funditto 657 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 Jeśli chodzi o Amazon to widzę, że po dodaniu go do ofert polskich operatorów komórkowych zaczęło się pojawiać więcej rzeczy z polskim lektorem. Nie tylko nowe sezony ich seriali, ale też zaczęli chyba jakiś update starszych pozycji, np. pierwszych dwóch sezonów Grand Tour. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Obczajcie Mythic Quest na Apple TV + - serial komediowy o tworzeniu mmorpg. Jestem po czterech odcinkach i pierwszy był najsłabszy, a teraz z każdym coraz lepiej. Gdybym miał do czegoś porównać to przypomina mi to połączenie odniesień gamingowych z pierwszych sezonów Teorii Wielkiego Podrywu z Doliną Krzemową Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 22 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2020 Generation Wealth (Amazon Prime)- półtoragodzinny dokument o tym jak ludzie się zachowują, gdy mają zdecydowanie za dużo kasy. Żadnych nowych bomb prawd tutaj nie uświadczycie, ale jak się Wam nudzi, to śmiało można obejrzeć. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 moze to nie jest tak ekskluzywne jak HBO Go, ale kto lubi obejrzec stare dobre seriale to polecam https://vod.tvp.pl. Na wstępie polecam z seriali: -Dom (wzruszającą historia o zmieniającej sie Warszawie po zakończeniu II wojny swiatowej + serial byl realizowany byl na przełomie 2 dekad co na tamte lata bylo fenomenem) -Uklad krążenia (indywidualista z twardym kręgosłupem nie potrafi odnaleźć sie w realiach komunistycznej obojętności, życiowka Edwarda Lubaszenko) -Dyrektorzy (system łamiący rożne typy charakterów polakow, bardzo ciekawe ze wzgledu na uklady panujące wowczas w wielkich zakładach pracy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 7 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 No i oba sezony Ekstradycji są/były Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 Teraz, Frantik napisał: No i oba sezony Ekstradycji są/były no ale to chyba kazdy za małego obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) No to chyba tak jak Dom. Ja to ze trzy razy obejrzałem, bo dawniej co kilka lat leciało w tv. Edytowane 7 marca 2020 przez Butt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 Godzinę temu, _M_ napisał: no ale to chyba kazdy za małego obejrzał. I to intro z kawałkiem Liroya. Kurczę to był klimat. Brakuje mi dziś takich seriali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 7 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 no ale to chyba kazdy za małego obejrzał.Niby tak, ale spoko sobie odświeżyć, a poza tym to większość odcinków to bardzo ładne remastery w 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2020 (edytowane) 41 minut temu, SetoPL napisał: I to intro z kawałkiem Liroya. Kurczę to był klimat. Brakuje mi dziś takich seriali. no ja chcialem byc policjantem po zobaczeniu Halskiego bardziej przez to ze pil po służbie niz to ze byl samotnym sprawiedliwym w wielkiej Warszawie. Poza tym to byl 1995 rok czyli rok w ktorym Pruszków z Wolominem walczyli w stolicy https://polscymafiozi.pl.tl/Historia-Pruszkowa.htm No I pozniej Papala Edytowane 7 marca 2020 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) 15 godzin temu, Frantik napisał: No i oba sezony Ekstradycji są/były Młoda Renata Dancewicz. Nie było wtedy lepszej polskiej aktorki. No i te cycuszki... <płacz Marka Konrada> ps polecam oglądnąć Diabelską Edukacje z tym duetem! Edytowane 8 marca 2020 przez balon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 8 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 (edytowane) Crunchyroll zaczął rozliczać w złotówkach W sumie już jakiś czas temu dopracowali się technicznie (choć nadal brakuje mi chociażby skipowania openingów, czy prostego menu wyboru wersji językowej bez scrollowania wszystkich odcinków danej bajki, aż nie trafimy na tą żądaną) i content w sumie też już jest - wymienię tylko Jojo, One piece, Rising of the Shield Hero, Black Clover, Dragon Ball Super, Doctor Stone, Shokugeki no Soma... Jak ktoś chciałby oglądać sporą część popularnych chińskich bajek na legalu, to śmiało może rozważyć subskrypcję. Darmowo niby też można, ale reklamy co chwilę, 480p i nowe odcinki z tygodniowym poślizgiem, a na premium z kolei w godzinę po japońskiej premierze Edytowane 8 marca 2020 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 8 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 Godzinę temu, Frantik napisał: Crunchyroll zaczął rozliczać w złotówkach W sumie już jakiś czas temu dopracowali się technicznie (choć nadal brakuje mi chociażby skipowania openingów, czy prostego menu wyboru wersji językowej bez scrollowania wszystkich odcinków danej bajki, aż nie trafimy na tą żądaną) i content w sumie też już jest - wymienię tylko Jojo, One piece, Rising of the Shield Hero, Black Clover, Dragon Ball Super, Doctor Stone, Shokugeki no Soma... Jak ktoś chciałby oglądać sporą część popularnych chińskich bajek na legalu, to śmiało może rozważyć subskrypcję. Darmowo niby też można, ale reklamy co chwilę, 480p i nowe odcinki z tygodniowym poślizgiem, a na premium z kolei w godzinę po japońskiej premierze Napisy PL czy tylko ENG? Ogólnie to ma być w pakiecie też z HBO MAX z tego co wiem. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 8 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2020 Na razie PL nie ma, ale już w zeszłym roku zapowiadali oficjalne wejście na nasz rynek, dubbingi i napisy. Teraz wskoczyły ceny w złotówkach, więc widocznie coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2020 (edytowane) No spoko ale jak ja płaciłem kilka miesięcy za crunchyroll to prawie nic z anime które mnie interesowało nie było na regionie polskim (dragon ball super i tym podobne mnie kompletnie nie interesują). Musiałem kombinować aby móc obejrzeć coś na inny region. Dopóki nie ograną licencji na Polskę to ja im kasy więcej nie dam. Ostatnio też w kawaii czytam o 3 anime które mnie zainteresowały. Jeden tytuł dostępny był na amazon prime a dwa szukam na crunchyroll i dupa. Są dostepne ale nie w twoim regionie.... Najzabawniejsze że dostawałem regularnie maile i nadal dostaje z crunchyroll bo płaciłem za ich usługe. Co klikam jakieś polecane anime nowość to nie jest dostepna w twoim regionie. Zabawne bo to oni mi te maile wysyłają XD Edytowane 10 marca 2020 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Wreszcie 17 kwietnia Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Właśnie niedawno skończyłem 5. Czekam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 18 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2020 Jak wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2020 Prime Video za friko na 6 miechów dla obecnych klientów Play https://www.pepper.pl/promocje/amazon-prime-dla-obecnych-klientow-play-zostan-w-domu-244534?page=2#thread-comments 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 24 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 https://antyweb.pl/amazon-prime-video-profile-uzytkownikow/ Amazon Prime niebawem wprowadzi profile użytkowników. Konkretnie możliwość utworzenia aż do 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2020 2 minuty temu, Frantik napisał: Amazon Prime niebawem wprowadzi profile użytkowników. Konkretnie możliwość utworzenia aż do 6 Na forumku powinna być reakcja , a tak to tylko plusik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 Premiera 24 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2020 Czy ktoś z Was oglądał już Opowieści z pętli na Amazonie ? Polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2020 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2020 6 sezon Boscha się pojawił na Prime Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi