Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niby nie jest problemem oglądać przez VPN, ale jednak lubię oglądać komfortowo na TV, mieć normalnie appkę Disneya w nim, odpalić jak Netflix kiedy chce, a nie bawić się w piracenie i podłączanie laptopa do TV. Moim zdaniem, już trochę nie te czasy na taką gimnastykę, tak samo jak z szukaniem filmów po torrentach, czy innych zalukaj, albo cda.

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

No niby nie jest problemem oglądać przez VPN, ale jednak lubię oglądać komfortowo na TV, mieć normalnie appkę Disneya w nim, odpalić jak Netflix kiedy chce, a nie bawić się w piracenie i podłączanie laptopa do TV. Moim zdaniem, już trochę nie te czasy na taką gimnastykę, tak samo jak z szukaniem filmów po torrentach, czy innych zalukaj, albo cda.

Ja mam kabel hdmi z kompa przez cały pokój do tv i lecimy z piratami :lapka:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja akurat jestem na drugim sezonie Fear TWD, ogląda mi się to znacznie przyjemniej niż ostatnie sezony TWD (porzuciłem serial jakoś na początku wątku ze szeptaczami), fajnie że jest to na Amazonie, bo gdy serial leciał u nas na AMC, to jakos nie mogłem natrafić na emisję. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Używa ktoś Canal + VOD, albo wie jak to się sprawuje na apkach w tv? Pooglądałbym sobie czasami Premier League, albo NBA, a to wydaje się być sensownym wyborem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się z Prime Video korzystać jak z Netflixa?W sensie,że po prostu włączam aplikację na tv,bez konieczności każdorazowego wchodzenia na stronę, generowania kodu i wpisywania na tv?

Opublikowano
1 godzinę temu, MBeniek napisał:

Amazon Prime (w tym ich VOD) za jedyne 49zł na ROK (lub opcja miesięczna - 11zł).

https://www.amazon.pl/prime/

Nie trzeba się już śpieszyć aby obejrzeć wszystko w tydzień ;) 

Żebym zrozumiał dobrze. Najpierw jest 30 dniowe promo a później mnie skasuje 49 pln na rok? Muszę konto oczywiście założyć i tych samych danym używam do logowania na TV czy do Prime Video jest osobno? 

EE1177C0-2924-47E3-B72C-C7909BA21235.jpeg