ogqozo 6 594 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Nie wiem jak to się stało że przez całą historię grania seria Smash Bros. to jedyny przypadek, gdy postaci pojawiają się w innej grze i jest to zrobione dobrze a nie słabo. Podczas każdej sceny z tych zwiastunów jak Mario albo Luigi giną mam większe ciary niż w jakiejkolwiek scenie z Last of Us. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 24 czerwca 2021 Opublikowano 24 czerwca 2021 Coś stary sposób na odblokowanie szybkie postacie mi nie działa coś się zmieniło ? Cytuj
ogqozo 6 594 Opublikowano 4 października 2021 Opublikowano 4 października 2021 Jutro Masahiro Sakurai zaprezentuje ostatnią postać w Smashu Ultimate. Cóż to były za 3 lata. I cóż za kariera, bo nikt nie daje wielkich szans, że Sakurai jest w stanie zrobić jeszcze jakąś grę po tym, ile włożono w tego Smasha. Tytuł "ultimate" nigdy nie był tak właściwy, jak w tej grze. Wiele było prób zrobienia jakiegoś metaprojektu gier wideo, ale w sumie mało który z nich udał się nawet w 1% tak jak Smash Ultimate, masowa celebracja mnóstwa różnych serii, pamiętnych i zapomnianych postaci z róznych epok, miejsc, melodii. W tej grze nie tylko Sonic walczyć z Solidem Snake'iem (na planszy Midgar, z muzyką z Pac-Mana), ale te postaci mają całkiem rozbudowane własne mechanizmy i wyjątkowe miejsce w mecie - weźmy to jak rozwiązano proste niby sprawy jak "Sonic to szybkość!" czy różne kultowe elementy z MGS-a (CQC, dynamit), dając nam postaci z wielkimi możliwościami, ale niełatwe do nauczenia. A do tego sama świadomość tej otoczki jest kapitalna. Zawsze można po prostu włączyć grę i sobie postrzelać Snake'iem i się dobrze bawić z nawalania z bazuki na pałę, ale np. opanowanie jego potencjalnych kombosów na bliskim dystansie wymaga sporo wiedzy i praktyki. Chyba (?) przedostatnim fighterem w grze był Kazuya, którego zapowiedziano pokazując jak zrzuca z klifu m.in. Kirby'ego, nazwiązując do słynnej sceny w Tekkenie 7. W sumie to było lepiej nakręcone i zrealizowane niż ta scena była w Tekkenie mdr. Production value Smasha jest obłędne. Nintendo będzie miało ciężki zgryz, co teraz zrobić z tą serią (albo jakąkolwiek inną bitką), żeby coś sprzedać. Poniżej niektóre spośród PONAD TYSIĄCA utworów nawiązujących do historii gier w Smashu Ultimate 2 2 Cytuj
pawelgr5 1 528 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Spoko, na switcha 2 wjedzie jakis Ultimate Deluxe z oboma SP w pakiecie i kilka milionów pudeł za 3 i pół bomby się sprzeda. 1 Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Godzinę temu, pawelgr5 napisał: Spoko, na switcha 2 wjedzie jakis Ultimate Deluxe z oboma SP w pakiecie i kilka milionów pudeł za 3 i pół bomby się sprzeda. Czekam na to. Cytuj
pawelgr5 1 528 Opublikowano 5 października 2021 Opublikowano 5 października 2021 Ostatni typ to Sora z Kingdom hearts. Dobrze ze nie mam SP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi