Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już pojebało tych serwisów. Napierdolone tego od chuja, netflixy, amazony, apple, hbo? Co tam się jeszcze znajdzie? Mam deja vu z czasów pirackich. W ogóle, co tam ciekawego w tym showtime mają, co za seriale lub filmy?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ale trafiłem złoto na Canal+. Zasada przyjemności - kryminał twórców wybitnego serialu jakim był Glina (ten sam autor scenariusza, producent, autor muzyki, część aktorów). Drugi odcinek dopiero, ale jestem zachwycony tym Glinowym klimatem, mrocznym, trochę noir. Nie wiem jakim cudem nie słyszałem o tym bo to serial z 2019, chyba musiał mieć słaby marketing. Fabuła jak to we współczesnym kryminale - pojawiają się trupy, zaczyna się śledztwo- co ciekawe w 3 miejscach, bo mamy Warszawę, Pragę i Odesse. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba brać wszystko i wszystko oglądać, jeszcze Paramount + dobrać i Player pl, wtedy przychodzi wieczór przeglądasz po kolei każdy serwis 2h i masz wybrany film na następny dzień.

Opublikowano
On 5/6/2022 at 4:44 PM, Wooyek said:

Wypożycz na Apple TV

Nie da się. Apple zablokowało możliwość wypożyczenia filmów na innych urządzeniach niż ich... Wypożyczyłem przez Google, ale jakość dużo gorsza niestety.

Opublikowano (edytowane)
8 hours ago, Wooyek said:

U mnie normalnie działa wypożyczanie na telewizorze LG

Tak? No to ja nie mam pojęcia. Chyba, że się coś zmieniło, ale u mnie na Sony nie dalo się. 

Jutro sprawdzę 

Edytowane przez Sedrak
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Apple TV, czy zauważyliscie by któreś filmy po czasie dostawały polskie napisy? Sporo rzeczy mi się podoba, ale wpienia mnie ze niektóre filmy które lubię nie mają napisów pl i burzy to mój wewnetrzny spokój :)

A po drugie, jest jakiś kontakt z nimi, infolinia? Bo mam nieważny nr tel w weryfikacji dwuetapowej i nie mogę tego obejść. Wypełnilem jakieś zgłoszenie przez neta, ale odp zero