Opublikowano 17 listopada 20213 l Można się spodziewać jakichś promocji/wyprzedaży świątecznych na Apple Tv? Były już takie akcje?
Opublikowano 24 listopada 20213 l Przecież Amazon też ma skrzywienie i odpały, chociażby można przytoczyć LOTR, więc nie byłbym taki pewien, że mogą zrobić ok serial.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Mass Effect od początku był turbolewacki, więc niech go takim zrobią w tv.
Opublikowano 24 listopada 20213 l Dzisiaj nie ma już stacji/vod który by nie wciskał pedalstwa na siłę wszędzie.
Opublikowano 24 listopada 20213 l On 10/31/2021 at 8:49 PM, Patricko said: Miałem kiedyś podobnie, obejrzałem może z 2 odcinki i odpuściłem. Teraz dałem mu drugą szansę i mój boże jakie to dobre. Klimat jest tak gęsty, że można kroić, a każdy kolejny sezon zacieśnia fabułę. Jest naprawdę dobrze prowadzona, nie dopatrzyłem się jakiś większych bullshitów, jak to w innych produkcjach. Do tego naprawdę dobre efekty, statki i kosmos wykonane wręcz po mistrzowsku. Jest to chyba najlepszy serial przypominający space operę. Battlerstar Galactica nie miałem okazji oglądać, boję się że jednak lata tam zrobią swoje i będzie nieco kiczowato, no i efekty pewnie też już nie te. Czy może się mylę? Jednak dałem sobie spokój, nie dla mnie to
Opublikowano 24 listopada 20213 l No nie wszystko jest dla wszystkich, jak najbardziej zrozumiałe [emoji16]
Opublikowano 24 listopada 20213 l 34 minuty temu, Patricko napisał: Dzisiaj nie ma już stacji/vod który by nie wciskał pedalstwa na siłę wszędzie. W sumie tak, ale się nie zgodzę . Jedni potrafią to podać w zgrabny sposób, gdzie za postacią stoi coś więcej niż jej orientacja. Drudzy natomiast preferencje seksualne stawiają częstą jako jedyny "atut" bohatera. W tym aspekcie pozytywnie zaskoczył mnie Apple TV. Zaczynając przygodę z tą platforma mialem spore obawy pod tym względem. Z innej beczki. Na Amazon zaczołem "Opowieści z pętli". Jestem zaintrygowany jak nigdy
Opublikowano 4 grudnia 20213 l Ojj oby tego nie spieprzyli. Zapowiada się dobrze. Byle nie zbyt zabawnie bo trailer dość komediowy ton ma. Pani Maisel też czekam. Amazon dostarczy w lutym
Opublikowano 5 grudnia 20213 l Na Amazon wleciał również jakiś serial fantasy chyba na podstawie książek. Oglądał ktoś?
Opublikowano 8 grudnia 20213 l Panowie przeczytałem, ze na iTunes Star wars dostała update w tamtym roku do 4K, ale w sklepie widzę tylko fhd hmm ktos coś?
Opublikowano 10 grudnia 20213 l Dzięki właśnie Predator wleciał, widzę że jest trochę klasyków Zapytam bo nie widzę, jest coś w rodzaju wishlisty na itunes?
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Jest. Na telefonie jak wejdziesz w film, prawy górny róg, taki kwadracik ze strzałką.
Opublikowano 11 grudnia 20213 l W dniu 8.12.2021 o 01:54, Starh napisał: Panowie przeczytałem, ze na iTunes Star wars dostała update w tamtym roku do 4K, ale w sklepie widzę tylko fhd hmm ktos coś? chyba wszystko do Disneya na iTunes jest w HD. Zawsze tak było. Masz link do newsa?
Opublikowano 11 grudnia 20213 l 9 godzin temu, Kalel napisał: chyba wszystko do Disneya na iTunes jest w HD. Zawsze tak było. Masz link do newsa? Na anglojezycznym iTunes wszystko w 4k
Opublikowano 11 grudnia 20213 l XD kochany, tu jest Polska. Tutaj nawet jak kupisz film w 4k to możesz zaliczyć downgrade
Opublikowano 29 grudnia 20213 l Na AppleTv wleciała "Diuna", póki co tylko do zakupu za 54zl. Ale można w domku już obejrzeć