Opublikowano 16 stycznia 20196 l Jestem w ostatnim chapterze, spodziewam się że wzorem tego typu gier będzie to komplikacja wszystkich najgorszych rzeczy z poprzednich rozdziałów xD i cofam swoje słowa na temat warstwy wizualnej, jest w chuy nieczytelna w kluczowych momentach.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 4 minuty temu, ASX napisał: jest w chuy nieczytelna w kluczowych momentach.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 6 minut temu, ASX napisał: jest w chuy nieczytelna w kluczowych momentach
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Nie no jak robie szalone dashe, nie mam czasu się zastanawiać czy ten odcień zieleni czy niebieskiego to platforma czy tylko dalszy plan. Może to jakaś forma daltonizmu i tylko ja tak mam? nie wiem, ale wczoraj wieczorem, wielokrotnie przez to ginąłem.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l mialem rozne problemy w celeste, ale takich to nie. robisz B-side i zbierasz wszystkie truskawy i serca?
Opublikowano 16 stycznia 20196 l a w życiu. Lece tylko "wątek główny" nie mam na tyle skilla i cierpliwości aby zbierać wszystko i robić B-side'y
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 11 minut temu, ASX napisał: Nie no jak robie szalone dashe, nie mam czasu się zastanawiać czy ten odcień zieleni czy niebieskiego to platforma czy tylko dalszy plan. Może to jakaś forma daltonizmu i tylko ja tak mam? nie wiem, ale wczoraj wieczorem, wielokrotnie przez to ginąłem. w grze masz 5-6 czytelnych przeszkód, wprowadzanych powolutku i stopniowo w każdym rozdziale, także
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Celeste co za giereczka muszę wrócić robić B-Side bo DLC się zbliża i będzie za darmo
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Co tu się odwala? Kto śmie bluźnić na Celeste? Edytowane 18 stycznia 20196 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20196 l Jeżeli ktoś czeka na pudełko z LRG:"Celeste - Manufacturing Delayed till April to attempt to get "Thank You" DLC on the physical release."
Opublikowano 17 kwietnia 20195 l Tylko, żeby nie było za dużo odbijania od ścian, bo c-side 5 dał mi nieźle popalić, moim zdaniem dużo trudniejszy od 7go.
Opublikowano 8 maja 20195 l Aktualnie gra jest w promo na switchu. W końcu kupiłem, pograłem trochę i tylko żałuję że wcześniej w to nie zagrałem, rewelacyjny platformer.
Opublikowano 17 maja 20195 l https://polygamia.pl/pisk-i-pioro/ Miałem podobne odczucia podczas przechodzenia gry, jakby ktoś twierdził, że w tej grze nie ma fabuły. Czułem, że to coś więcej, niż tylko platformowe wyzwanie. Dlatego dla mnie to również jedna z najważniejszych gier życia.
Opublikowano 8 lipca 20195 l MM2 bardzo fajne. Zamek prawie zrobiony. 95% chyba mam już. Najfajniej jednak wyglądają dla mnie levele w stylu SMB3 i SMW. Takie chciałbym, żeby było następne Mario 2D, zamiast robić 8 światów po 8 leveli, to żeby zrobili więcej światów i więcej leveli, ale za to o połowę krótszych, niż zwykle. I w ręcznie rysowanej grafice 2D, albo jakiejś ulepszonej retro grafice. No fajne te Mario, zostaje w kolekcji, tamtego muszę się pozbyć U coś tam. Ale w Celeste mam 225h i jakby były nowe levele to bym grał dalej xD.