blantman 5 780 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) Od wczoraj na Amazon prime wszystkie odcinki najlepszego serialu sci fi wszechczasów. Battlestar galactica. Pewnie większość już obejrzała ale kto nigdy nie miał przyjemności ma szansę nadrobić. Polecam A i pojawiła się nowość Upload. Bardzo dobrze oceniana przez krytyków Edytowane 2 maja 2020 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 2 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 Od wczoraj na Amazon prime wszystkie odcinki najlepszego serialu sci fi wszechczasów. Battlestar galactica. Pewnie większość już obejrzała ale kto nigdy nie miał przyjemności ma szansę nadrobić. PolecamNie oglądałem, a zawsze chciałem nadrobić. Tylko na razie nie wiem, w jakiej kolejności się to powinno oglądaćWidzę dwuczęściową miniserię z 2003, późniejszy serial z 2005 i między tym chyba jeszcze jakiś pełny metraż Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2020 (edytowane) 17 minut temu, Frantik napisał: Nie oglądałem, a zawsze chciałem nadrobić. Tylko na razie nie wiem, w jakiej kolejności się to powinno oglądać Widzę dwuczęściową miniserię z 2003, późniejszy serial z 2005 i między tym chyba jeszcze jakiś pełny metraż Zaczynasz od miniseri 2 odcinki po 1,5 h. Potem 2 sezony serialu, po nich film potem 2 następne sezony. Przede wszystkim ten miniserial czyli 2 odcinki to taki w (pipi) długi pilot Edytowane 2 maja 2020 przez blantman 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 Ja włącznie kończę drugi odcinek pilota i kurczę nie spodziewalem sie, że wciągnie mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 624 Opublikowano 13 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2020 Jako ze darmowy rok Apple TV+ tyka to zaczalem ogladac ich seriale. Na poczatek wjechalo Truth Be Told i w sumie calkiem niezly serial. Nie ma w nim nic wybitnego, cala fabula nie jest jakos specjalnie skomplikowana, przez 8 odcinkow sie przerzuca podejrzenia pomiedzy kilkoma osobami, ale oglada sie przyjemnie. Jest nawet Jessie Pinkman. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Pierwszy sezon serialu 'Goliath' (Amazon) był dobry z niekiedy mocnym naciskiem na bardzo dobry, ale drugi się ciągnie jak olej z flakami i się trochę zmuszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 17 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2020 Wciągnąłem w weekend całe Carnival Row. Kolejny serial Amazon po The Boys który miałem tylko napocząć, a jak zacząłem tak nie mogłem się oderwać. Nie wiem czemu miałem zakodowane że to jest "grzeczne" fantasy. Oj nic z tych rzeczy, jest mrocznie i brutalnie. No i fajnie było zobaczyć Orlando Blooma we wiodącej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 20 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 maja 2020 Canal+ udostępnił swój VoD i telewizję przez Internet. Pierwszy miesiąc za darmohttps://antyweb.pl/canal-plus-telewizja-online-vod-nowa-usluga-2020/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2020 Oferta sportowa fajna, choć nie wiem, jak długo jeszcze NBA będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radnyns 60 Opublikowano 20 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2020 1 godzinę temu, krupek napisał: Oferta sportowa fajna, choć nie wiem, jak długo jeszcze NBA będą mieli. Jeszcze przyszły sezon na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2020 To i tak spoko, bo można sobie kupić dostęp na playoffy, czy tam finały. Pakiet fun and info też spoko jako opcja telewizyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 Homecoming s2 wjechał na Prime Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2020 W dniu 17.05.2020 o 01:08, Masorz napisał: Pierwszy sezon serialu 'Goliath' (Amazon) był dobry z niekiedy mocnym naciskiem na bardzo dobry, ale drugi się ciągnie jak olej z flakami i się trochę zmuszam. Jak cię drugi męczy to odpuść bo 3 to znaczny spadek względem 1 i 2. Mi pasowały oba ale niestety tak jak mówisz pierwszy najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2020 Drugi sezon to dla mnie kompletna katastrofa. Mało co się trzyma kupy, postaci pojawiają się czasem dosłownie znikąd, nie mają niczego ciekawego do powiedzenia. Billy bierze udział chyba w JEDNEJ rozprawie sądowej przez cały sezon co jak dla mnie jest skandaliczne. Brittany przez pół sezonu jest stażystką przy biurku a potem bierze udział w oczywistym od początku wydarzeniu. Nuda, głupoty, poczucie, że te rzeczy tam są kompletnie nieistotne i jakbym oglądał zupełnie inny serial tylko z tą samą (połową) obsady. Do tego absolutnie horrendalny finał. Jedynie Mark Duplass w roli psychola (czyli jak zawsze) trochę ratuje całość. Za to trzeci sezon już odrobinę lepiej. Też niezbyt zajmująca sprawa (Quantum Of Solace ), ale setting niezły, klimat spoko i reżyserka. Tylko trochę tam dosłownie przesadzają z narkotykami i tymi dziwnymi tripami. No, ale ogląda się nieźle, na pewno lepiej od tego guwna zwanego sezonem numer 2. Tak czy siak jestem zdania, że serial powinien się skończyć po pierwszym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 (edytowane) https://deadline.com/2020/07/fallout-television-series-based-game-franchise-amazon-studios-westworld-creators-1202976079/ Edytowane 2 lipca 2020 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 Ja się jaram konkretnie. I to od twórców Westworld! A przy graniu w F3/New Vegas mówilem do siebie, że obejrzałbym jakąś produkcję AAA w tym uniwersum. Goddamn Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 No zobaczymy. Dobrze, że Amazon za to się zabrał, to budżet ogromny pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 2 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 No ostatnie gry to były rzygowiny, ale serial z Fallout? No bez kitu, czekam jak nie wiem, mało jest takich filmów w świecie postapo jak w Fallout. Jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 Seriale postapo na podstawie gier to chyba nowy trend VOD. HBO ma TLOU, Amazon Fallouta, jeszcze Netflix albo Apple mógłby zrobić coś na podstawie STALKERa lub Metro Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2020 W ogóle odpowiedzialny za Westworld Jonathan Nolan to brat Christophera, który przy trylogii Batmana był scenarzystą. Goddamnit, hype jeszcze większy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Słabo ten rimejk wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 Poniżej podaję kody na dowolny film do Rakuten i Cineman, są chyba do 15 sierpnia ważne, a nie zdążę ich zrealizować. Na Rakuten będzie działać chyba tylko na tv Samsung, na Cineman działa wszędzie: Rakuten: figaifnx9 fjh1habtl Cineman: 68S48ANG Polecam obczaić, bo jest sporo ciekawego, świeżego contentu z tego roku. Jak ktoś wykorzysta to niech da znać, żeby było wiadomo, że już wykorzystany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 W dniu 25.07.2020 o 10:42, sprite napisał: Słabo ten rimejk wygląda. Po obejrzeniu oryginału jus wiedziołek, ze ni ma sensu tego robić od nowa. Tak samo mom ze 'Snowpiercerem'. Yebać te podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 W ostatnich dniach wjechało dużo klasycznych seriali na Amazona. Ponoć mają się też pojawić 24 godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi