Hum 3 699 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Cytat W ofercie kanadyjskiego oddziału sieci Amazon pojawił się tytuł Tom Clancy's Splinter Cell 2018. Jak można się spodziewać, karta produktu nie ujawnia żadnych dodatkowych informacji o grze. Dopisek „2018” wskazuje, że gra ukaże się przed końcem roku - możliwe, że chodzi o jesień. Źródło: eurogamer.pl Trochę się jaram, trzymając rękę na pulsie. Od od dawna czekałem na powrót Sama. Oby tylko wyszło z tego coś lepszego od Blacklist i będę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 No ja tez się jaram, splintery zwłaszcza te starsze(blacklist też był za(pipi)isty!)to jednak były kozaki A że ja uwielbiam skradanki to wiadomo, must have . Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Open world w stylu MGSV lub w ostateczności jakiś reboot do coopa i multi. Biorąc pod uwagę, jakie gry wypuszcza Ubi już od kilu lat innej możliwości nie ma. Na grę choćby takiej jakości i w takim stylu, jak Blacklist raczej nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 przez chwile sie jaralem, ale pozniej doszlo do mnie ze na bank to bedzie obs,rany open world ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 (edytowane) reboot w czasie zimnej wojny i będę wstępnie zainteresowany Edytowane 25 marca 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 splinter? zawsze <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Mi się Blacklist podobało, tak samo jak starsze odsłony, które zawsze były dla mnie taką ciekawą alternatywą dla MGS. Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie to żaden "open world", bo tego serii nie trzeba, zwłaszcza w assassinowym schemacie, który niechybnie by tu został zastosowany. Projekty poziomów z wieloma drogami do celu, rodem z gierek Arkane, jak w Dishonored czy innym PREY i będzie super. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 25 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 O to to, kilka drog do celu i możliwości drobnych zmian w prowadzeniu wątku rodem z dishonored na pewno by się na pewno sprawdziły w SC. Skoro dali Conviction w BC na XO, to może zobaczymy również Blacklist, które chciałbym sobie przypomnieć. Choć z tego co pamietam, to coś mi w tek grze przeszkadzało, gdy grałem w nią po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 15 minut temu, Hum napisał: Skoro dali Conviction w BC na XO, to może zobaczymy również Blacklist, które chciałbym sobie przypomnieć. Conviction to mogliby zremasterować i wypuścić w końcu na PlayStation - chętnie bym to wreszcie zaliczył Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Bardzo fajna część, ale inna niż reszta gier w serii. Splinter Cell Bourne Ultimatum. Ale bardzo ciepło wspominam. Remastera na PS4 brałbym Day-1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 A mi się zarówno Blacklist jak i Conviction bardzo średnio podobały. Tylko stara trylogia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Convicition takie se, strasznie dużo samograjstwa, ale Blacklist bardzo solidna gierka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Chaos Theory > Splinter Cell >> Blacklist > Pandora's Tomorrow > Conviction W Double Agent i te na PSP oraz DSa nie grałem Zagrałbym w nowego Splintera na zamkniętych mapach Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 (edytowane) Jaram się bardziej niż trochę. Lepsza nowa gierka niż kolejny remaster po kosztach (do ciebie mówię Sego). Tak jak napisaliście, nie chciałbym kolejnego ob.sranego open worlda tylko klasyczny duży korytarzyk z różnymi drogami do celu. Mnie się podobały nowsze części, zwłaszcza Blacklist którego stawiam na równi z jedynką i Chaosem. Czarna lista miała strasznego pecha, trafiła w zły czas, jaranko nadchodzącymi konsolami, a to przecież odsłona która ma wyśmienite miejscówki (uwielbiam młyn w Londynie) i GE-NIAL-NY coop/split. Spędziliśmy na kanapie z ziomkiem mnóstwo czasu robiąc coraz trudniejsze "fale". Zabawa była wyśmienita. Edytowane 15 kwietnia 2018 przez aux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 W dniu 25.03.2018 o 14:02, _Be_ napisał: A mi się zarówno Blacklist jak i Conviction bardzo średnio podobały. Tylko stara trylogia. Odpowiadam na post sprzed prawie miesiąca ale chuy. Rozumiem twoje podejście i Conviction faktycznie jest głównie grą akcji aby casuale się odnaleźli. Jednak Blacklist to idealnie imo połączenie nowej, płynniejszej formuły ze starymi założeniami. Gra zdecydowanie bardziej stawia na skradanie, a co za tym idzie omijanie bądź ciche eliminowanie przeciwników. Właśnie takiego chciałbym nowego Splintera - stare założenia i mechanika na miarę obecnych czasów. Tak jak z MGS V. Gameplay na tle serii jest nowoczesny, ale tak naprawdę założenia pozostały stare (mniej-więcej ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Grałem w okolicach premiery byłem zniesmaczony skażualizowaniem serii w przypadku Blacklista, które postępuje od czasów Double Agenta ale to co się wyprawia przy Conviction i Blackliscie to już było typowe Ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Blacklist to przede wszystkim jest po maxie bezpłciowy, ale to już "typowe Ubi". Ogrywałem ostatnio Chaos Thoery i kurła kiedyś to było. Świetne misje i dialogi Sama tworzyły wspaniały klimat, którego na próżno szukać w kolejnych częściach. A nowy Splinter na 90% będzie zrzynał z MGS V. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 A niby z czym Blacklist był taki Ubi? Dla mnie to bardzo dobra skradanka, która mile wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 529 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2018 Double Agent, Conviction, Blacklist zaliczone, czekam na kolejną część! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 17 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2018 Niby na końcu jest zwiastun zawartości na Year 2 do Ghost Recon Wildlands, ale w sumie praktycznie cały wywiad jest na temat Sama Fishera, więc wrzucę tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2018 W sumie jak nie nowa część to bym przytulił remaster 3 pierwszych części. Teraz ogrywałem jedynkę na pc (kupiłem sobie kolekcje 3 części) i niestety lata robią swoje. Klimatem , otoczką fabularną i ogólnie pomysłem na misje nadal gra się ratuje ale kilka niuansów w sterowaniu i technikaliów bym poprawił. Mogliby wszystkie 3 części choćby na silnik z blacklist przenieść a bym brał w ciemno całość. Chociaż graficznie na pc chaos theory nadal robi. Ten sam Fisher w deszczu nocą ja pierdykam. Chce grac po kolei więc teraz pandora ale uruchomiłem na chwilkę w weekend chaos theory i o boże ta gra ma tyle lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi