Opublikowano 23 marca 20187 l On na bakn troluje, pisze strasznie głupie posty, nie wierze ze to serio. Do Moniki cos pisał o ocenianiu gry przez pryzmat potu w majtkach itd. Trol, nieckarmic, zlac jedynie
Opublikowano 24 marca 20187 l Zaczynam myśleć, ze to na serio. Czyli dobra okładka bo obrazek udostępniony przez wydawce ładny? Ha ha, ok.
Opublikowano 24 marca 20187 l Jeśli obrazek udostępniony przez wydawcę jest ładny, to okładka rozumiem powinna być brzydka. ha ha, ok.
Opublikowano 24 marca 20187 l Umiejscowienie, ilosc, kolorystyka napisów. Pe robi to wszystko bardzo zle, dochodzi do tego ze logo PSX cos zasłania. Zdarza sie to innym, ale to jest fatalne.
Opublikowano 25 marca 20187 l W tamtym miesiącu parę osób wytknęło w odpowiednim temacie, że artwork zasłania logo - w tym miesiącu logo jest idealnie widoczne w całości. Redakcja słucha i reaguje!
Opublikowano 25 marca 20187 l W zasadzie to chyba tylko Balon wytknął, ale został szybko wyjaśniony, że to standard w branży.
Opublikowano 26 marca 20187 l To już tradycyjnie plusy/minusy: Plusy: - kolorystycznie bardzo ładnie - świetnie rozłożona negatywna przestrzeń - jest niebo lepiej, niż poprzednio - nagłówki w końcu są symetrycznie (oprócz SoT recenzja) Minusy: - nadal za dużo nagłówków: rozumiem 47 recenzji, God of War lub SoT, ale Kino vs Netflix lub Darmowe Granie? Po co to komu? Okładka powinna wypunktować najważniejsze artykuły, a nie wszystkie. Czasem trzeba iść ns kompromis, zwłaszcza, że spis treści jest na stronie obok. Albo chcecie wyglądać jak okładka, albo jako reklama. - trochę ciasno, zwłaszcza z prawej strony - ten Game Pass przy logo psxe w ogóle niepotrzebny. Wygląda trochę jak magazyn o Game Pass. Mogło to iść na samą górę jako ikona, a logo wycentrować. 7/10 Edytowane 26 marca 20187 l przez Gość
Opublikowano 26 marca 20187 l Okładka fajna, choć jak zwykle ciut za dużo napisów. Tak btw, taką okładkę dostaną prenumeratorzy Pixela: Spoiler
Opublikowano 27 marca 20187 l tez mieliscie bilety w folie PSX wsadzone? Na jakieś targi elektroniki czy coś takiego. Edytowane 27 marca 20187 l przez PiotrekP
Opublikowano 27 marca 20187 l 5 godzin temu, Butt napisał: A jak nie ma różnicy, to po co przepłacać. Różnica jest w treści, zdanie subiektywne, ale wg mnie PE lepsze. Pixel to suchy risercz, ale ja mam w domu googla i jesli chce to sam to zrobie. Dlatego krytykowałem Soqa za podobne arty. Nie o to chodzi moim zdaniem.
Opublikowano 27 marca 20187 l Godzinę temu, PiotrekP napisał: tez mieliscie bilety w folie PSX wsadzone? Na jakieś targi elektroniki czy coś takiego. Tak, też dostałem. Nawet nie wiem o co w tym chodziło
Opublikowano 27 marca 20187 l Autor Godzinę temu, PiotrekP napisał: tez mieliscie bilety w folie PSX wsadzone? Na jakieś targi elektroniki czy coś takiego. W tym numerze do każdego wydania dorzucone jest zaproszenie na imprezy organizowane w Ptak Warsaw Expo w kwietniu. 13-15 jest Electronics Show, a tydzień później Good Game. Tak że jak ktoś zainteresowany, to na jeden dzień ma wjazd za darmo, więc kilka dyszek można zaoszczędzić.
Opublikowano 27 marca 20187 l Osobna okładka dla prenumeratorów to by była fajna sprawa, zwłaszcza jakby była na poziomie tych z Pixela chociażby. No, ale to kolejna forsa jaką trzeba dać grafikowi za dodatkową robotę. A może istnieją ludzie, co by brali prenumeratę dla ładnej okładki?
Opublikowano 27 marca 20187 l @Plugawy po Pixelu widzę, że to się nie sprawdza, bo ciągle wtedy jest "tamci dostali lepszą okładkę"
Opublikowano 27 marca 20187 l To niech nie płaczą jeno wezmą prenumeratę, a reszta skoro kupuje regularnie to ma powód by ja wykupić.
Opublikowano 27 marca 20187 l Widocznie obydwie okładki są bardzo dobre. W przypadku PE tego płaczu by nie było xD
Opublikowano 27 marca 20187 l Autor Kwietniowy PSX Extreme od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe tradycyjnie dostępne w punktach z prasą, wersja elektroniczna na PPE.pl lub e-Kiosk.pl. Miłej lektury!