Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, gdzie mam sobie ustawić ten plan 45 pln za rok?Założyłem konto, sparowałem tv, mam 30 dniowy okres próbny, a nie widzę nigdzie tabelki ani podstrony na temat abonamentu.

Opublikowano
17 minut temu, adi napisał:

Może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć, gdzie mam sobie ustawić ten plan 45 pln za rok?Założyłem konto, sparowałem tv, mam 30 dniowy okres próbny, a nie widzę nigdzie tabelki ani podstrony na temat abonamentu.

ok, mam ;)

Opublikowano

Ja też skorzystałem i od razu odpaliłem Dobry Omen na podstawie Pratchetta i z Gaimanem za sterami. David Tennant jak zwykle spoko.

Btw, jak ktoś gra w gierki, to na prime gaming macie jakieś bonusy do gier online, Star Wars Squadrons, Ghostrunner i Alien Isolation do odebrania ;)

Opublikowano
Co pecacie u Pana Bezosa? 
Top Gear, Expanse, Boys, co tam jescze ciekawego? 
Wiem że kiedyś był Świat według Bundych, ale podobno usueniete
Do tego co wymieniłeś to zdecydowanie Fleabag, prawdziwe złoto. Sneaky Pete może być no i chyba ciągle jest 24, wszystkie sezony.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przy zakładaniu konta na amazon, po podaniu numeru karty, dostaliście sms z kodem. gdy juz wpisaliście kod, wyskoczyło wam okienko do wpisania pinu? Pierwszy raz z tym się spotykam, że jakaś strona prosi o pin.

Opublikowano

Ja dostałem pin na maila przy resecie hasła. 

Odnosnie pin przy dodawaniu karty to od jakiegoś czasu jest standard. Unia to wymusiła. SMS lub potwierdzanie w aplikacji - nie ma co się bać. 

Opublikowano
W dniu 13.10.2021 o 02:25, malyksg86 napisał:

Do tego co wymieniłeś to zdecydowanie Fleabag, prawdziwe złoto. Sneaky Pete może być no i chyba ciągle jest 24, wszystkie sezony.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

jakie 24 h..... KAŻDY POWINIEN ZACZĄĆ PRZYGODĘ Z AMAZON PRIME OD SERIALU BOSCH

• Plusik 2
Opublikowano
54 minuty temu, YETI napisał:

Przy zakładaniu konta na amazon, po podaniu numeru karty, dostaliście sms z kodem. gdy juz wpisaliście kod, wyskoczyło wam okienko do wpisania pinu? Pierwszy raz z tym się spotykam, że jakaś strona prosi o pin.

Miałem to, zatwierdziłem w appce banku i załatwione. Ustaw sobie weryfikację dwuetapową to nawet jak jakaś ruska gnida włamie się to nic nie ukradnie. 

• Dzięki 1
Opublikowano
Godzinę temu, qraq_pk napisał:

Bosch przekozak serial. topka kryminałów. Został nam ostatni sezon i będzie jakoś tak smutniej. 

Będzie przecież kontynuacja.

"Harry, Maddie & Honey" czy jakoś tak. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Chciałem obejrzeć CSI Las Vegas na amazon, ale oczywiscie "Ten film jest obecnie niedostępny do obejrzenia w Twojej lokalizacji" i trzeba targać z torrentów. Oferta u nas jak zawsze biedniejsza. :reggie:

Opublikowano
Noo teżwidziałem pierwszy odcinek i mogli się bardziej postarać z animacją... Ale zapowiada się ok.
Zobaczyłem całość - petarda. The boys to przy tym grzeczny serialik. Czekam na kontynuację. Może większy budżet na animacje dadzą bo tylko to można poprawić

Edit: mowa o Invincible