Skocz do zawartości

PSX Extreme 248

Oceń okładkę PSX Extreme 248 49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 248

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jakie jaja, w nowym numerze Monia przebrała sie za piratke:) Ta dziewczyna czy moze kobieta juz ma serce do walki.

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zatrudnienie ekipy z nastawionego na pieniadze NEO, ktorzy jawnie na was pluli. Albo Zooltar Pcetowiec pfujarz o zgrozo, ktory cale zycie siedzial w pctach. Same gafy panowie.Czekam na nastepne kwiatk

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Szkoda,  że im RE5 nie odpalił.  

• A mi pasuje i kącik filmowy jak i ten poświęcony komiksom. Pierwszy to absolutny klasyk w magazynie, choć za Sobka średnio mi pasują niektóre jego recenzje czy jak nazwać te filozoficzne przemyślenia

Opublikowano
3 godziny temu, Mędrzec napisał:

Jakie jaja, w nowym numerze Monia przebrała sie za piratke:) Ta dziewczyna czy moze kobieta juz ma serce do walki.

Znajdz kobiete/ dziewczyne

Opublikowano

Croc daj już spokoj z tymi alterami 

Opublikowano

Roger w felietonie dobrze prawi. Zwłaszcza patrząc na nasze ceny gier w stosunku do zarobków. 

Wracając do okładki, to CDA też się postarało, ale wszystko psuje logo: 

Spoiler

cda-05-2018-okladka-reveal_179cp.jpg

Opublikowano

No i da sie mieć napisy w dobrym stylu? Da sie.

Dzis kupiłem nr. Killa rzeczy jest dla mnie na "nie". Np tekst o Netflixie. Czy to magazyn o kinie czy o grach?

Opublikowano

Akurat CDA to ostatnio wrzuciło swoją szmatę w worek, na którym były praktycznie same napisy i wyliczona cała zawartość numeru, więc i okładkę z Kingdom Come mogli dać minimalistyczną, bo i tak jej nie było widać, póki się numeru nie wypakowało. W tym miesiącu pewnie bliźniaczy patent, więc nie tak do końca "da się". 

Opublikowano

czytam, czytam i musze powiedzieć ze napawa mnie optymizmem po reckach fc5 i sot - bardzo podobne odczucia, muszę chyba częściej znow kupować bo dobrze się to czyta

Opublikowano
W dniu 29.03.2018 o 19:12, Twarożek napisał:

No i da sie mieć napisy w dobrym stylu? Da sie.

Dzis kupiłem nr. Killa rzeczy jest dla mnie na "nie". Np tekst o Netflixie. Czy to magazyn o kinie czy o grach?

O grach podkreślam GRACH na PC to nie, bo przecież to pismo o grach konsolowych i wychodzili byśmy już poza zakres tematyki, ale kącik kinomaniaka to już jak najbardziej :rotfl:

Opublikowano

Mi tez. Dlaczego redakcja wychodzi z załozenia, ze ktos kyo lubi gry musi lubiec komiksy czy seriale? 

Opublikowano

No ja też nie lubię, jeśli mam być szczery. Nigdy nie czytałem tych filmowych pierdół.

Nie chcę tutaj ujmować ani filmom ani ich fanom - wiem, że pełno ludzi się tym jara i jest to ważny rodzaj sztuki. Ja jestem jednak filmowym Januszem a sięgając po PE nie szukam w nim żadnych informacji na ten temat, więc dla mnie osobiście miejsce poświęcone filmom czy komiksom to miejsce stracone.

Opublikowano

A mi pasuje i kącik filmowy jak i ten poświęcony komiksom. Pierwszy to absolutny klasyk w magazynie, choć za Sobka średnio mi pasują niektóre jego recenzje czy jak nazwać te filozoficzne przemyślenia na temat danego filmu. Z kolei jak kiedyś komiksy mnie kompletnie nie interesowały tak Muszyński swoimi wywiadami potrafi zrobić fajną zajawkę i zainteresować człowieka na te tematykę.

Opublikowano

Również jestem za kącikiem i filmowym i komiksowym.

Za to od długiego czasu nie tknąłem listów

Opublikowano

Ty nie chcesz kącików które już są w magazynie od dłuższego czasu, my nie chcemy kącika który w ogóle nie istnieje w magazynie :potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

A może stworzyć osobny magazyn dla każdej platformy? W końcu fanboje jednej z nich mogą być urażeni obecnością innych.

Opublikowano

Co wy piszecie :/

Na swoim prykładzie powiem, ze lubie filmy. Dlatego filmweb lurkuje regularnie, nie oczekuje wiec tej tematyki od pe. Kacik dvd (lol) na strone niech bedzie, ale bez przesady z artt jak ten o netflixie

Rownie dobrze o motoryzacji pisac mozecie bo pewno wielu lubi. Roger ogarnij sie prosze 

Opublikowano
18 godzin temu, raven_raven napisał:

O grach podkreślam GRACH na PC to nie, bo przecież to pismo o grach konsolowych i wychodzili byśmy już poza zakres tematyki, ale kącik kinomaniaka to już jak najbardziej :rotfl:

No ale to jest pismo o konsolach i gierkach na nie, w pecetowe tytuly se nie pograsz, ale filmy sobie obejrzysz na konsoli :potter:

Opublikowano

Nie chciałbym kącika PC w PE, ale jeśli by się pojawił nie miałbym z tym większego problemu, pewnie bym omijał jak listy np. Ty z kolei Kruku znowu jakieś wspominki o tym PC i wielka beczunia bo logiki nie widzisz w naszych argumentach :reggie: Aż tak Ci zależy na tym piecu w magazynie? Zaproponuj może współpracę z Rogerem,

zbierz ekipke piecarzy i róbcie wkładkę  do PE. 

13 minut temu, Butt napisał:

No ale to jest pismo o konsolach i gierkach na nie, w pecetowe tytuly se nie pograsz, ale filmy sobie obejrzysz na konsoli :potter:

Komiksy też poczytasz :problem:

Opublikowano

Bo mijacie sie z logika. Gry to gry i maja wspolny podzbior. Filmy to filmy i sa w pe po wuj. Fakt, listow juz chyba nikt nie czyta, zelaszcza ze Hiv prowadzi je fatalnie

Opublikowano
Godzinę temu, Butt napisał:

No w sumie, tak na to nie patrzyłem :notbad: 

Filmy też oglądam na tym samym TV co gram w gierki wideo, nie na obs,ranym monitorku

Opublikowano
5 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Komiksy też poczytasz :problem:

A nie wiem, nie czytam komiksów. No chyba, że Grzybiarz wrzuci coś swojego.

Opublikowano

Region filmowy i komiksy jak najbardziej na plus. Powinny zostać w magazynie. 

Edytowane przez chris85