Gość _Be_ Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Muzyka jest wybitna Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Ależ ta gierka jest dobra. Polecam mocno tym wszystkim growym impotentom z wiadomego tematu xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 az chyba wroce i pozbieram brakujace truskawki, goty giereczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Gra jest wspaniała, ale ten siódmy rozdział już mnie trochę męczy. Głównie przez ton, że jest długi i to zlepek poprzednich leveli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 A ty myślisz że Madeline się nie męczy? Dacie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Kto przeszedł więcej, niż raz? Bo ja gram 4 raz po dłuższej przerwie, najpierw skończyłem 3 razy pod rząd. Kończę b-sidey, ale wiem, że jeszcze do gry kiedyś wrócę. W zasadzie włączyłem na chwilę, żeby sobie przypomnieć w czym tkwi geniusz i znowu się wkręciłem. Klimat przez duże K, dzięki uroczej grafice i genialnemu OST. W czwartym i szóstym b-side (i nie tylko), aż chce się grać, bo muza. Pierwszym razem przejście wszyskiego, oprócz złotych truskawek, zajęło mi 55h! Wiem, jestem (pipi)..ym noobem, ale cóż, to świadczy o sile gry, bo nie pozwoliła mi się poddać, a poziom trudności, mimo że (dla mnie) wysoki, w ogóle nie frustrował. No może poza kilkoma momentami, o których już dawno zapomniałem. Z całego serca polecam, nawet takim noobom jak ja, gra jest cała do przejścia, a tym bardziej sama podstawka. Edytowane 18 Listopada 2018 przez zdrowywariat 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 1 save wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 26 minut temu, sprite napisał: 1 save wystarczy. Sugerujesz ile razy powinienem grać? A może pytasz? Jeśli to drugie to nawet jeden profil nie wystarczył Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Pierwsze przejście: Drugie: Trzecie: Edytowane 24 Listopada 2018 przez zdrowywariat 2 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie wiem czy wiesz, ale Switch ma dedykowany przycisk do robienia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 9 godzin temu, suteq napisał: Nie wiem czy wiesz, ale Switch ma dedykowany przycisk do robienia zdjęć. Wiem, ale da się wrzucić zdjęcie ze Switcha prosto na forum? Chyba nie? No szkoda, że trzeba wrzucić zdjęcie najpierw na inną stronę, żeby dodać tu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 na twittera możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 2 godziny temu, ragus napisał: na twittera możesz To akurat wiem, ale nie mam tam konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 na fejsbuka też możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 8 minut temu, Rayos napisał: na fejsbuka też możesz Dzięki, bo nie wiedziałem, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Zawszę służę pomocą Kiedy robisz czwarte podejście? Statsy ładne, widać znaczny progres i wyrobienie skilla Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 9 minut temu, Rayos napisał: Zawszę służę pomocą Kiedy robisz czwarte podejście? Statsy ładne, widać znaczny progres i wyrobienie skilla Jakie czwarte? Ja już gram szósty raz! Najpierw 3 razy niedługo po premierze, a niedawno wróciłem na chwilę pobiegać :). Statsy teraz będę miał fajne, w miarę, powinno być 3 razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 zdrowy wariat, nieźle. DLC jak wyjdzie to pewnie Day1 wleci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 31 minut temu, Rayos napisał: zdrowy wariat, nieźle. DLC jak wyjdzie to pewnie Day1 wleci? Nie cierpię DLC, nieskończone w królikach i Zeldzie, bo gdy wychodzi to już dawno jestem „zmęczony” grą :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 no skoro na podstawkę marnujesz 10x tyle czasu co normalny człowiek to się w sumie nie dziwię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) No nic, muszę zagrać jeszcze raz, bo nie jestem do końca zadowolony ze statystyk. p.s. sorki za zdominowanie wątku, ale to nie moja wina, że Madeline rozkochała mnie od pierwszego wejrzenia, a na dodatek owinęła wokół palca :). Edytowane 28 Listopada 2018 przez zdrowywariat 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Jak wykręcisz wynik ze 100 śmierciami to się odezwij. Może na 20 sejwie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 57 minut temu, sprite napisał: Jak wykręcisz wynik ze 100 śmierciami to się odezwij. Może na 20 sejwie. Będę wykręcał, dopóki mnie gra nie znudzi, a na razie nie nudzi. Nie jestem, ani łowcą (bezwartościowych) trofeów, ani masochistą. W jedną grę gram 1h, w drugą 300h, jedną kończę, drugą nie. Rozumiesz, co mam na myśli? Może inaczej, jeśli film jest do doopy to wychodzę z kina, zanim polecą napisy końcowe, a jeśli jest mega zajefajny to wracam drugi raz. Teraz dotarło? Chodzi mi o to, że gdy wchodzę do pomieszczenia ze znajomymi to nie zastanawiam się, czy ktoś mnie lubi, tylko czy ja ich lubię. Już wiesz, o co mi chodzi? O to, że nic nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Musisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 10 minut temu, sprite napisał: Musisz. Nie interesuje mnie w grach deathless, bo nie jestem nieomylny, ani speedrun, bo nie lubię się spieszyć, ani mirror mode, bo wolę podążać prawą drogą, a także nigdy nie zbieram chłamu porozrzucanego po mapie, bo szkoda mi czasu. Gram dla siebie i dla przyjemności i nic poza tym. No ale co kto lubi. Dobrej nocki ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi