Frantik 2 571 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Przyznać muszę, że Canal+ rozkręca się ze swoimi serialami. Po bardzo niezłym Belfrze (a przynajmniej pierwszym jego sezonie), ostatnio zaserwował Kruka, który po paru dostępnych już odcinkach, przedstawia się jako całkiem niezły, lekko psychodeliczny kryminał. Podoba mi się główny bohater, a także klimat całości - ewidentnie rodzimi producenci seriali coś upodobali sobie tzw. ścianę wschodnią - najpierw HBO w swojej Watasze z akcją na Podkarpaciu, a teraz C+ osadza Kruka w Białymstoku. Póki co sama fabuła rozwija się dość powoli, ale mam nadzieję, że nabierze tempa i nie będzie przewidywalna. Mam na przykład teorię wedle której blond-ziomal Kruka tak naprawdę nie istnieje, a jest tylko jego schizą. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 to ze spoilera to juz caly internet sugeruje Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Ten spoiler to juz w pierwszym odcinku dalo sie wylapac. Teraz to juz sie nawet nie kryja z tym. A juz polowa serialu za nami bo ma byc tylko 6odc. Serial niezly ale gorszy od Watahy i 1s Belfra. Z ostatnich polskich to fajny byl tez Pakt na HBO. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Nigdy nie obejrze serialu z Łapką <trupitbullfan> Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 kwietnia 2018 Opublikowano 2 kwietnia 2018 też go nie lubię, za to jego żonkę <3 Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Widzieli dzisiejszy odcinek? Ale to bylo dobreeeee. Szkoda ze za tydzien koniec Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 No i po finale. Bardzo fajny serial, a ostatni odcinek moim zdaniem trzymał poziom, zwłaszcza od punktu kulminacyjnego. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Zrąbany dźwięk dialogów tylko w tym zwiastunie czy jak to w polskim kinie cały czas? Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ja na słuchawkach zawsze oglądam, nie zauważyłem żadnych problemów większych z dialogami. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Świetny serial. Chyba najlepszy jaki udało się zrobić w PL i pod wieloma względami zawiesił mega wysoko poprzeczkę. Oby tylko nie próbowali robić drugiego sezonu, bo... wiadomo jak to się najpewniej skończy. Dla mnie zdecydowanie przynajmniej poziom wyżej niż Belfer czy Wataha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi