blantman 5 780 Opublikowano 20 października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 października 2019 15 godzin temu, schabek napisał: Jako ze koncze nowy sezon peaky blinders i when they see us i nie ma za duzo interesujacych mnie rzeczy na netflixie to wzialem tego amazona i sztosik w sumie ale serdeczny chuy im w dupe za brak mozliwosci powiekszenia napisow na tv. Niby mozna powiekszyc jak sie przestawi w ustawieniach na kompie ale potem na tv jak wchodze w cc po odpaleniu programu to nic sie nie zmienia. Ta standardowa najwieksza czcionka troche jest mi za mala jak wyciagne kopyta i mam glowe z 4m od tv. Na netflixie czy nawt hbogo jest git a tu jakies male (pipi) i zaraz mi oczy mecza. Ehhhh no ale dla Grand Toura w 4k warto sie przemeczyc Dziwne u mnie działa na samsungu powiększanie napisów. Ty chodzisz przez kompa?czy masz apke na tv? Jaki tv może coś z twoim systemem. Na tizenie pięknie można zmieniać kolor i wielkość. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 20 października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 października 2019 3 godziny temu, blantman napisał: Dziwne u mnie działa na samsungu powiększanie napisów. Ty chodzisz przez kompa?czy masz apke na tv? Jaki tv może coś z twoim systemem. Na tizenie pięknie można zmieniać kolor i wielkość. Samsung niedawno kupiony, wchodze przez apke na tv, a oprogramowanie tv i apka w najnowszej wersji. Tak wyglada u mnie najwieksza czcionka na tv i dla porownania na kompie Takze na kompie az mozna przesadzic z wielkoscia napisow a na tv nie moge juz ustawic wiekszych. Odinstalowalem apke i wrzucilem na nowo ale bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 października 2019 3 godziny temu, schabek napisał: Samsung niedawno kupiony, wchodze przez apke na tv, a oprogramowanie tv i apka w najnowszej wersji. Tak wyglada u mnie najwieksza czcionka na tv i dla porownania na kompie Takze na kompie az mozna przesadzic z wielkoscia napisow a na tv nie moge juz ustawic wiekszych. Odinstalowalem apke i wrzucilem na nowo ale bez zmian Nie masz takich ustawień? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 316 Opublikowano 20 października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 października 2019 Mam ale co z tego jak ta niby najwieksza czcionka jest mi za mala. Jedyne rozwiazanie to chyba odpalac przez ps4, tam juz napisy faktycznie duze i oczy sie nie mecza no ale 4k przepada. Ogolnie bez sens Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 października 2019 10 godzin temu, schabek napisał: Mam ale co z tego jak ta niby najwieksza czcionka jest mi za mala. Jedyne rozwiazanie to chyba odpalac przez ps4, tam juz napisy faktycznie duze i oczy sie nie mecza no ale 4k przepada. Ogolnie bez sens Za małe? Może czas na okulary. Ja mam i polecam. Czcionka wg mnie idealna i taką samą wielkość używam na n i HBO go Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 25 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2019 Wspólny VoD Cyfrowego Polsatu, TVN-u i Discovery na horyzoncie https://www.dobreprogramy.pl/TVN-Cyfrowy-Polsat-i-Discovery-tworza-polskiego-Netfliksa.-Co-dalej-z-ipla-i-player.pl,News,104524.html Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Wiadomo coś, kiedy Disney+ u nas się pojawi? W necie nic konkretnego nie można znaleźć. No trochę się jaram, bo wszystkie sezony The Simpsons mają tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 Końcówka 2020 najwcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 października 2019 O losie, co za ch.ujnia. A jest jakaś możliwość, aby uzyskać dostęp do wersji US? Tylko VPN zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 Jack Ryan nowy sezon dostępny i pierwszy odcinek bardzo dobry. https://www.rottentomatoes.com/tv/jack_ryan/s02 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 Apple TV+ dzisiaj wjechało. Jak ktoś kupił jakiś nowy sprzęt od jabłka po 10 września, to ma rok subskrypcji za friko. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 32 minuty temu, sprite napisał: Apple TV+ dzisiaj wjechało. Jak ktoś kupił jakiś nowy sprzęt od jabłka po 10 września, to ma rok subskrypcji za friko. Coś ciekawego mają tam z seriali lub filmów (ich produkcji). Czy na razie to się będzie powoli rozkręcać? