Kinoji 763 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 world of light jest chyba najgorszym trybem singlowym w grze, od którego nie mogę się oderwać 2 Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 16 minut temu, Kinoji napisał: world of light jest chyba najgorszym trybem singlowym w grze, od którego nie mogę się oderwać Mam tak samo bardzo irytuje czasami ale ma coś od czego nie można się oderwać Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 grudnia 2018 Fajny jest, dungeony nawet tenatyczne ma, czasem sa piekne love letter o niektorych grach jak ci wroga wrzuci, spiritsa, muze i plansze z ulubionej gry, juz wg licznika 7h gram w ten tryb Co tu irytujacego? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Sa tam w ogole jakies prawilne scenki w trakcie oprocz prologu/epilogu? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 grudnia 2018 nie raczej, jak pisalem to cos na wzor trybow ze starych caliburow Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Warto w to grac jak sie nie ma czuje zadnej nostalgi do gierek Nintendo? Lokalnie bedzie raczej kiepsko ze znalezieniem towarzystwa. Multiplayer slyszalem ze sa lagi, a i tak nie mam tego switch online kupionego. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 3 minuty temu, estel napisał: Warto w to grac jak sie nie ma czuje zadnej nostalgi do gierek Nintendo? Lokalnie bedzie raczej kiepsko ze znalezieniem towarzystwa. Multiplayer slyszalem ze sa lagi, a i tak nie mam tego switch online kupionego. warto, ale skoro ani lokalnie za bardzo nie pograsz, ani online, to nie wiem czy jest sens brać tylko do walk z botami. trybów singlowym jest sporo, bawię się przednio w Spiritsy, Classic itd. itp., ale jednak kanapowe/sieciowe multi to creme de la creme tej serii Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 25 minut temu, estel napisał: Warto w to grac jak sie nie ma czuje zadnej nostalgi do gierek Nintendo? Lokalnie bedzie raczej kiepsko ze znalezieniem towarzystwa. Multiplayer slyszalem ze sa lagi, a i tak nie mam tego switch online kupionego. Nie no, brzmi jak idealna gra dla ciebie Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 36 minut temu, estel napisał: Warto w to grac jak sie nie ma czuje zadnej nostalgi do gierek Nintendo? Lokalnie bedzie raczej kiepsko ze znalezieniem towarzystwa. Multiplayer slyszalem ze sa lagi, a i tak nie mam tego switch online kupionego. nie Cytuj
estel 806 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Dzieki Panowie. Rzeczywiscie patrzac na to logicznie to podziekuje, bo bedzie tak samo jak z Mario Kart, gdzie wiekszosci sie podoba, a dla mnie to straszna nuda. MIlej gry. Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 6 godzin temu, Ficuś napisał: Co tu irytujacego? Wielokrotne naparzanie się z jedną postacią za sprawą mojego małego skila i wymasterowango ducha niekiedy potrzebuję ze 20 podejść Cytuj
Strife 228 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 8 minut temu, Rezoo7 napisał: Wielokrotne naparzanie się z jedną postacią za sprawą mojego małego skila i wymasterowango ducha niekiedy potrzebuję ze 20 podejść Miałem tak samo, ale wystarczy znaleźć swoją postać która podpasi i gra nabiera rumieńców. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 zmniejsz sobie poziom trudnosci i juz, ew sprobuj wlczyc z kims innym. Poza tym podbić lvl spiritsów to doslownie parę sekund, o ile masz cukierki, a tych raczej nigdy jakos nie brakuje zawsze mozesz kupić jakieś za grosze w sklepiku na mapie jak odblokujesz 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 grudnia 2018 gym masz tez, nabija lvl nawet jak gra jest wylaczona, idziesz spac i rano spirit z 1lvl ma 99 1 Cytuj
kamson11 13 Opublikowano 20 grudnia 2018 Opublikowano 20 grudnia 2018 Zeby zagrac ze znajomym musze miec dodatkowe dwa joy coiny czy jednym sie gra? W jakie tryby mozna grac z kims na jednej konsoli? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 21 grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 grudnia 2018 Jednym wystarczy Trybow do gry na jednej konsoli jest pelno, do tego sama opcja costumizacji zasad jest przeogromna wiec mozesz rozgrywke calkowicie zmieniac pod wlasne widzimisie 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 21 grudnia 2018 Opublikowano 21 grudnia 2018 Pyk i wszystkie postaci odblokowane. Duża większość grając w spirits i wychodząc co kilkanaście minut na challengera, a kilka ostatnich przez classic mode. Można zacząć myśleć o mainowaniu jakiejś postaci w online. Różnorodność w stylach i sposobie grania poszczególnymi typkami jest ogromna, każdy coś dla siebie znajdzie. Pograłem dzisiaj chwilę przez quickplay, ping na poziomie max 100 w skali @VeSDa więc bez tragedii. Czekanie na walkę max 20s, same bicie się - kilka minut. No jest dobrze. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 grudnia 2018 Opublikowano 21 grudnia 2018 33 minuty temu, Frost napisał: Ktos jeszcze moze sie wypowiedziec na temat online? Kupilem Smasha tydzien temu ale jak przeczytalem opinie o online to zwrocilem gre do sklepu i czekam az bedzie mozna stabilnie grac Ty tak na poważnie? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 Czasami się zdarzają, ale tragedii nie ma i gra się bardzo przyjemnie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Panowie zawsze widząc ten film zastanawiałem się o co tu chodzi i dlaczego wszyscy określają to zagranie jako najlepsze, legendarne z jakiejkolwiek gry ever? Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 (edytowane) Hmmmm, nigdy w smasha nie grałem, nowy ultimate już do mnie idzie, ale wydaje mi się, że tam jest 2vs2 i sobie ładnie podrzucają gościem, który został ostatni jak piłką do siatki, nie dając mu szans na ruch i wyrzucając go z mapy, całkiem ok ;p. A legendarny jest chyba ten komentarz ;p Edytowane 23 grudnia 2018 przez bocieque Cytuj
Ukukuki 7 017 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 4 godziny temu, Starh napisał: Panowie zawsze widząc ten film zastanawiałem się o co tu chodzi i dlaczego wszyscy określają to zagranie jako najlepsze, legendarne z jakiejkolwiek gry ever? Szczerze nie wiem ja za to od czasu do czasu lubię sobie ponownie zobaczyć to: 1 3 Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 Z wombo-combo chodzi o to, że skasowali przeciwnika od 0% do wyrzucenia za mapę w praktycznie jednym combo i nie miał ani jednej szansy na przetrwanie. Cytuj
Figaro 8 225 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 Bo to wbrew pozorom fhój głęboka gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi