Skocz do zawartości

Pozostałe serwisy streamingowe/VoD

Featured Replies

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Six Feet Under, The Sopranos, The Wire - Święta Trójca, najlepsze seriale jakie kiedykolwiek powstały i nigdy już nic lepszego nie będzie. Każdy to musi przynajmniej raz w życiu obejrzeć.  

• Co za sztos ten jack ryan. Polecam. Dawno nie oglądałem tak dobrego akcyjniaka. Ostatni serial akcji który mnie tak trzymał przy ekranie bez dłużyzn to 24 h. Kto ma amazon prime niech próbuje ja w 2 d

• No wyrosłem już trochę (trochę, bo nie będę tu łgał, że się nie zdarza jak czegoś nie mogę znaleźć) z szukania rzeczy w P2P, jestem dorosłym, zarabiającym informatyczkiem, który woli legalny content i

Opublikowano

Showmax wchlonięty przez HBO? Spoko. 

Opublikowano

Not bad, w sumie część filmów i seriali się pokrywała. Jakby jeszcze cenę utrzymali to nie mam pytań. 

Opublikowano

Obejrzałbym ponownie Battlestar Galactica, czy nowe arcyku.rwadzieła Vegi, praktycznie za bezcen 

Ale to pewnie tania zagrywka marketingowa. Chociaż, po nich to wszystkiego można się spodziewać.

Opublikowano

A to ktoś oglądał może?

Opublikowano

Obejrzałem dziś 1 odcinek i daje rade,ak ktoś grał w gre pod tym samym tytułem to jest identycznie :D

Ty blant to już wyszło

Opublikowano
6 godzin temu, Frantik napisał:

Coś się chyba święci na linii Showmax -> HBO Go

50932712_2392100777488055_67886217604146

Jest też stronka ze stylistyką mocno przypominającą główną Showmaksa

https://hbogo.pl/lp/show-must-go-on_direct

Też właśnie z początku myślałem, że HBO wchłania SM. A na PPE piszą że HBO sobie trolluje z konkurencji...

https://www.ppe.pl/news/129390/hbo-nabija-sie-z-zamkniecia-showmax-w-polsce.html

:facepalm:

Edytowane przez marbel007

Opublikowano

Trollowanie czy zapowiedź przejęcia - mniejsza z tym. Sama akcja zrobiona idealnie. 

Opublikowano
15 godzin temu, Fanek napisał:

Obejrzałem dziś 1 odcinek i daje rade,ak ktoś grał w gre pod tym samym tytułem to jest identycznie :D

Ty blant to już wyszło

no u mnie będzie 1 lutego na prime video nie wiem gdzie ty oglądasz...

Opublikowano

Skończyłem ABC Mourders, mini 3 odcinkowy serial, nie jest to poziom Detektywa ani nic odkrywczego, ale na pewno lepsze niż 80% crapów z netflixa.

Bardzo spoko się oglądało, dobra intryga i śledztwo + John Malkovich!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Expanse wskoczyły 3 sezony w przygotowaniu na nowy sezon na amazon prime. Kto jak ja nie widział 3 sezonu może nadrobić.

A widze też dodali Karakuri Circus podobno bardzo dobre anime. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Cytat

Based on the acclaimed Joseph Heller novel, Catch-22 follows the adventures and misadventures of a US air squadron in Italy in World War II.

Jaka obsada. George Clooney, Kyle Chandler, Hugh Laurie, Giancarlo Giannini :obama: :obama: Z miejsca wskakuje to top 3 najbardziej oczekiwanych seriali w 2019. Premiera 17 maja - 6 odcinków.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Może jest tu ktoś kto użytkuje aplikacje Horizon go i chciałby przycebulić? Mogę pokryć całkowity koszt w zamian za passy. Po prostu nie mam neta z UPC a bardzo sobie chwalę ofertę. Jak coś to pw :ogor:

Opublikowano

Dzięki, osobiście bardziej mi zależy na tv na żywo typu Discovery, nick jr, TVN turbo itp. Niż na vod ale nie wiedziałem gdzie wrzucić zapytanie. 

Opublikowano
  • Autor

Ptaszki ćwierkają, że jakoś na przełomie maja i czerwca tego roku, Apple ma ruszyć z własnym streamingiem. W odróżnieniu od już obecnej wypożyczalni Apple TV, ma być on ogólnodostępny, tj. nie trzeba będzie koniecznie posiadać urządzenia z jabłkiem, by oglądać

Edytowane przez Frantik