Daffy 10 582 Opublikowano 26 listopada 2018 Autor Opublikowano 26 listopada 2018 Banowalbym za takie cebulackie pozerstwo Cytuj
devilbot 3 702 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 No słabe takie chwalenie się gierką którą tylko się spiraciło żeby napisać dwa zdania na forum bo wiadomo, że typ w to nie będzie grał. Świeżutki trailer Smasha w klasycznym stylu SF2: Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Te tickety to zużywać czy trzymać? Bo widzę są dwie waluty, złoto i właśnie te tickety. 6 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 Niestety nie możemy Ci pomóc, do nas jeszcze gra nie dotarła 1 Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 26 listopada 2018 Opublikowano 26 listopada 2018 (edytowane) Piracenie z powodu biedy to jedno, ale hackowanie Smasha wiąże się też z chyba największym wśród współczesnych gier Nintendo zalewem modów. Już ich kilka wyszło, zmieniających np. muzykę. Przypomnijmy, że mod "Project M" do Wii (który zmieniał prawie wszystko, zdaniem wielu fanów na plus) był właściwie przez kilka lat najpopularniejszą metodą grania w Smasha kompetetywnie. Fani uznali że to najlepszy Smash, grały w niego miliony, był na turniejach. Normalka na pececie, na Nintendo fenomen. Przy czym Wii było tak "otwartą" konsolą, że w wersji USA nawet nie trzeba było żadnych przeróbek, by te mody uruchamiać (w europejskiej jakieś niewielkie). Podejrzewam, że przy obecnym podejściu Nintendo już nawet takie półoficjalne granie będzie mocno utrudnione. Chociaż jak widać, ludzie i tak mają przeróbki. Reakcja Nintendo na ten wyciek jest sroga. Lecą bany dla piracących, dla jutjuberów pokazujących grę i ogólnie każdego kto SPOILERUJE grę. Prawdopodobnie wyciek pochodzi od sklepu z Meksyku, co może oznaczać, że zwłaszcza sklepy będą jeszcze rzadziej dostawać takie gry przed premierą. Edytowane 27 listopada 2018 przez ogqozo Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 17 godzin temu, Ficuś napisał: Banowalbym za takie cebulackie pozerstwo Pomyslimy nad tym... w sumie moglbym to zrobic... do czasu wyjscia gry oficjalnie. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 18 godzin temu, Ficuś napisał: Banowalbym za takie cebulackie pozerstwo Mówisz, masz Nie usłyszymy Krissa do premiery Smasha. 4 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Wiec, co za tym idzie - zero tolerancji bedzie w takich wypadkach. A teraz zapraszamy tych co uczciwie czekaja na dalsza podjarke i dyskusje. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Odliczam dni - już zamówione na pb. Teraz to już wszystko w rękach @Dave Czezky, na yt strach wchodzić jak już grę mają Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 3 godziny temu, Rayos napisał: Mówisz, masz Nie usłyszymy Krissa do premiery Smasha. Nie żebym bronił dzbaniarstwa krissa ale niezła hipokryzja z waszej strony bo mogę się założyć, że plusowaliście Kruka, który wrzucał screeny z GTA V przed premierą Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Paaanie, ale to było ponad 5 lat temu, inne czasy, inni ludzie. Ja nie pamiętam co 2 dni temu robiłem a co dopiero pół dekady temu. Teraz sprawa wygląda tak, że podobne rzeczy nie będą tolerowane i tyle 3 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 27 listopada 2018 Autor Opublikowano 27 listopada 2018 raven przeciez zayebiscie opisywal i odpowiadal ludziom na pytania odnosnie gierki - rzetelne informacje mimo tego ze ogrywal na piracie, wrazen bylo wiecej niz w wielu hands-on kris wpisy typowo pozerskie dawal byle tylko sie pochwalic, ze ma, a ci co chca byc legalni to czekaja Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 ano chyba, że tak dlatego mówie, że nie bronie dzbana krissa tylko dziwie się, że takie zachowanie ma miejsce na tym forum, że ktoś dostanie bana z pisanie o tym, że gra w pirata xD bo jakby nie było całe czasopismo stoi zbudowane na piractwie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 kruk jest spoko, kris hentaj nie jest spoko także wszystko ok Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Day1, zastanawiam się, czy nie braknie, skoro taki popyt, czy nie złożyć preordera, bo w dzień premiery wziąłem ostatnią kopię Zeldy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 wiadomo coś czy planują wydać ost w jakimś potężnym wydaniu? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Ja odczekam troche z zakupem. Moze beda jakies uzywki taniej za jakis czas (jak hype minie). Za duzo floty ostatnio wydaje na gry (Pokemony i teraz jeszcze SMP z joyconami), a czasu mam malutko. OT: Ja nikogo nie plusowalem nigdy za takie akcje. Jedyne co to przez chwile Halo2, ktore doslownie po chwili skasowalem (tak, tak dawno po raz ostatni to bylo - a limitka byla w drodze). Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) Kriss jak wjechał z minusami edit: i się jednak wycofał :). Edytowane 30 listopada 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Ukukuki 7 023 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Ja się od tej serii odbiłem na GC, rozgrywka po prostu nie dla mnie. Kiedyś byłem chory żeby w to zagrać i jak mi się udało to było mega rozczarowanie. Za to Mario Kart, RE4 mi tą gorycz zmyły :d Cytuj
funditto 658 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Ja na GC przy pierwszym podejściu (W multi ze znajomymi) też byłem zawiedziony, ale po latach kupiłem Gacka jeszcze raz i nadrabiałem tytuły, które mnie ominęły. Dałem wtedy grze jeszcze jedną szansę i teraz Melee jest w moim top 10 wszechczasów. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Ach te drugie szanse, ile ja bym sztosów ominął, gdybym nie dawał drugiej szansy, wstyd wymieniać tytuły Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Dawaj, nie wstydź się Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 1 godzinę temu, Rayos napisał: Dawaj, nie wstydź się Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. Niewiedza jest błogosławieństwem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi