Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Featured Replies

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Six Feet Under, The Sopranos, The Wire - Święta Trójca, najlepsze seriale jakie kiedykolwiek powstały i nigdy już nic lepszego nie będzie. Każdy to musi przynajmniej raz w życiu obejrzeć.  

• Co za sztos ten jack ryan. Polecam. Dawno nie oglądałem tak dobrego akcyjniaka. Ostatni serial akcji który mnie tak trzymał przy ekranie bez dłużyzn to 24 h. Kto ma amazon prime niech próbuje ja w 2 d

• No wyrosłem już trochę (trochę, bo nie będę tu łgał, że się nie zdarza jak czegoś nie mogę znaleźć) z szukania rzeczy w P2P, jestem dorosłym, zarabiającym informatyczkiem, który woli legalny content i

Opublikowano

Niestety tak. 

Ja już na 4ym sezonie Boscha jestem, co sezon to ciekawsze sprawy.

Opublikowano
On 2/17/2021 at 9:59 PM, YETI said:

Świat według Bundych wyleciał z Amazona? 

a to czemu? zbyt niepoprawny politycznie? :>

Opublikowano
W dniu 20.02.2021 o 11:06, michal napisał:

a to czemu? zbyt niepoprawny politycznie? :>

po prostu zaplacili licencje na jakis okres i tyle. Tak samo netflix i przyjaciele. Seriale których właścicielem NIE JEST platforma streamingowa beda skakać miedzy rożnymi platformami. Taki dr House był kilka lat na netflix teraz jest na amazon. Ray donovan skakal netflix - hbo go. 

Opublikowano
  • Autor

Odkryłem dziś, że poprzez subskrypcję Canal+ mam dostęp do (całego?) contentu HBO Go. Zonk.

Niby to 50 vs 25zł po upływie trzech pierwszych miechów promocji C+, ale rozważam czy w takim wypadku nie zrezygnować z opłacania Go i zostawić sobie C+

Opublikowano

Dzisiaj do Disney + dołącza pakiet Star, w którym wchodzi sporo filmów i seriali po polsku. Z tego co udało mi się sprawdzić to na niemieckim Disney + po polsku jest min. serial Black-ish i filmy z serii o Planecie Małp (te nowe) oraz Ja Robot. Nie ma jeszcze Lost w tej wersji serwisu, ale ma się dzisiaj pojawić, może też będzie po polsku 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Korzysta ktoś z pakietów Canal+ i HBO w ramach player.pl? Dlaczego pomimo tego ze Doom Patrol sezon 2 jest dostępny w ramach HBO Go to nie pojawia mi się na Playerze? Podobnie jest z niektórymi filmami od HBO.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czekam jak pojebion. 

Ciekawe też jak pociągną wątek J Edgara z końcówki 6 sezonu, bo to dość mocna akcja była. 

Fajnie, że będzie spinoff będący właściwie kontynuacją tego serialu, z Boschem, Honey i Maddie w rolach głównych.

Opublikowano

Obejrzałem invincible. Fajna kreskowka, dobry humor i brutalność. Pierwszy odcinek trochę muli poza końcówką ale później jest już dość sympatycznie. No i

oczywiście omni man

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Apka Apple TV w końcu dostępna na wszystko z Android TV :lapka:

Opublikowano

Serial Oni na Amazonie. Polecam z całego serca. Sama realizacja przypomina i Uciekaj i To my. Horror opowiadający historię rodziny w latach '70, która przenosi się z Północnej Karoliny bodajże do Kaliforni do dzielnicy białych. Co się dzieje, to możecie się domyślić choć nie tylko naturalne historie są wplecione. Serial ma tylko 10 odcinków i na jednej czy dwóch sesjach można łyknąć. No z żonką bardzo się podobało. Świetny klimat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówię od razu jak myślę co się stanie:

Baba przywódca ruchu oporu to córka Star-lorda i zginie pod koniec filmu.

Wtedy Star-lord zamiast próbować wygrać wojnę, spróbuje jej zapobiec i uratować życie córki.

Przypłaci to za pewne swoim życiem.

Zapowiada się najmocniejsze 5/10 w tym roku, ale dla sympatycznych aktorów chyba obejrzę. 

Opublikowano

Dla fanów Top Gear z Clarksonem pozycja obowiązkowa, innym też może się spodobać. Tym razem wcale nie o motoryzacji, chociaż coś tam się znajdzie. Mnie oglądało się świetnie, dobrze się bawiłem, do tego dowiedziałem się równocześnie paru rzeczy o uprawie roli.

9.3 na imdb

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
On 6/25/2021 at 10:18 AM, sprite said:

Finałowy sezon Boscha już można odpalać na PV 

Miałem przyjemność obejrzeć w ostatnich tygodniach wszystkie 7 sezonów. Świetny serial, czekam na ten zapowiedziany spin-off. 

Opublikowano

Jutro Disney ma przedstawić plany co do platformy Disney+. No liczę na to, że w końcu doczekamy się normalnego dostępu u nas, bo chciałbym mieć w końcu dostęp do wszystkich sezonów The Simpsons.

Opublikowano

Też bym chciał, bo kończy mi się VPN. Zawsze to taniej jak płaci się tylko za samo VOD

Opublikowano

Co mi po VPN skoro disney nie ma za granicą nic po polsku. Chciałbym dla samych bajek dla córki