zdrowywariat 373 Opublikowano 8 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2019 Tego momentu to nigdy nie zapomnę, weszło pięknie wtedy, jak las w BOTW, w obu momentach byłem na... :). Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 (edytowane) Ciągle wracam do tej gry, czasem tylko po to, żeby sobie przejść jeden rozdział (powspinać), a co jest w tej grze piękne? Każdy rozdział ma inny unikatowy klimat. Niektóre mają bossów, a w innych Ci ktoś towarzyszy. Każdy rozdział serwuje inne mechaniki, niejedną. Level designerzy to magicy. Zaczarowali tą grę. Amen. Edytowane 19 lipca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 To niech dokończą DLC. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Myślę, że te DLC będzie bardzo dobre, dlatego tyle to trwa, będzie jakaś historia i nowa postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 609 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Ja ostatnio skończyłem. Pierwsze przejście 10h. Piękna gra, na pewno będę wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 14 godzin temu, zdrowywariat napisał: Myślę, że te DLC będzie bardzo dobre, dlatego tyle to trwa, będzie jakaś historia i nowa postać. Nie wątpię, że będzie dobre i z konkretną zawartością. Ale skoro dali znać w maju, że już kończą ... Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 (edytowane) Godzinę temu, giger_andrus napisał: Nie wątpię, że będzie dobre i z konkretną zawartością. Ale skoro dali znać w maju, że już kończą ... Pewnie chcą dopracować te DLC, bo musi być dobre, bo dzięki temu znowu będzie głośno o grze, co podbije sprzedaż. Zresztą ta gra cały czas się sprzedaje, jeden drugiemu poleca i tak to się kręci. Sam polecam Celeste komu tylko mogę, podobnie ITB i SV, bo to są praktycznie pewniaki. Mają niski próg wejścia, mogą podobać się każdemu. A ja w b-side 7 teraz siedzę, to już chyba moje 11-12 podejście, zgubiłem rachubę :). Edytowane 20 lipca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Pewnie chcą dopracować te DLC, bo musi być dobre, bo dzięki temu znowu będzie głośno o grze, co podbije sprzedaż. Zresztą ta gra cały czas się sprzedaje, jeden drugiemu poleca i tak to się kręci. Sam polecam Celeste komu tylko mogę, podobnie ITB i SV, bo to są praktycznie pewniaki. Mają niski próg wejścia, mogą podobać się każdemu. A ja w b-side 7 teraz siedzę, to już chyba moje 11-12 podejście, zgubiłem rachubę :). Nie przeczytałeś tego co napisałem. Jasne, że pewnie chcą dopracować bo zarobią kasę a z tego żyją. Jasne, że chcą żeby to DLC było możliwie najlepsze itp itd. Ale nie dajesz ludziom znać, że już kończysz kiedy wcale nie kończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 2 minuty temu, giger_andrus napisał: Nie przeczytałeś tego co napisałem. Jasne, że pewnie chcą dopracować bo zarobią kasę a z tego żyją. Jasne, że chcą żeby to DLC było możliwie najlepsze itp itd. Ale nie dajesz ludziom znać, że już kończysz kiedy wcale nie kończysz. Obsuwa to obsuwa, widocznie coś im jeszcze nie grało, chyba dziś nie zacząłeś grać w gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 A jak wiele "obsuw" dodatku do indyka jesteś w stanie wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 Ktoś musi być pierwszy ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 617 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 (edytowane) Najlepszy platformer 2D ever! Czternasty raz przechodzę i bawię się jeszcze lepiej, niż za pierwszym razem. Movement jest za(pipi)isty, dzięki dashowi Madeline to swoista superbohaterka, aka człowiek pająk czy nietoperz :). Level design miażdży, a to dlatego, że każdy level dostarcza 3-4 nowe mechaniki, i każdy ma inny klimat, totalnie inny, do tego wybitnie dobra muzyka go potęguje. Jakby tego było mało to w przeciwieństwie do innych platformerów Celeste posiada fabułę, nawet czytałem kilka komentarzy, że ta gra komuś pomogła wyjść z depresji. Na samym szczycie siódmego chapteru zdajesz sobie sprawę, że możesz wszystko... Edytowane 31 lipca 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Wspaniała analiza tego arcydzieła. Od zawsze wiedziałem, że ta gra steruje się wspaniale, ale w życiu bym nie potrafił powiedzieć dlaczego. Tyle malutkich, w sumie nieskomplikowanych, a przemyślanych trików się na to składa Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Wqu mnie trochę c-side 2 i b-side 8 :). Edytowane 2 sierpnia 2019 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 No jeszcze z 200h dopierdolisz i może złoisz złote truskawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 W handheld mode raczej nie ma szans, bo jedno na 10 żyć tracę przez te chooyowe joye. Poza tym b-sidey 6 i 8 są poyebane. 270h na liczniku, ale grane było w trzech różnych odstępach czasu, zaraz po premierze, kilka miechów później i teraz. I teraz musiałbym startować, póki nieźle pamiętam levele. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Premiera DLC w ten poniedziałek. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 11 września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 września 2019 Ale te DLC jest pipi od pewnego momentu xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 Cudne te DLC do Celeste, ale bez ukończenia b-sideów i c-sideów nie ma co podchodzić, bo od pewnego momentu (nawet nie połowy chyba) robi się ciężko, ale ta część mi się najbardziej podoba, jest wyzwanie jest zabawa. Takie pożegnanie to ja rozumiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Nie ma co podchodzić bo nawet nie przejdziesz dalej bez serc z bside i cside 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 września 2019 9:31h 3307 zgonów Ostani poziom farewell cudny - mistrzostwo designu. I ogólnie historia życiowa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 Również skończyłem, początek mnie zniechęcił ale późnej jak wsiąkłem to ajajaj... cudowne dlc, nawet historia mnie lekko poruszyła ale ten kto wymyślił niektóre poziomy to niech spłonie w piekle. 3503 zgonów 9:25:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 września 2019 13 godzin temu, Rayos napisał: Również skończyłem, początek mnie zniechęcił ale późnej jak wsiąkłem to ajajaj... cudowne dlc, nawet historia mnie lekko poruszyła ale ten kto wymyślił niektóre poziomy to niech spłonie w piekle. 3503 zgonów 9:25:30 Gorzej ode mnie xD. Czyli skill mi skoczył :). Mi też początek wydawał się dziwny, ale później było cudnie. Drugi raz przechodzę i jestem już za połową. A padzik 8bitdo już wylądował, więc powinien być na dniach. 295h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi