Mikołaj 348 Opublikowano 10 czerwca 2017 Opublikowano 10 czerwca 2017 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=d6BdBl65RuU Gra nastawiona tylko na coop online lub Split Screen Premiera początek 2018 Zapowiada się świetny tytuł. Edytowane 10 czerwca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 dla mne spora niewiadoma. Jezeli za gra nie bedzie stac zaawansowany system sztuczej inteligencji oraz tzw. interaktywny swiat umozliwiajacy kombinowanie na wlasna reke. To czeka nas niesamowita wydmuszka Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Wydaje mi się ze zapowiada się mocny średniaczek. nos tego kolesia Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Z tego, co widzę, to grać z sensem bedzie można tylko z dobrym znajomym. Z randomowymi nieznajomymi z PSN czy innego XLive nie za bardzo mi sie to widzi. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Tak jak Papaj pisze gra do pogrania na party z kimś ogarniętym kogo słyszysz, zobaczcie ten gameplay, wstępnie niegłupio to wygląda, włoskie akcenty, gameplay jak z Mafii, ładna oprawa, ciekawe patenty w rozgrywce Na razie wyglada niezle, ale Mafia 3 też po pierwszych video tak wygladała :D Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Nie ogarniętym ale dobrym znajomym z którym gramy często. Ten online jest dodany na siłe mi sie wydaje a moc tej gry bedzie tkwić właśnie na kanapowym koopie. Brothers było juz tego zajawka, tylko że tam to rozwiązali tak, ze można było grać samemu. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Wieje kupą na kilometr - ciekawy indyk, ale tematu bym temu czemuś nie zakładał :) 3 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 11 czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 czerwca 2017 Wieje kupą na kilometr - ciekawy indyk, ale tematu bym temu czemuś nie zakładał :) To jak sobie wyobrażasz rozmowę o grze bez jej tematu? Wielu ta gra interesuje. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 tyś jest kupagierka wygląda świetnie, a że od twórców Brothers, to wiadomo, że będzie dobra. 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Pierwsze przejscie na pewno bedzie spoko, ale ponoc jest wiele opcji, zeby rozwiazac dany problem, wiec moze będzie warto przechodzić gierke 6 razy pod rząd jak Knacka.. Pierwsze skojarzenia miałem z Mafia 2, a to dobrze o niej swiadczy. Jedynie szkoda, ze nie będzie opcji zagrac w singlu, bo z kims przypadkowym moze być średnio zabawnie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Wygląda fajnie a na pewno lepiej niż stare i zapomniane już Army Of Two - które pomimo posiadania singla, było nastawione na coopa. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Jak to wypali to będzie Uncharted w coopie. Cytuj
okens 541 Opublikowano 12 czerwca 2017 Opublikowano 12 czerwca 2017 cholernie sie podkrecilem ta gra. W koncu cos sensownego w coopie Online/Offline. Swietny klimat lat 60'. Jesli tysiac innych czynnikow nie zawiedzie moze sie z tego urodzic perelka Cytuj
BEBZ 52 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Aż jestem zdziwiony, że tego tematu jeszcze nie ma na forumku. Może nie jakaś ogień premiera, ale gra zapowiada się - moim zdaniem - dość miodnie. Motyw dwuosobowej ucieczki z więzienia, gdzie musimy grać z innym graczem na kanapie lub online, bardzo przypadł mi do gustu. Na gameplayach gierka wygląda naprawdę bardzo fajnie. Grafika i wszelkie efekty nie powalają, ale uważam, że nie to będzie najważniejsze w tej produkcji. Jedyne co przeraża, to fakt, że za jej wydanie odpowiada EA. Aż strach się bać co mogą tutaj wymyślić... Gra ma premierę już w tym miesiącu - 23 marca. Cenowo wypada bardzo fajnie, bo w preorderze jest do dostania w ok. 100zł. Wy też czekacie? Przemyślenia? Opinie? Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Franko, walki uliczne Kamera bardzo fajnie śmiga, ale cała reszta faktycznie mocno drewniana. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 To jest gó.wno panowie, ale to wiedziałem od samego początku. Nie wiem, co EA chce tym osiągnąć, ale od pierwszych zapowiedzi miałem w głowie tylko "WTF?". Dla kogo to w ogóle jest robione? Miłośników co-op? To już lepiej by kolejną odsłonę Army of Two zrobili. Jak tak bardzo chcą dywersyfikacji swojego portfolio (bo nie oszukujmy się, ostatnio tylko dwa BFy na krzyż FIFA i NFS), to nie tędy droga. Aż głupio to pisać, ale za czasów siódmej generacji EA miało moją sympatię dość odważnym inwestowaniem w nowe IP (Bulletstorm, Brutal Legend, Dead Space, Mirror's Edge, Skate, The Godfather, Syndicate, Kingdoms of Amalur Reckoning), a teraz? Żal doopę ściska... Żeby jednak nie było to w tym festiwalu drewnianego biegania/QTE dostrzegłem całkiem fajną zmianę kamery i pójście w konwencję oldschoolowych beat'em up'ów. Wyglądało to nawet fajnie, a motyw z lampką całkiem spoko - jakby cała gra była taka, to jako indyk w ofercie z PLUSa nawet by mnie zainteresowała (choć technicznie to przypominało mi Jackie Chan Stuntmaster z PSXa). Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 hahahahhaa jakie guwno xd ea umrzyj prosze Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 Najlepsze jest to, że jak będzie finansowa klapa to obrócą to przeciwko nam i polecą teksty w stylu: Cytat "Gracze zagłosowali portfelem, nie chcą małych ambitnych projektów, wolą wielkie blockbustery na licencji Star Wars i naszego ukochanego Battlefielda. Z przykrością musimy poinformować, że rozwiązaliśmy Hazelight Studios, ale nie martwcie się - zasoby ludzkie zostały wcielone do naszych wewnętrznych studiów i zajmują się teraz implementacją lootboxów w nadchodzących tytułach z naszej obszernej listy wydawniczej" Podpisano: Andrew Wilson CEO Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 marca 2018 Opublikowano 12 marca 2018 >pokaz ze inwestujesz w indyki bo chcesz poprawic sobie wizerunek >zainwestuj w Fe i Drewno out >powiedz ze gracze nie chca takich gier i dalej klep battelfildy EA gonna EA Cytuj
wrog 640 Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 (edytowane) Po tych komentarzach aż poszukałem mirrora tego materiału. Nie rozumiem w czym problem. Fragment może nie jest najlepszy (typowy set piece z QTE), ale fajnie to wygląda i jest potencjał. Do tego mówimy o indyku za 30$, w którym ważna ma być historia i sposób jej przedstawienia w koopie. Zobaczymy co z tego ostatecznie wyjdzie. Nie ma to jak skreślać gierkę, która próbuje czegoś innego, po krótkim klipie. Hipokryci... Edytowane 13 marca 2018 przez wrog 3 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 Zawsze tak jest na forum. Zasada jest taka ze ma byc albo wyczesane w kosmos AAA albo retro indyk jak z amigi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 marca 2018 Opublikowano 13 marca 2018 Po tym fragmencie nie wróżę nic więcej poza standardowe 6-7/10. To debilne QTE strasznie źle wygląda, ale mam nadzieję, że to tylko taki pojedynczy fragment, a nie że cała gra tak wygląda bo wtedy to będzie lipa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi