Czezare 1 448 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Się mi wydaje, że warto założyć osobny temat dla tej kolejnej gierki czerpiącej pełnymi garściami inspirację z soulsowej serii. Grę pichci niewielkie szwedzkie studio Toadman Interactive i ma się ona ukazać gdzieś w tym roku: Jak widać akcenty są nieco inaczej rozmieszczone, bo elementy siekawcze są w większej mierze zastępowane kwestiami strzelawczymi, co może być powiewem świeżości dla skostniałego nieco soulsowego gorsetu. Gra ma dość intrygujący setting i bardzo ineteresującą IMO oprawę graficzną. To tak jakby Soulsy spotkały się w połowie drogi z...Mass Effect. Tu więcej filmików: https://www.gamersyde.com/news_immortal_unchained_videos-19892_en.html Ja biorę grę na celownik i będę się jej bacznie przyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Walka wygląda 100x lepiej niż ta parodia w nowym God Of War. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Proces tworzenia naszego madafaki: oraz nowy gejplej: Gra podobno wychodzi we wrześniu. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Seria gameplayów od Demonidiasa - dość niszowy polski YouTuber, fan soulsów i ogónie RPGów. Całkiem spoko się go słucha, bo nie drze ryja, nie celuje w gimbusów i ogólnie jest mało popularny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 ta walka xD chyba lotf będzie miał poważnego konkurenta w kategorii soulsocrapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Setting mi sie podoba, choć strasznie sterylne to na początku. Ale ogólnie ciekawy koncept i chętnie sprawdzę - The Surge to jedyny souls-like od wielu miesięcy, który mnie nie wkurzył/odrzucił, więc może coś choć powierzchownie podobnego również mnie wciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Gra ktoś może? Bo kupując dziś Shadow of the Tomb Raider w MM, zauważyłem na półce i mi się przypomniało (no i byłem zdziwiony, że już wyszło na konsole - myślałem, że to jakiś PeCetowy wymysł z konsolami w terminie późniejszym). Ciekaw jestem wrażeń forumowiczów. Muszę obczaić jakieś recki, czy to warte pakowania się tak wcześnie, czy jednak jakaś solidna promocja by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Cóż, biorąc pod uwagę oceny na Meta wygląda niestety na to, że mamy do czynienia z crapem. Szkoda, bo liczyłem na tę gierkę:( Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) No hitu raczej nie bedzie xD 48, ale za to User Scorre wyzszy! https://www.metacritic.com/game/playstation-4/immortal-unchained Cena gry jak od razu poleciala w niektorych sklepach https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/immortal-unchained-ze-steelbookiem-na-ps4-i-xone-za-10990-zl-w-muve/ xD Edytowane 5 Listopada 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi