raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No, ale widzisz, tak jak rok temu bym ci napisał "zm" to tak samo dalej ci napiszę "zm", czas nic w tej kwestii nie zmienia. Spier,dolony (inny niż oryginalny) skok jest spier,dolony i żadne "git gut xD" tego nie zmieni. Przegięliby w drugą stronę to gra byłaby z kolei za łatwa. A jeśli temat nie do tego to na ch,uj go zaczynasz w ogóle? No i musisz mieć ostatnie słowo oczywiście. Wyszło od tego, że w przypadku remasterów silniki są tworzone na nowo i nie zawsze udaje się zrekonstruować oryginalne doświadczenie, nikt się nie pytał czy komuś się to podoba czy nie. Można wyrazić swoją obawę, że i tutaj mamy do czynienia z podobną sytuacją i raz nie zagrało, więc oby teraz zagrało. @Luqat wyślę Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 wystarczyło sciagnac rozowe okulary nostalgii i sie cieszyc odrestaurowaną gra, ktoś Ci zabraniał czerpać radośc? ja sie bawiłem tak samo dobrze jak grając w oryginały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 15 minut temu, raven_raven napisał: To będzie ex na PS4 czy jak? Czasówka Time ex Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 1 minutę temu, raven_raven napisał: Można wyrazić swoją obawę, że i tutaj mamy do czynienia z podobną sytuacją i raz nie zagrało, więc oby teraz zagrało. no można, jak ktoś widział problem z remasterem crasha ja problemu nie widziałem żadnego, no, może poza przydlugawymi loadingami @raven_raven podeślij mi też wiadro na PW bo nie znam plox Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czwartek, a tu już inwektywy lecą i czytam o Crashu zamiast o zayebistym Spyro w dedykowanym temacie. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 No niespodzianka, w tematach o grach przed jej wydaniem pisze się o du,pie maryni i są posty "co by było gdyby", dopóki nie ma jakichś konkretów o samej grze. More news at 8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jeśli gra faktycznie po roku wyląduje na innych platformach to trzeba będzie się nią zainteresować. Z oryginalnymi wersjami miałem styczność tylko przy okazji demówek na płytkach z PlayStation Magazynu Złote czasy gejmingu to były, zaiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 9 minut temu, Bzduras napisał: Jeśli gra faktycznie po roku wyląduje na innych platformach to trzeba będzie się nią zainteresować. Z oryginalnymi wersjami miałem styczność tylko przy okazji demówek na płytkach z PlayStation Magazynu Złote czasy gejmingu to były, zaiste. Miałem tak samo. Demka były dość ciekawe, taki odpowiednik mario64 na PSXie, który wkońcu był dobry. Poczekamy zobaczymy na gameplay'e i recenzje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Na czym polega wyzwanie/trudność w tej grze? Rozumiem, że tu zamiast skakać to się lata? I co, smoczek ma ograniczony zakres lotu? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Smoczek nie lata*, tylko szybuje. *poza bonusowymi levelami/miejscówkami z powerupem pozwalającym na latanie (ograniczone czasowo). Normalna platformówka z doskonałym sterowaniem. Robiłem ostatnio replay jedynki i napocząłem dwójkę, ale poczekam na remastera. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Spyro to raczej lekkie platformówki, przynajmniej jeśli chodzi o zwykłe zaliczenie całości, na pewno nie nastawione na jakieś precyzyjne, techniczne skoki czy coś. Trudność pojawia się przy próbie masterowania-szukanie poukrywanych orbów/jajek, niektóre czasówki, mini gierki. Mnie to w tamtych czasach (z późniejszymi powtórkami, choćby parę lat temu) strasznie jarało i o ile do jedynki się nigdy do końca nie przekonałem, tak dwójka, z racji zmiany formuły "zadań" to dla mnie jeden z najlepszych tytułów na PSXa. Trójki z pewnych powodów (xd) nigdy nie skończyłem, ale trzymała poziom poprzedniczki i wprowadziła parę fajnych patentów. Także trylogia siądzie jak złoto, myślę, że akurat na Święta będzie klimatycznie. Screeny prezentują się ślicznie, choć faktycznie paleta barw odbiega mocno od oryginalnej. Szczerze mówiąc bardziej mi zależy, żeby nie zepsuli muzyki, bo to był jeden z kluczowych elementów budujących świetny klimacik serii. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 3 godziny temu, MBeniek napisał: Jaki jest sens robienia z tego ex'a jak już przy zapowiedzi mówią wprost, że to tylko czasowa wyłączność? Przecież 99% graczy i tak poczeka na interesującą ich wersję, tym bardziej, że w tym okresie będzie w co grać. I w ogóle przez to w jakim okresie wychodzi ta kolekcja to nie wróżę jej już takiego sukcesu jaki osiągnęła trylogia crasha, która wyszła na początku "sezonu ogórkowego". Jestem pewny że gierka osiągnie sukces, raz że wielu ludzi nie będzie o tym poinformowana, dwa że wielu graczy nie będzie chciała czekać i będzie wolała zagrać w gierkę "teraz". Druga sprawa że chyba Cię rozumiem. Wydaję mi się że epoce szerokiego dostępu do informacji czas czasowych exów, czy innych bekowych Launch exlusive'ów dobiega końca. Jako gracz znacznie bardziej wolę też gdy Sony, Microsoft (słynna sytuacja TR), Nintendo czy ktokolwiek inwestuje swoje pieniądze w nowe, własne gry. Zamiast uciekać się do antykonsumenckich praktyk blokowania wydawania gier na inne sprzęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ciekawe, czy sterowanie też będzie takie "nowoczesne", jak w Crashu?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jest i trailer : 11 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Cudowna gra stanie się jeszcze cudowniejsza BONER Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wygląda to nieźle. Uwielbiam Spyro 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Czyli tego samego dnia na PS4 i Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 WOW czuje ten basniowy klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wyje.biscieto wygląda. Biore na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Świetnie wygląda to fakt. Jak stanieje do 50zł kupuje na bank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Na PSX ukończyłem tylko dwójkę (Trójka była źle złamana, i często cofało cię na sam początek W jedynkę nie grałem) i świetnie się bawiłem, remaster chętnie przytulę :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 To teraz zamiast skoku będą się żalić na szarżę bo pamiętam, że czasami w spyro na czasówkach było ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Pacquiao napisał: Czyli tego samego dnia na PS4 i Xone. Fajnie by było, niby trailer to sugeruje. Day one do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Coś cudownego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wow! Jaki Remaster? To Remake jak Ratchet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi