Opublikowano

Wy jesteście jacyś dziwni, piszecie  w temacie  o gierce x, czy uzytkownik ś, ma gierki ę ą.

Switchowcy, tfu.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Rayos napisał:

o, nie wiedzialem nawet :obama: 

lacznie w nie zagral praktycznie tyle co ja w sunset overdrive

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

o, nie wiedzialem nawet :obama: 

Bo sam chu grasz multi, raz Cię widziano w MK.

Opublikowano

a to inna sprawa :usmiech: 2 dni temu gralismy w karty a wczoraj w farbki grali, a niedlugo pewno turnieje w smasha będą 

Opublikowano
14 minut temu, Ficuś napisał:

Zdrowy bedziesz tyle grac w ta gierke co w mario tennis, splatoon2 czy inne gierki multi na switcha?

Jeśli już będę grał to nie wypękam jak Ty w Tenisa.

Teraz, Rayos napisał:

a to inna sprawa :usmiech: 2 dni temu gralismy w karty a wczoraj w farbki grali, a niedlugo pewno turnieje w smasha będą 

Przecież miałeś nie brać Smasha w tym roku?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
  • Autor

w tenisa zawsze chetny, gdziekolwiek z kimkolwiek, nie pekam i gierki nie sprzedaje bo nie wytrzymuje cisnienia jak co niektorzy albo tacy co gierki maja a grali w nie po 45minut

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

lacznie w nie zagral praktycznie tyle co ja w sunset overdrive

No przeszedłem 3/4 gry, więc wcale nie tak mało ;).

Opublikowano
3 minuty temu, NemoKOF napisał:

Bardzo na temat ten temat

Kolegów coś boli, jak coś to zapraszam do Smasha, to jeszcze bardziej zaboli :).

Opublikowano
9 minut temu, funditto napisał:

Wiadomo kiedy schodzi embargo na recki ? 

No właśnie co tak zwlekają? Boją się? :) SMO i Zeldy były recki chyba tydzień przed?

Opublikowano
42 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Przecież miałeś nie brać Smasha w tym roku?

no ja nie biorę. 1 stycznia 2019 wleci :fsg: 

Opublikowano

Jutro 8 am czasu ET

Też czekam na recki gdyż preorder już poleciał .Nie wytrzymałem jak zobaczyłem Midgar stage  z możliwością łapania materii :)

Edytowane przez Rezoo7

Opublikowano
  • Autor

Ponad 90mc pewne, ciekawe na ilu sie zatrzyma

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

Ponad 90mc pewne, ciekawe na ilu sie zatrzyma

Możemy licytować ja dam 93  ;)

Opublikowano

Preorder wzięty po namowach @Rayosa. W tym tygodniu były już 3 ustawki na discordzie w mk i splatoona, ale będzie łojone w smasha w weekend :banderas: aż żal tych, którym wysiadła psycha i odeszli.

Opublikowano
54 minuty temu, Kinoji napisał:

Preorder wzięty po namowach @Rayosa. W tym tygodniu były już 3 ustawki na discordzie w mk i splatoona, ale będzie łojone w smasha w weekend :banderas: aż żal tych, którym wysiadła psycha i odeszli.

Jak ktoś nie ma dystansu do siebie to tak później jest. Ale Was będę napierdalał w Smashu jednostrzałowcy :).