Opublikowano 19 lutego 20214 l Niestety tak. Ja już na 4ym sezonie Boscha jestem, co sezon to ciekawsze sprawy.
Opublikowano 19 lutego 20214 l Oglądałem pierwszy i spoko, chyba se wezmę znowu amazonka na następne w takim razie.
Opublikowano 20 lutego 20214 l On 2/17/2021 at 9:59 PM, YETI said: Świat według Bundych wyleciał z Amazona? a to czemu? zbyt niepoprawny politycznie? :>
Opublikowano 22 lutego 20214 l W dniu 20.02.2021 o 11:06, michal napisał: a to czemu? zbyt niepoprawny politycznie? :> po prostu zaplacili licencje na jakis okres i tyle. Tak samo netflix i przyjaciele. Seriale których właścicielem NIE JEST platforma streamingowa beda skakać miedzy rożnymi platformami. Taki dr House był kilka lat na netflix teraz jest na amazon. Ray donovan skakal netflix - hbo go.
Opublikowano 22 lutego 20214 l Autor Odkryłem dziś, że poprzez subskrypcję Canal+ mam dostęp do (całego?) contentu HBO Go. Zonk. Niby to 50 vs 25zł po upływie trzech pierwszych miechów promocji C+, ale rozważam czy w takim wypadku nie zrezygnować z opłacania Go i zostawić sobie C+
Opublikowano 23 lutego 20214 l Dzisiaj do Disney + dołącza pakiet Star, w którym wchodzi sporo filmów i seriali po polsku. Z tego co udało mi się sprawdzić to na niemieckim Disney + po polsku jest min. serial Black-ish i filmy z serii o Planecie Małp (te nowe) oraz Ja Robot. Nie ma jeszcze Lost w tej wersji serwisu, ale ma się dzisiaj pojawić, może też będzie po polsku
Opublikowano 6 marca 20214 l Panowie, oplaca sie brac Hulu jako cod? Rodzinka z USA bierze z kanalami sportowymi, oplaca sie wykupic cos extra? Jak z filmami?
Opublikowano 10 marca 20214 l Korzysta ktoś z pakietów Canal+ i HBO w ramach player.pl? Dlaczego pomimo tego ze Doom Patrol sezon 2 jest dostępny w ramach HBO Go to nie pojawia mi się na Playerze? Podobnie jest z niektórymi filmami od HBO.
Opublikowano 13 marca 20214 l Szczerze to tam jest mocno skomplikowane co jest w którym pakiecie + VOD.
Opublikowano 16 maja 20213 l Czekam jak pojebion. Ciekawe też jak pociągną wątek J Edgara z końcówki 6 sezonu, bo to dość mocna akcja była. Fajnie, że będzie spinoff będący właściwie kontynuacją tego serialu, z Boschem, Honey i Maddie w rolach głównych.
Opublikowano 16 maja 20213 l Obejrzałem invincible. Fajna kreskowka, dobry humor i brutalność. Pierwszy odcinek trochę muli poza końcówką ale później jest już dość sympatycznie. No i oczywiście omni man
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Serial Oni na Amazonie. Polecam z całego serca. Sama realizacja przypomina i Uciekaj i To my. Horror opowiadający historię rodziny w latach '70, która przenosi się z Północnej Karoliny bodajże do Kaliforni do dzielnicy białych. Co się dzieje, to możecie się domyślić choć nie tylko naturalne historie są wplecione. Serial ma tylko 10 odcinków i na jednej czy dwóch sesjach można łyknąć. No z żonką bardzo się podobało. Świetny klimat.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Mówię od razu jak myślę co się stanie: Baba przywódca ruchu oporu to córka Star-lorda i zginie pod koniec filmu. Wtedy Star-lord zamiast próbować wygrać wojnę, spróbuje jej zapobiec i uratować życie córki. Przypłaci to za pewne swoim życiem. Zapowiada się najmocniejsze 5/10 w tym roku, ale dla sympatycznych aktorów chyba obejrzę.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l Dla fanów Top Gear z Clarksonem pozycja obowiązkowa, innym też może się spodobać. Tym razem wcale nie o motoryzacji, chociaż coś tam się znajdzie. Mnie oglądało się świetnie, dobrze się bawiłem, do tego dowiedziałem się równocześnie paru rzeczy o uprawie roli. 9.3 na imdb
Opublikowano 29 lipca 20213 l On 6/25/2021 at 10:18 AM, sprite said: Finałowy sezon Boscha już można odpalać na PV Miałem przyjemność obejrzeć w ostatnich tygodniach wszystkie 7 sezonów. Świetny serial, czekam na ten zapowiedziany spin-off.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Nadrabiam z c+ Kruka i jest kolejna perełka, ciekawe czy 2gi sezon też taki będzie.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Jutro Disney ma przedstawić plany co do platformy Disney+. No liczę na to, że w końcu doczekamy się normalnego dostępu u nas, bo chciałbym mieć w końcu dostęp do wszystkich sezonów The Simpsons.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Też bym chciał, bo kończy mi się VPN. Zawsze to taniej jak płaci się tylko za samo VOD
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Co mi po VPN skoro disney nie ma za granicą nic po polsku. Chciałbym dla samych bajek dla córki
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l No i kibel, dopiero za rok Disney+ u nas. Serio, liczyłem, że do końca roku w końcu się u nas pojawi. https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/disney-w-polsce-debiut-ceny-oferta-jak-zalozyc-konto