Rudiok 3 376 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 No mi nawet ta cała ich brygada przypasowała i z chęcią zobaczę ich w jakimś nowym skoku. Bo tylko taki kierunek wydaje mi się rozsądny. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) Ten serial gdzieś tak od 1/3 zaczyna bezczelnie pluć w intelekt widza. Jedna z gorszych serii jakie do tej pory obejrzałem. Serial porzuca logikę na rzecz budowania sztucznej dramaturgii i cliffhangerów. Jestem w stanie obejrzeć sobie jakiś marvelowy akcyjniak, wyrzucając wcześniej logikę za okno i jednocześnie dobrze się bawić, ale ta seria robi cały setup na początku, że to jest PRZEMYŚLANY NAPAD. Potem okazuje się, że ekipa w ogóle się nie nadaje do tego zadania. Tyle czasu przygotowań i fśśśt wszystko za okno. Profesor: OK ekipa, jest mega ważne, żeby utrzymać zakładników przy życiu. Berlin, dobrze się znamy i wiem że nie jesteś psychopatą, więc będziesz liderem. Berlin: Wiadomix. <pierwsze godziny napadu> Berlin: NO TRZEBA BĘDZIE ZABIĆ ZAKŁADNIKA LOL. No kurwa XD Edytowane 25 października 2018 przez chmurqab 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 (edytowane) Nie no co Ty chmurqa. Podczas takich napadów zawsze wszystko zgodnie z planem powinno iść Edytowane 25 października 2018 przez sprite Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 października 2018 Opublikowano 25 października 2018 Wiadomo, że jakby szło wszystko zgodnie z planem to nie byłoby do końca z czego kręcić emocji. Ale twórcy zrobili tak, że zayebiście podkreślili to, że Profesor jest świetnym strategiem, który wszystko przygotowywał przez długi czas. A potem okazuje się, że bierze do roboty taką Tokio. Że stawia jasne warunki typu "żadnych romansów", a potem sam (jeszcze przed napadem) nie dopilnowuje. Przykład z Berlinem podawałem. Niby wszystko dawno rozplanowane, a koleś daje dupy na podstawowym poziomie jakim jest dobór współpracowników, których potem sam nie potrafi ogarnąć. Żeby w konsekwencji ten dom z papieru się na koniec spektakularnie spalił, to byłbym może w stanie to zaakceptować. No ale nieee, wszystko się udaje (no poza tym, że zeszło nam dwóch kolegów, ale nieważne, bo mamy pieniążki ) i kolesie sobie bez problemu zmykają XD No to się wszystko wydaje szyte na kolanie, tak jakby to był zamówiony już któryś sezon z kolei i stacja chce szybko, a twórcy nie mają pomysłów, ale lubią pieniążki. 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 6 grudnia 2018 Opublikowano 6 grudnia 2018 Pierwsze dwa odcinki super, w trzecim jak cały misterny plan zaczął się sypać jak domek z kart, to sam nie wiem, jak to ma dwa sezony wytrzymać Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 zrobi się z tego lekki zbuntowany anioł xd Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Opublikowano 1 kwietnia 2019 Czyli wydarzenia po drugim sezonie? Niby gdzieś czytelem że w tym sezonie ma być postać Berlina, czyli jakieś flashbacki będą, bo plotkowalo się, że wydarzenia w trójce będą przed tymi z pierwszego sezonu. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2019 (edytowane) No jedynie prequel miałby tu jakiś sens Edytowane 2 kwietnia 2019 przez Frantik Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Język hiszpański 100% bonusu do klimatu Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 O kurwa xD Netflix PL umie w trailery. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 3 czerwca 2019 Opublikowano 3 czerwca 2019 Spodziewałem się odcinania kuponów, ale zapowiada się bardzo ciekawie. Tokyo Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 13 czerwca 2019 Opublikowano 13 czerwca 2019 Jak dla mnie mogło by się skończyć na 2 sezonie, no ale powiedzmy że jestem na tak : Spoiler 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 Już potwierdzono 4. sezon. https://www.formulatv.com/noticias/la-casa-de-papel-cuarta-temporada-confirmada-93405/ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 29 czerwca 2019 Opublikowano 29 czerwca 2019 No trzeba przyznać że serial nie należy do najlepszych ale ma swój klimat, głupot jest od zaj/ebania i z początku mega mnie drażniły ale odpuściłem sobie bo i tak oglądałem tą produkcję do kolacji. Po trailerze widać że ntflx sypnął kasą, kolejny sezon zapowiada się ciekawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi