balon 5 372 Opublikowano 16 marca 2018 Autor Opublikowano 16 marca 2018 Hehe no na bank nie sprzedam Tobie za ile kupiłem xD Cytuj
Gość Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 @balon Na podroze: https://insurance.americanexpress.co.uk/travel-insurance/annual/ Na zycie: https://www.barclays.co.uk/insurance/life-insurance/life-cover-with-aviva/ Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 Tak jeszcze się zastanawiam - niech taka składka wynosi ze 100 zł/mc. W 30 lat wydam 36k w ramach hazardu o moje życie. Zginę - ok, rodzina dostanie np. 200k. Nie zginę, będziemy w dupę o 36k. Tylko że za 30 lat to miałbym semi-ambitny plan posiadać aktywa na kilka baniek, więc jakieś zabezpieczenie zakładam mieć (+55k z Generali xD) Tak czy inaczej temat ciekawy więc muszę odkopać trochę wiedzę, pogadać z matką ex-agentką ubezpieczeniową o wszystkich ciekawych kruczkach, których była świadkiem no i zobaczyć oferty i warunki towarzystw. Ubezpieczenie AC za to szanuję jak pojebion, ledwie pierwszy rok opłaciłem składkę i już pokryło 7000 zł za zrobienie blacharki i drzwi w huaweiwagen (ceny ASO xD). Auto można uszkodzić praktycznie codziennie. O swojej śmierci z przypadku jednak się człowiek stara nie myśleć i stąd może niechęć. Ubezpieczenie mieszkania też must have, wszelkie zalania i inne kataklizmy - tu wolę być bezpieczny i to tylko ok 250 zł rocznie. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 16 marca 2018 Autor Opublikowano 16 marca 2018 Red za 100 zł masz 500 tys jak umrzesz w inwidualnym. Za 30 zł dołożyłem sobie choroby na 300 tys. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 16 marca 2018 Opublikowano 16 marca 2018 Masz gdzies link do warunkow? Poczytam o wykluczeniach z ciekawości. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 16 marca 2018 Autor Opublikowano 16 marca 2018 Wsio inwidualnie + umowa. Zapisz się na stronie Prudential to zadzwonią i przyjadą na chatę objaśnić co i jak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi