Daffy 10 582 Opublikowano 25 grudnia 2018 Autor Opublikowano 25 grudnia 2018 Na razie nie umiem grac kims innym niz kirby xdddd Btw fajne sa niektore dungeony w world of light, np street fighterowy, swietne holdy dla gierek Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem, w jakim sensie można napisać, "o co chodzi" w Wombo Combo. Który element jest niejasny? Nikt chyba nie nazywa wombo combo "najlepszym zagraniem", ale ogólnie słynnym momentem medialno-memicznym w historii bijatyk. Nie trzeba za bardzo czegoś wiedzieć, bardziej niż ja wiem o co chodzi z tymi rajdami gdzie krzyczeli "Liroj Dżenkins". Jeden fakt to samo to, co się dzieje: koleś złapany na bardzo cwanej kontrze, która go nokautuje na maksa praktycznie bez możliwości reakcji. Druga to hype komentatorów: wynika on z faktu, że to jest faktycznie wyjątkowe zagranie, ale też takie, na które długo konkretnie czekali. Komentatorzy wiedzieli o tego typu zagrywce szykowanej przez ten zespół na Foxa i wtedy właśnie zobaczyli je w praktyce, co też wpływa na ich ekscytację. Ten podjarany komentarz i wiele ciekawych zdań do cytowania w nim sprawił, że jest to kultowy moment grania, a gracze innych gier (zwłaszcza bodaj League of Legends) lubią krzyczeć "wombo combo!" gdy zasadzają się w kilku na jednego i czuć się wykonawcami tego memu. "Wombo combo" brzmi fajnie... Takie mniej więcej są powody popularności tego momentu. Tutaj filmik gdzie sama ofiara i wykonawcy o tym opowiadają trochę: Edytowane 29 grudnia 2018 przez ogqozo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 grudnia 2018 Opublikowano 26 grudnia 2018 ehh, no powiedzmy że za 5 obejrzeniem załapałem o co tam chodzi smash? nadal folklor. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 26 grudnia 2018 Opublikowano 26 grudnia 2018 W dniu 24.12.2018 o 00:28, Ukukuki napisał: Szczerze nie wiem ja za to od czasu do czasu lubię sobie ponownie zobaczyć to: Dokładnie to samo chcialem wrzucic. Cos niesamowitego, ciary mam za kazdym razem. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 grudnia 2018 Autor Opublikowano 27 grudnia 2018 Kim gracie?kogo polecacie? Bo planuje zaczac kims innym niz kirby Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 30 minut temu, Ficuś napisał: Kim gracie?kogo polecacie? Bo planuje zaczac kims innym niz kirby Pikachu? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Toon Link jest do ogarnięcia Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 27 grudnia 2018 Opublikowano 27 grudnia 2018 Postaci melee - Chrom/Lucina Dystansowe - Link/Toon Link Coś pomiędzy - Richter/Samus op gunwa - K Rool, Inkling Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Op? Przecież lamisz tym inklingiem :lul: 1 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Przecież ja każdą postacią lamię więc to nie ma nic do rzeczy Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 grudnia 2018 Bawicie sie w eventy w spirit board? Te spirity na trzy gwiazdki robia ze mna co chca Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Legendarna ustawka najlepsze multi na switcha bezkonkurencyjnie. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Powiem tak - napierdalam z dziewczyną jak SZALONY! Nie wiem fajnie gdyby udało się ogarnąć jakiś forumowy turniej za jakiś czas. Dla mnie gierka 10/10 i kwintesencja dobrej zabawy, po nudnym RDR2 nareszcie morda się cieszy. Cytuj
Figaro 8 227 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 14 minut temu, Kinoji napisał: Legendarna ustawka najlepsze multi na switcha bezkonkurencyjnie. weźcie róbcie jakieś streamy Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 My się dzisiaj w 6 tłukliśmy (4 na arenie i 2 patrzących albo 1 patrzący i 1 debil xd) i ja chyba wole takie walki po 3/4 osoby niż 1v1 - znika trochę różnica w skillu w porównaniu do najlepszych jak rayos czy vesd i jest więcej epickich momentów. Nie wiem czy chciałbym w to grać jakiś turniej. Walki teamowe 2v2 też są sztos. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 grudnia 2018 1vs1 lepsze ale to wiadomo trzeba miec kochones i umiec przegrywać i rywalizowac, takie tag teamy dobre dla beki tylko i latwiej cos fartem wygrac i porazka tak nie boli bo bylo sie w grupie Jak samemu wyszukuje meczy to 95% czasu tylko 1vs1 i najlepiej stamina battle bez itemow, prawie wszystko przegrywam ale wiem przynajmniej dlaczego i sie ucze Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Teraz, Ficuś napisał: 1vs1 lepsze ale to wiadomo trzeba miec kochones i umiec przegrywać i rywalizowac, takie tag teamy dobre dla beki tylko i latwiej cos fartem wygrac i porazka tak nie boli bo bylo sie w grupie Jak samemu wyszukuje meczy to 95% czasu tylko 1vs1 i najlepiej stamina battle bez itemow, prawie wszystko przegrywam ale wiem przynajmniej dlaczego i sie ucze W każdej gierce na początku trzeba przegrywać i powoli doskonalić skilla Fajne jest właśnie to, że później jak zaczyna się ogarniać to czerpie się z tego ogromną przyjemność. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, Ficuś napisał: 1vs1 lepsze ale to wiadomo trzeba miec kochones i umiec przegrywać i rywalizowac, takie tag teamy dobre dla beki tylko i latwiej cos fartem wygrac i porazka tak nie boli bo bylo sie w grupie xDDD Edytowane 28 grudnia 2018 przez Kinoji Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 grudnia 2018 Opublikowano 28 grudnia 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: ak samemu wyszukuje meczy to 95% czasu tylko 1vs1 i najlepiej stamina battle bez itemow, prawie wszystko przegrywam ale wiem przynajmniej dlaczego i sie ucze No to jeszcze kilkanaście walk 1v1 i parenascie godzin i może zaczniesz robić coś więcej niż spam dwoma atakami :lul: 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Ta gierka jest magiczna. Oczywiście jestem noobem i nie gram online - robie sobie single player, który jest wyjątkowo dobry! Bardzo fajny system rozwoju postaci, lvlingu, upów wszelkiego rodzaju i samo przemierzanie coraz to nowych miejscówek - MEGA! Ciągle zresztą łapię się na symptomie "jeszcze tylko jedna walka, jeszcze raz" i tak dalej Graficznie i muzycznie jest po prostu pięknie. Gra magnes, który przyciąga i nie puszcza. Dla tej gry warto kupić switcha oj warto. Jak jeszcze ktoś naprawdę gierkę ogarnie i zacznie grać multi to już w ogóle 10/10! Dla mnie bajka. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Opublikowano 30 grudnia 2018 Masz taki zestaw gierek na start z konsola ze o każdej bedziesz pisac to samo Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Panowie jak odpalić Kirbiemu ultimate’a kiedy ten jest naładowany? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Opublikowano 30 grudnia 2018 Tak jak kazdemu innemu - guzik od specjala w neutralnej pozycji czyli nie naciskasz nic innego ani zadnych kierunkow, po prostu postac stoi Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 (edytowane) 53 minuty temu, Ficuś napisał: Tak jak kazdemu innemu - guzik od specjala w neutralnej pozycji czyli nie naciskasz nic innego ani zadnych kierunkow, po prostu postac stoi Czyli „b”? edit ogarnalem Edytowane 30 grudnia 2018 przez Starh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi