Skocz do zawartości

Celeste

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Kto przeszedł więcej, niż raz? Bo ja gram 4 raz po dłuższej przerwie, najpierw skończyłem 3 razy pod rząd. Kończę b-sidey, ale wiem, że jeszcze do gry kiedyś wrócę. W zasadzie włączyłem na chwilę, żeby sobie przypomnieć w czym tkwi geniusz i znowu się wkręciłem. Klimat przez duże K, dzięki uroczej grafice i genialnemu OST. W czwartym i szóstym b-side (i nie tylko), aż chce się grać, bo muza. Pierwszym razem przejście wszyskiego, oprócz złotych truskawek, zajęło mi 55h! Wiem, jestem (pipi)..ym noobem, ale cóż, to świadczy o sile gry, bo nie pozwoliła mi się poddać, a poziom trudności, mimo że (dla mnie) wysoki, w ogóle nie frustrował. No może poza kilkoma momentami, o których już dawno zapomniałem. Z całego serca polecam, nawet takim noobom jak ja, gra jest cała do przejścia, a tym bardziej sama podstawka.

Edytowane przez zdrowywariat
  • Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale Switch ma dedykowany przycisk do robienia zdjęć. 

Opublikowano
9 godzin temu, suteq napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale Switch ma dedykowany przycisk do robienia zdjęć. 

Wiem, ale da się wrzucić zdjęcie ze Switcha prosto na forum? Chyba nie? No szkoda, że trzeba wrzucić zdjęcie najpierw na inną stronę, żeby dodać tu.

Opublikowano
9 minut temu, Rayos napisał:

Zawszę służę pomocą :) Kiedy robisz czwarte podejście? Statsy ładne, widać znaczny progres i wyrobienie skilla 

Jakie czwarte? Ja już gram szósty raz! Najpierw 3 razy niedługo po premierze, a niedawno wróciłem na chwilę pobiegać :). Statsy teraz będę miał fajne, w miarę, powinno być 3 razy lepiej.

Opublikowano (edytowane)

1445vh3.jpg

No nic, muszę zagrać jeszcze raz, bo nie jestem do końca zadowolony ze statystyk.

p.s. sorki za zdominowanie wątku, ale to nie moja wina, że Madeline rozkochała mnie od pierwszego wejrzenia, a na dodatek owinęła wokół palca :).

Edytowane przez zdrowywariat
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
57 minut temu, sprite napisał:

Jak wykręcisz wynik ze 100 śmierciami to się odezwij. Może na 20 sejwie.

Będę wykręcał, dopóki mnie gra nie znudzi, a na razie nie nudzi. Nie jestem, ani łowcą (bezwartościowych) trofeów, ani masochistą. W jedną grę gram 1h, w drugą 300h, jedną kończę, drugą nie. Rozumiesz, co mam na myśli? 

Może inaczej, jeśli film jest do doopy to wychodzę z kina, zanim polecą napisy końcowe, a jeśli jest mega zajefajny to wracam drugi raz. Teraz dotarło?

Chodzi mi o to, że gdy wchodzę do pomieszczenia ze znajomymi to nie zastanawiam się, czy ktoś mnie lubi, tylko czy ja ich lubię. Już wiesz, o co mi chodzi?

O to, że nic nie muszę.

Opublikowano
10 minut temu, sprite napisał:

Musisz.

Nie interesuje mnie w grach deathless, bo nie jestem nieomylny, ani speedrun, bo nie lubię się spieszyć, ani mirror mode, bo wolę podążać prawą drogą, a także nigdy nie zbieram chłamu porozrzucanego po mapie, bo szkoda mi czasu. Gram dla siebie i dla przyjemności i nic poza tym. No ale co kto lubi. Dobrej nocki ;).