Skocz do zawartości

Spyro Reignited Trilogy

rodi84

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 godzin temu, sprite napisał:

Cudowny trailer :fsg: 

Taaaa bajka.

Na premierę chyba nie wezmę bo to idealna gra na święta. Kakałko, kapciuszki, choinka i Spyro. Coś pięknego:banderas:

• Plusik 5
  • Lubię! 1
Opublikowano

Na bank będą wszystkie na płycie. Acti przesunęło premierę po tym, jak sie ludzie dowiedzieli, ze nie bedzie wszystkich gier na płycie. Na bank to było właśnie powodem tej decyzji. 

Opublikowano

Przesunęli bo kto chce walczyć przeciwko RDR2? Ciekawe, czy nagle w Crashu zrobią w patchu demko Spyro, kod na demko działa, ale poza dźwiękiem nic się nie pojawia.

Chciałbym przed zakupem obczaić sterowanie, bo te w Crashu jest jednak niewygodne :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A to ch#jki... I tak chcę pudełko, ale na premierę nie biorę. W listopadzie Darksiders III dostanie moją kasę w takim razie - niech się bujają z cyfrówkami, do których uruchomienia potrzebna jest płyta. I jeszcze to tłumaczenie z opóźnieniem premiery, że to niby po to, by całość wrzucić na płytę,  a to zwykła ściema była...

Opublikowano (edytowane)

Ale kodu nie ma na resztę gier? Znaczy kupię pudełko przejdę i ktoś na mojej używce ściągnie całość z neta?

Chciałem kumplowi na święta dać w prezencie:(

Edytowane przez blantman
Opublikowano (edytowane)

No raczej tak to jest, że musisz ściągnąć resztę z neta, żeby mieć całość, ale kodu na to żadnego nie ma. Po prostu wystarczy płyta. 

Jakby był jednorazowy kod to już byłaby afera w necie. 

Edytowane przez suteq