Wredny 9 453 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 7 godzin temu, MBeniek napisał: I w ogóle przez to w jakim okresie wychodzi ta kolekcja to nie wróżę jej już takiego sukcesu jaki osiągnęła trylogia crasha, która wyszła na początku "sezonu ogórkowego". U mnie smok będzie musiał poczekać aż skończę z pająkiem, który wychodzi dwa tygodnie wcześniej. No właśnie ten termin jest dość niefortunny, bo koniec sierpnia METRO Exodus, później Shadow of the Tomb Raider i Spider Man... No cóż, w sumie to mam to gdzieś, czy im się to sprzeda, w końcu to Activision, więc chooy im w doopę I tak już nie mają nic innego do zremasterowania, więc skoro Crasha mam już na półce, Spyro zakupię jak najszybciej (choć przez te wyżej wymienione tytuły może być krucho z kasą), to sprzedaż tej trylogii średnio mnie interesuje, bo ja i tak dostanę, co chcę (chyba, bo developer nie nastraja optymistycznie). W każdym razie screeny prezentują się cudnie, w ruchu wygląda to jeszcze lepiej, więc jeśli nie spyerdolą czegoś w mechanice, to muszę to mieć, bo dla mnie to właśnie Spyro, a nie Crash, był maskotką PSX i najfajniejszą platformówką (ale to ze względu na zupełną nieznajomość przygód rudego, niż jakieś uprzedzenia). 2 godziny temu, metalcoola napisał: Na PSX ukończyłem tylko dwójkę (Trójka była źle złamana, i często cofało cię na sam początek W jedynkę nie grałem) i świetnie się bawiłem, remaster chętnie przytulę :). Ja pamiętam, że w trójce (chyba) były do podniesienia jakieś klucze i w mojej "oryginalnej inaczej" wersji były one przezroczyste i zupełnie pozbawione jakiejkolwiek opcji interakcji - mogłem tylko sobie przez nie przebiegać i za chooya nigdzie nie mogłem przejść dalej. Więc choćby w ramach pokuty za ten piracki proceder wręcz muszę kupić tę Trylogię, ale głównie zrobię to dlatego, że uwielbiam te gierki, a "dziś już takich nie robią". Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Ogólnie kopii trójki nie dało się skończyć, w późniejszych etapach gra świrowała w temacie przemieszczania się między światami, mieszała ilość posiadanych jaj itd. Insomniac umiał robić zabezpieczenia (w dwójce też były jakieś hece, gra wykrywała chipa i blokowała się przed menu głównym), nawet jakiś artykuł swego czasu o tym czytałem i chyba dopiero stosunkowo niedawno złamali Spyro 3. Cóż, niejedno polskie dziecko zaliczyło zonka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 524 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pamiętam, jak za gówniaka katowałem demo Spyro 1. Wielki + dla Activision, że gra będzie również na Xboxa, bo chętnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Pełna wersja Spyro 2 obok kompilacji demek(Spyro 1, Tekken 3, Medieval) to były moje pierwsze CD na oryginalnego PSXa Po latach grania w 2D na Sega MD czy Pegasusie to było coś niesamowitego przeskoczyć w pełen trójwymiar! Świetnie zaprojektowane "Huby" z których można było wybrać kolejne levele, klimatu dopełniała ambientowa muzyka i bonusowe poziomy w których można było cały czas latać czy też pograć w hokeja na lodzie !!! Standardowo Spyro tylko szybował, ale moim zdaniem i tak fajnie to wykonano, bo poziomy były zaprojektowane pod taki rodzaj przmieszczania się, piękne czasy które już nie wrócą Mam nadzieję że ten remake, który wygląda na spory upgrade ze względu na różnice w generacji jakie dzieli te konsole, zachowa oryginalne sterowanie, wtedy może być fun Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Mr. Montana Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Trailer mnie zachwycił, i oby ten zachwyt nie opadł gdy będę już grał w pełną wersję. A tak w ogóle, to mam nadzieję, że te Rimejki przyniosą później godne kontynuacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Gra wygląda obłędnie w ruchu, moim zdaniem jeszcze lepiej niż Crash. Nowoczesna oprawa, wiele dodatkowych bajerów, zupełnie inne oświetlanie ale przy tym zachowano artystyczną wizje oryginału. Dla mnie bomba i czekam na premierę Taki Remake to w ogóle trudno zrobić , czyli przenieść wszystko na nowoczesne narzędzia a przy tym nie zatracić ducha oryginału. W Crashu wyszło, tutaj chyba będzie podobnie. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Graczdari Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 A to akurat jest lokacja z pierwszej części. Swietnie się to porusza i wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Czekam bardziej niż na Crasha, w jedynke i dwojke nie grałem, a trojka chyba byla z(pipi)ana jako pirat, bo nie ukonczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Boże ten soundtrack Pamiętam go jak dziś jak łupałem na psx'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Wreszcie zremasterowana jakąś dobrą platformówkę :). Oj czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukanio 3 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Nieźle to nawet wygląda..chyba lepiej od Crasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Trudno zeby gra ktora jest nowsza od starszej, wygladala gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 nom, każda nowa gra wygląda jak u4 i gow Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Nom, to tylko remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Raczej Remake Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jeden ciul. Bedzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Pięknie to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Cudownie to wyglada. Jeszcze tylko crash team racing i crash bash mi brakuje do szczescia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 20:31, II KoBik II napisał: Jeden ciul. Bedzie grane. Remake od Remastera różni się bardzo akurat tutaj widać, że przyłożyli się do trylogii i podobnie jak w Crashu miło będzie wrócić. Swojego czasu nawet bardziej niż rudzielca szanowałem Spyro Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 425 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 się zgadza, krasz mi koło huja lata przepraszam że tak powiedziałem, ale spyro będzie grane ostro. Wygląda to pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Pamiętam czasy Spyro bardzo dobrze. Dziś jako rodzic z ekscytacja przedstawię smoka dzieciom, a gdy te pójdą spać, sam będę kolekcjonował kolorowe krysztalki. Taki ze mnie ojciec właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 7 minut temu, MEVEK napisał: z ekscytacja przedstawię smoka dzieciom That's what he said! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Bardzo źle wygląda fizyka. Dynamika też jakaś nie ta. Animacje coś szarpane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi