sprite 1 798 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 (edytowane) 1 ep - 10/10. Szczeny dalej z podłogi nie mogę podnieść. WOW. Ale budżet doyebali w tym sezonie edit: Aikido Edytowane 19 lipca 2019 przez sprite Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Jestem na drugim odcinku i widać, że serial przerobiony walcem netflixowych standardów. Reżyserzy starali się jak mogli zachować siłę charakterów postaci, ale już w drugim odcinku musiał pojawić się wątek feminizmu, a wspomnę jeszcze o nieco nachalnym product placemen'cie i typowo amerykańskich uproszczeniach jeśli chodzi o strategię włamania. Jest za to spektakularnie, widać ogromny budżet i generalnie lepiej montażowo wygląda ten serial teraz. Mam płonne nadzieje, że jak będzie trwał napad, to pojawią się te fajne kwestie relacji międzyludzkich i prostych i jednocześnie ujmujących dramatów. W innym przypadku po prostu obejrzę typowo amerykański heist movie, z obsadą z którą się zżyłem. Dobre i to Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Trzeci sezon póki co najlepszy. Producenci odrobili lekcje, postarali się o dobry budżet i zminimalizowali dramę i wypełniacze. Akcji jest sporo, wszystko ma dobry flow, do tego fajnie wplecione przebitki z przeszłości i całkiem zgrabne nowe nabytki w obsadzie (Palermo). Osobne parę plusów należy się za słusznie eksponowany tyłek Tokio. Trochę można się krzywić na homo i femino propagandę, ale to już chyba powoli znak rozpoznawczy Netflixa. Głupi wierzyłem, że w 8 odcinkach zamkną wszystkie wątki a tu taki chamski cliffhanger na koniec i znów ileś tam czekania na nowy sezon Cytuj
planeswalker 47 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 2 godziny temu, Rudiok napisał: Trochę można się krzywić na homo i femino propagandę, ale to już chyba powoli znak rozpoznawczy Netflixa. I przede wszystkim na heteropropagandę, bo to ona jest najmocniej eksponowana w tym serialu. 2 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 21 lipca 2019 Opublikowano 21 lipca 2019 Femino propagandę, o ku.rwa to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Kij w dupie wyczuwalny mocno: te wszystkie sceny o seksizmie, oczywiście wątek homoseksualny i silna kobieta walczącą o swoje (niepotrzebny, bo od początku to panie pokazywały najwiecej charakteru). Pomimo tego serial dalej świetny, a atmosferę napięcia czuć tak mocno, że można ciąć ją nożem. Miałem sobie dawkować po odcinku dziennie, ale nałóg mocno i z reguły pękają dwa-trzy na jednym posiedzeniu. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Netflix za reklamę na rynku w Krakowie (zdj. parę postów wyżej) zapłacił jedyne 274zł brutto. Urzędnicy nie wiedzieli podobno, że to będzie reklama xD Nie dość, że prawie jak za darmo, to jeszcze teraz mają w gratisie rozgłos w mediach https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/maska-dalego-na-rynku-glownym-to-reklama-netflix-zaplaci-tylko-274-zl Edytowane 22 lipca 2019 przez MBeniek Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 (edytowane) Finałowy ep to konkretny roller coaster. Alicia nieźle popierdolona babka. Przyprowadziła dziecko Nairobi(chociaż to mógł by jakiś random; Nairobi nie widziała swojego dzieciaka od lat) tylko po to, żeby zobaczył jak jej matkę postrzelają. Trzeba przyznać, że profesor ograny na końcu Well played Edytowane 22 lipca 2019 przez sprite Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 lipca 2019 Opublikowano 22 lipca 2019 Xd nie no, jestem po 2 odcinkach poki co i powaznie nikogo nie smieszy ze ekipa most wanted w hiszpanii/europie biega sobie po miescie z odkrytymi ryjami? fajnie ze widac wiekszy budzet, ale sam motyw dla ktorego zawiazano poki co akcje, w ogole mnie nie przekonuje. Licze ze dalej sie rozkreci bo poki co mocne /10 Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 O fuck, ale doyebali w ostatnim odcinku . Sezon wzięty na dwa wieczory, dawać 4! Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 Serio warto przebrnac przez ten drugi sezon? Ja sie poddalem na samym poczatku przez heteropropagande wlasnie i te zalosnie watki milosne. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 W trzecim wyrownuja homopropaganda i strong female protagonist takze dasz rade 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 lipca 2019 Opublikowano 24 lipca 2019 (edytowane) Po trzech odcinkach to taki poziom drugiego sezonu prison break + serowe momenty, ze az czlowiek troche się czuje zażenowany. Fajnie, że kupili licencje na znane kawałki, ale trochę z dupy są wzięte.No, ale trzeba przyznac, ze serial wciąga. Edytowane 24 lipca 2019 przez Pajda Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 (edytowane) Pierwszy sezon całkiem niezły, drugi miał sporo idiotycznych wątków i scen ale jakoś przez to przebrnąłem ale teraz utknąłem na 3 odcinku i nie idzie tego dalej oglądać. sam początek jedno wielkie XD dwa lata szczęśliwie żyli na tej wyspie aż pewnego dnia najbardziej irytująca postać w serialu stwierdza, że jej się znudziło i opuszcza swojego ukochanego bo chce ZABALOWAĆ, po czym dzwonią do siebie przez telefon satelitarny i zostają namierzeni. Chłopaczka zawijają a ta popada w wielką rozpacz bo jej chłopaka przetrzymują NIEZGODNIE Z PRAWEM i torturują xd w takim razie po co go zostawiła jak tak go bardzo kocha? czy na prawdę ten komiczny wygląd dwóch dziewczynek w mundurach nie wzbudził u nikogo podejrzeń? szkoda szczępić ryja straszna papka do puszczenia w tyle Edytowane 25 lipca 2019 przez sosnaa Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 25 lipca 2019 Opublikowano 25 lipca 2019 Tokyo zdecydowanie tip top laseczka, a dupcia jak marzenie, ale jej postaci skakałbym po głowie. Naodyebywała niesamowicie i jeszcze ma pretensje do świata. XD Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Obejrzałem cały sezon. Wprowadzenie jest totalnie z dupy, trochę głupot jak to w Casa de Papel, ale co z tego skoro dwa ostatnie odcinki to już serialowy majstersztyk. Strasznie mi brakuje takich produkcji na Netflixie czy HBO. Wiecie takich seriali - seriali a nie dziesięcio godzinnych filmów, pociety na odcinki. Z bohaterami których lubisz, albo nie. Z cliffhangeram co epizod. Oglądasz wiesz, że to głupie ale nagle jak ktoś dostanie kulkę albo jest taki kocioł jak w ostatnim, momentalnie o tym zapominasz i chcesz więcej. Dla mnie to genialna produkcja, która przypomina czym kiedyś był serial. Streanger Things 3, Dark sezon 2 teraz Dom z papieru 3, a za chwilę nowe Glow. Znowu czuję, że ten abonament ma sens. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 Obejrzałem niedawno pierwsze 8 odcinków tego serialu i niestety dalej już nie mogłem. Liczba głupstw i nielogiczności u mnie przelała czarę goryczy. A szkoda, bo pomysł wyjściowy całkiem atrakcyjny, a sami bohaterowie zostają w głowie. Kurde, 5 miesięcy siedzenia w piwnicy i szczegółowego obmyślania planu i praktycznie wszystko się idzie kochać, bo na głupotę ludzką jeszcze nie wynaleźli lekarstwa. Potem jak już wjechała telenowela i mnóstwo niepotrzebnych flashbacków, to moje ciało nie było w stanie dłużej tego tolerować. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 No profesorek taki geniusz a zapomniał że do roboty wziął kretynów. No ale bez tego by serialu nie było Obejzy się, ale tak bez ekscytacji Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 No serial dla kobiet raczej. One lubią telenowele. I ten motyw muzyczny fffuuuu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi