Labtec 3 643 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Polecam zmiane kamery na aktywna, duzo lepiej sie gra i jak nacisniecie L3 to pokazuje gdzie sa kryształy Edytowane 14 Listopada 2018 przez Labtec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W dwójce na pewno backtracking występuje, ze względu na nabywane wraz z postępem nowe umiejętności (pływanie, wspinanie, rozwalanie skał łbem). Także ja bym sobie nie zawracał głowy na bieżąco, tylko na koniec gry wracał do poszczególnych lokacji. A w jedynce nie pamiętam jak jest. Kurde z jednej strony bym sobie zagrał, z drugiej jakoś mi hype opadł po ostatnich materiałach (nie do końca przekonuje mnie ta kolorystyka, zmiany w designie itd.). Jeszcze ten kwas ze ściąganiem dwóch gier... Może na Święta będzie sprzyjający klimacik i się skuszę. Powiedzcie lepiej, jak wypada sam feeling sterowania w porównaniu do oryginalnych części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) @kotlet_schabowy Ano racja, zupełnie zapomniałem, biję się w pierś. Ale jedynka to już na 100% nie wymaga. Jeśli trylogia waży ~70GiB to nie mieli wyboru (PS3BD-ROM to ~50GiB). Nie słyszałem aby Sony oddało deweloperom jakiś mechanizm patchowania z drugiej płyty (bo gra musi być cała w jednej paczce, która jest kopiowana na HDD podczas procesu instalacji). Rozwiązaniem byłyby więc trzy płyty albo tak jak obecnie jedna + łata z sieci. Ja tam wolałbym już trzy. ;p Edytowane 14 Listopada 2018 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Zrobiłem pierwsze kilka poziomów w jedynce na 100% i cóż mogę powiedzieć - kuuurła, to jest dokładnie tak, jak sobie wymarzyłem. Gra została zremasterowana prześlicznie, feeling jest, sterowanko śmiga elegancko, nie mogę się doczekać, aż po jedynce wezmę się za dwójkę (moja ulubiona odsłona, ale chcę przechodzić chronologicznie). Sorry komboje z rdr2, nie mam na was czasu. Ps, protip: wciśnięcie lewej gały wysyła Sparksa na poszukiwanie gemów (to tak jak by komuś został jeden-dwa gemy do zrobienia 100% na levelu) - na PSXie robiło się to wciskając wszystkie shoulder buttony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Ps, protip: wciśnięcie lewej gały wysyła Sparksa na poszukiwanie gemów (to tak jak by komuś został jeden-dwa gemy do zrobienia 100% na levelu) - na PSXie robiło się to wciskając wszystkie shoulder buttony. No właśnie coś to u mnie nie działa, wciskam L3 i ten tylko zaczyna wirować kawałek na wprost i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jak zrobić pełną pętle? Coś mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 W locie? Bodajże R1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Zrobiłem wszystkie czasówki, jakie narazie miałem odblokowane za jednym posiedzeniem. Jest miód. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Kurła, kusicie Chyba się bujnę jutro po robocie i kupię swoją kopię. Widziałem kilka materiałów i to wygląda tak cudownie, że aż od samego patrzenia się człowiekowi przyjemnie robi. No i w sumie to gierka mojej młodości, bo tak jak na Crasha miałem za małolata wywalone, tak fioletowy smoczek był ogrywany z wypiekami na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Ja tam kupiłem oryginalną trylogię w promocji na psn za grosze i powiem, że nawet dzisiaj gra się nieźle. Jedyne co może bardziej przeszkadzać, to kamera którą trzeba ręcznie ustawiać, ale poza tym, jak już się przyzwyczaimy do pikseli, to gra się dobrze. Nawet zrobiłem 100% w pierwszym levelu za pierwszym razem Edytowane 16 Listopada 2018 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Siadła już platynka Giereczke zajebista, nostalgia ogromna, ale ze te 30 fpsów i dropy jak jest więcej przeciwników należy się karny kutas Mogę się teraz zabierać za dwójeczkę, moją ulubioną część serii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jakie dropy na xbox one x nic takiego nie uświadczysz No ale karny kutas że nawet na pro/one x nie ma 60 fps tu się zgodze Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jakoś Spyro mnie ominął za czasów PSXa, więc tym bardziej miałem ciśnienie. Po 30 minutach stwierdziłem, że gram w grę dla 11to latków. Po 6 godzinach stwierdziłem, że mój wewnętrzny 11to latek za(pipi)iscie się bawi. W kręcenie czasów i gonienie tego (pipi)ka od jajek nie będę się bawił bo nie mam na to nerwów. Cała reszta (oprócz tych dramatycznych dropów fpsów) jest na prawdę dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 1 godzinę temu, sprite napisał: dropy PROsiak czy Slim/Fat? Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PROsiak czy Slim/Fat? No właśnie PRO nie ogarnia. Ogólnie nie jestem fpsowym zbokiem ale jak już ja widzę dropy i mi przeszkadzają to musi być źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Prosiak. W dwójce jest idealnie jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał: PROsiak czy Slim/Fat? nie pytaj bierz na koksa. Zero problemów a konsola nawet się nie poci (jak przy rdr 2). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Lol ja myślałem, że ten remake to betonowe 60 fps, a on nawet 30 nie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Mogłem brać na koxa, ale nostalgia psx jednak wygrała. Dwójka już pięknie śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ale z okładką to się nie postarali. Dawno nie widziałem takiego paszkwila. Że też komuś za to zapłacili to się nadziwić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Platynka wpadła w jedynce, teraz lecimy z dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 To powinno śmigać w 60 klatkach na amatorze i zwykłym Xie, tak samo zresztą jak Crashe, no ale co poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Nie sledziłem tematu a wczoraj zobaczyłem recenzje arhn i teraz mam pytanie. Kupując pudełko 2 i 3 cześć jest w formie patcha do ściągnięcia czy jest kod? Chodzi o to czy sprzedając używkę następny właściciel dostanie wszystkie części (2 i 3) do ściągnięcia czy tylke 1 cześć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Teraz, creatinfreak napisał: Nie sledziłem tematu a wczoraj zobaczyłem recenzje arhn i teraz mam pytanie. Kupując pudełko 2 i 3 cześć jest w formie patcha do ściągnięcia czy jest kod? Chodzi o to czy sprzedając używkę następny właściciel dostanie wszystkie części (2 i 3) do ściągnięcia czy tylke 1 cześć? 2 i 3 są w patchu bez żadnych kodów, plyta oszczędza Ci 35GB downloadu. Wczoraj smoczek wleciał i do mojego mieszkania, choć miał byc karny jeżyk dla Acti za tego pacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) W dniu 16.11.2018 o 11:57, suteq napisał: Lol ja myślałem, że ten remake to betonowe 60 fps, a on nawet 30 nie trzyma. W dniu 17.11.2018 o 18:44, kotlet_schabowy napisał: To powinno śmigać w 60 klatkach na amatorze i zwykłym Xie, tak samo zresztą jak Crashe, no ale co poradzisz. Nawet loadingi sa dłuższe, niż w oryginale nie wiem co tak słabo ? Poza tym jest świetnie. Nie, żebym marudził, ale mogli sie postarać bardziej. W końcu mieli czas. Edytowane 21 Listopada 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi