Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Featured Replies

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Six Feet Under, The Sopranos, The Wire - Święta Trójca, najlepsze seriale jakie kiedykolwiek powstały i nigdy już nic lepszego nie będzie. Każdy to musi przynajmniej raz w życiu obejrzeć.  

• Co za sztos ten jack ryan. Polecam. Dawno nie oglądałem tak dobrego akcyjniaka. Ostatni serial akcji który mnie tak trzymał przy ekranie bez dłużyzn to 24 h. Kto ma amazon prime niech próbuje ja w 2 d

• No wyrosłem już trochę (trochę, bo nie będę tu łgał, że się nie zdarza jak czegoś nie mogę znaleźć) z szukania rzeczy w P2P, jestem dorosłym, zarabiającym informatyczkiem, który woli legalny content i

Opublikowano
W dniu 11.11.2018 o 09:21, blantman napisał:

Powinni kupić netflixa i się z nim połączyć:)

Oby to się nigdy nie stało. 

Opublikowano

5 odcinków drugiego sezonu Ms Maisel poszło bardzo szybko i drugi sezon chyba jeszcze lepszy od pierwszego, ależ to jest świetnie zrobione, detektyw Monk robi robotę w tym serialu, jak zresztą cała obsada.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Detektyw Monk to wisienka na torcie a sam serial u mnie też w weekend poleciały 4 odcinki a do soboty skończę na 100%

Opublikowano

Odcinek 6. to małe mistrzostwo. :banderas: Dawno już się tak nie uśmiałem. Zdecydowanie jeden z najlepszych seriali komediowych ostatnich lat. Dobrze, że drugi sezon ma o 2 odcinki więcej, dzięki czemu starczy na trochę dłużej.:lapka:

Opublikowano

Podobno Showmax znika z Polski. Raczej nie powinno to zaskakiwać, skoro większość abonentów (w tym ja) miała darmowy dostęp do tego serwisu za pomocą różnych akcji promocyjnych, a produkcje warte uwagi można było wyliczyć na palcach jednej ręki. Ostatnio oglądam Rojsta i nawet pierwszy cztery odcinki mnie trochę znużyły, a podobno ostatni będzie najgorszy...

Cytat

31 stycznia 2019 r. Showmax wycofuje się z Polski, a usługa przestanie być dostępna. Jest to następstwem strategicznej wizji właściciela Showmax – Naspers Group, o wycofaniu się z działalności w sektorze rozrywki wideo prowadzonej w ramach MultiChoiceGroup, do której włączony został Showmax.

Pomimo dobrych wyników i popularności serwisu, dalszy rozwój Showmax Polska, jako jedynej firmy działającej w obszarze wideo poza Afryką, nie mieści się w ramach przyjętej strategii zarówno MCG, która koncentruje się na kontynencie afrykańskim, jak i Naspersa. Showmax Africa nadal będzie działać jako część MultiChoiceGroup.

Jesteśmy bardzo wdzięczni wszystkim partnerom, klientom i zespołowi Showmax, którzy wspierali firmę od momentu powstania prawie dwa lata temu i przykro nam, że ta historia się już kończy.

ŹRÓDŁO: https://www.spidersweb.pl/2018/12/showmax-polska-koniec.html

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Zarąbiście, mam nadzieję, że netflix albo hbo przejmie po nich mr robota i ostatni sezon będzie można oglądać normalnie na premierę. 

Opublikowano

mr robota to raczej amazon bo ma sezony już w usłudze ja się cieszę bo może pamiętniki podręcznej trafią szybciej na hbo go

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co warto zobaczyć nim platforma zostanie zamknięta na dobre? Odhaczone mam tylko Ślepnąc od Świateł i pierwszy sezon Mr Robot (drugi słabiutki w chooy).

:notsure:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Masorz napisał:

I gdzie teraz obejrzymy filmy od Patryka Vegi? :smutas:

Spokojnie. Przy obecnym poziomie płodności artystycznej jest w stanie w ciągu roku-dwóch otworzyć własny VoD i zapełnić go autorskim contentem :oh_you:

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

pierwszy sezon Mr Robot (drugi słabiutki w chooy).

Za to trzeci jest najlepszy ze wszystkich.

Drugi faktycznie momentami słabował.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co warto zobaczyć nim platforma zostanie zamknięta na dobre? Odhaczone mam tylko Ślepnąc od Świateł i pierwszy sezon Mr Robot (drugi słabiutki w chooy).

Tak z głowy to kojarzę Opowieść podręcznej jedynie i Fargo. 

Opublikowano

Bardzo fajny serial, obejrzałem z przyjemnością.

ale on nie ma nic wspólnego z showmax to serial na hbo go :)

Opublikowano

Bardzo fajny serial, obejrzałem z przyjemnością.

Ślepnąc? No tak, ale to nie jest na showmaxie.

Opublikowano

Moje przywiązanie do tych usług streamingowych jest bardzo kruche.

Jak usuną Chłopaków z Baraków/Peep Show, to ja usunę Netflixa.

Jak usuną Curb your Enthusiasm, to ja usunę HBO GO.

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Tak z głowy to kojarzę Opowieść podręcznej jedynie i Fargo. 

Halt and Catch Fire.

Opublikowano

Co się dzieje z showmaxem? Miałem za free w playu i może ze 3 filmy obejrzałem, teraz czytam że kończą działalność. Czasem nie miał ich ktoś wykupić? TVP?

Z przykrością zawiadamiamy, że z dniem 31 stycznia 2019 roku działalność Showmax w Polsce zostanie zakończona.

Od 17 grudnia 2018 roku aktywacja nowych subskrypcji nie będzie możliwa. Od tego dnia do 31 stycznia 2019 roku będziesz mógł korzystać z serwisu Showmax wyłącznie w zakresie usługi Showmax Start.

Po 31 stycznia 2019 roku dostęp do konta nie będzie możliwy, a usługa w Polsce będzie niedostępna. W razie pytań lub wątpliwości odwiedź nasz dział FAQ.

Dziękujemy!
Zespół Showmax