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 12 minut temu, blantman napisał: Coś ciekawego mają tam z seriali lub filmów (ich produkcji). Czy na razie to się będzie powoli rozkręcać? Na start te dwie serie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 To see wygląda na niezłe (pipi) ale ten pierwszy wygląda fajnie. Jeszcze widzę fajny dokument o słoniach. No mało. Dodatkowo na moim ks nie ma Apple TV tylko telewizory z 2018 i w przód. Czyli nie chcą moich pieniędzy :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Czy ktoś oglądał i może się wypowiedzieć na temat serialu Carnival Row na Amazonie? Trafiłem przypadkiem na trailer i wygląda ciekawie. Edytowane 1 listopada 2019 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Luqat napisał: Czy ktoś oglądał i może się wypowiedzieć na temat serialu Carnival Row na Amazonie? Trafiłem przypadkiem na trailer i wygląda ciekawie. Próbowałem jeden odcinek ale kompletnie nie dla mnie ten serial. Wydawał mi się nudny i sztuczny. Myślę najlepiej obejrzyj jeden EP może to ie się spodoba. Ja spodziewałem się czegoś lepszego. Edytowane 1 listopada 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2019 4 godziny temu, sprite napisał: Na start te dwie serie sprawdzę Ta pierwsza zapowiada się zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 Nowy sezon Jack Ryan za(pipi)isty. Naprawdę jeżeli chodzi o seriale sensacyjne nie ma nic lepszego obecnie w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 Szkoda, że 1 sezon kupsztal. Po 2 epach odpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2019 21 godzin temu, blantman napisał: Nowy sezon Jack Ryan za(pipi)isty. Naprawdę jeżeli chodzi o seriale sensacyjne nie ma nic lepszego obecnie w tv. Skończyłeś? ja właśnie po 8 odcinku jestem. Tak do połowy naprawde fajnie się to oglądało, w pewnym momencie wybrali inną drogę i zaczął się lekki John Wick z trupami. Mogli to lepiej rozegrać cała intryge w dżungli, bardziej tricki ajjj. Akcja w pałacu 8 ep to do przemilczenia... Sama końcówka jedna dobra, tego się nie spodziewałem! Ogólnie 1 sezon był chyba troche lepszy. Tak jak piszesz chyba nie ma obecnie nic lepszego, ale jak dla mnie 7/10 Czekam mimo wszystko na S3. btw For All Mankind - od apple wyszło, 3 odcinki na raz puścili, dziś mam zamiar jeszcze włączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Kolejny sztosik od Amazona z Al Pacino w roli głównej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 17 godzin temu, Fanek napisał: Skończyłeś? ja właśnie po 8 odcinku jestem. Tak do połowy naprawde fajnie się to oglądało, w pewnym momencie wybrali inną drogę i zaczął się lekki John Wick z trupami. Mogli to lepiej rozegrać cała intryge w dżungli, bardziej tricki ajjj. Akcja w pałacu 8 ep to do przemilczenia... Sama końcówka jedna dobra, tego się nie spodziewałem! Ogólnie 1 sezon był chyba troche lepszy. Tak jak piszesz chyba nie ma obecnie nic lepszego, ale jak dla mnie 7/10 Czekam mimo wszystko na S3. btw For All Mankind - od apple wyszło, 3 odcinki na raz puścili, dziś mam zamiar jeszcze włączyć skończyłem wczoraj. No końcówka troszkę gorsza ale i tak realizacja tego serialu to jakbym dobry akcyjniak oglądał w kinie a nie serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 6 godzin temu, blantman napisał: skończyłem wczoraj. No końcówka troszkę gorsza ale i tak realizacja tego serialu to jakbym dobry akcyjniak oglądał w kinie a nie serial. A swoją drogą znasz jakieś inne podobne w tych klimatach? szpiedzy/ CIA w tej chwili przychodzi mi do głowy tylko Designed Survior i Bodyguard - oba netflixa, ten drugi świetny!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) 11 minut temu, Fanek napisał: A swoją drogą znasz jakieś inne podobne w tych klimatach? szpiedzy/ CIA w tej chwili przychodzi mi do głowy tylko Designed Survior i Bodyguard - oba netflixa, ten drugi świetny!! Tylko 24 h pierwsze sezony to czyste złoto. Niestety obecnie pełno serialów sci fi, fantasy albo melodramatów. Takich akcyjniakow jak na lekarstwo. Dobrych seriali kryminalnych za to mogę polecić wiele np the wire, shield czy bosch Edytowane 4 listopada 2019 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 4 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2019 Te co wymieniłeś widziałem, oprócz 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi