Skocz do zawartości

Spyro Reignited Trilogy

rodi84

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, MEVEK napisał:

Nawet loadingi sa dłuższe, niż w oryginale :dafuq: nie wiem co tak słabo ?

Poza tym jest świetnie. Nie, żebym marudził, ale mogli sie postarać bardziej. W końcu mieli czas. 

O kierwa ile rozchwiania emocjonalnego w dwóch linijkach :notbad:

• Haha 1
Opublikowano

Te loadingi to ficzer. Aby po każdej planszy można było chwilę podumać o jej za(pipi)istości.

Miałem wczoraj buga. Staram sie każdą plansze czyścić na 100 %. I miałem 495 gemów a 5 nigdzie nie było. 20 min latałem po planszy w końcu się poddałem i jeszcze raz plansze zrestratowałem. Był na początku przeciwnik z którego wypadł niebieski gem...  Najpewniej gem zamiast zostać na planszy spadł z przeciwnikiem do rzeki.

Opublikowano (edytowane)

Porównywać czasy ładowania w oryginale do remake'u, ja się pytam 

excuse.jpg

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

@Plugawy Bo to zupełnie inna gra. Masz inny narzut danych, nie jest proporcjonalny do starego Spyro i PSX'a. Poza tym tam silnik był pisany od zera, a tutaj masz powiedzmy, że uniwersalny (z tego co kojarzę to UE4).

@blantman " Najpewniej gem zamiast zostać na planszy spadł z przeciwnikiem do rzeki."

Możliwe, ale możliwe też że "wypadł w ścianę". ;D

Edytowane przez Berion
Opublikowano (edytowane)

Jakby wypadł w ścianę to wróżka by go wskazała, bo jednak znajduje sie na planszy. Blant napisał, ze go w ogóle nie bylo. Nie ma to nie ma. O czym tu dyskutować?

Wracając do czasu ładowania to wciąż podtrzymuje moja tezę, ze skopali temat. Brak doświadczenia imo.

9.40

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Nie pamiętam totalnie leveli z oryginału i miałem mencionke dziś w planszy „W wierzchołkach drzew”. Oj główka musiała się trochę napracować :obama: aby dostać się w pewne miejsce. 

Opublikowano (edytowane)

@MEVEK Skopali, kto wie, pewnie tak. Ale nadal tego nie powinno porównywać się do wersji z PSX. ;)

@balon Za pierwszym razem w Treetops też utknąłem na długi czas. Genialny projekt poziomów! I poległem, musiałem o pomoc zadzwonić do kumpla (nie było wtedy internetów ;p). Miałem też problem ze znalezieniem wszystkich dupereli na poziomie z tym metalowym punkiem.

A że Sparx pokazuje brakujące bibeloty to dobrze wiedzieć po 20 latach. :D

Edytowane przez Berion
Opublikowano
W dniu 21.11.2018 o 18:46, MEVEK napisał:

Wracając do czasu ładowania to wciąż podtrzymuje moja tezę, ze skopali temat. Brak doświadczenia imo.

A dziwić się? gra zajmuje tyle ile RDR2 na twardym dysku

Opublikowano (edytowane)

Myślałem, ze mi sie dzban zglitchowal, tymczasem ktoś pomieszał tytuły w trofeach :dynia:

Screenshot-20181124-191240-01.jpg

Chyba chodzi o "Nocny Szlak" ?

W angielskiej wersji wyświetla poprawnie, podobnie jak na psnprofiles. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał:

Myślałem, ze mi sie dzban zglitchowal, tymczasem ktoś pomieszał tytuły w trofeach :dynia:

Screenshot-20181124-191240-01.jpg

Chyba chodzi o "Nocny Szlak" ?

W angielskiej wersji wyświetla poprawnie, podobnie jak na psnprofiles. 

Tak, chodzi o nocny, moje ostatnie trofi do platyny ;)

Opublikowano

Jakby ktoś chciał sobie umilić czas spędzony przy boku Spyro to przesyłam mu parę kodów.

Kody nie blokują dzbanów. Dowodem tego jest moja platyna 

Spoiler

46641740_2168057593244600_12022233998378

Polecam efekt 2D :lapka:

Spoiler

99 Lives:
R2.png L2.png R2.png L2.png DpadUp.png DpadUp.png DpadUp.png DpadUp.png circle18x18.png

Blue Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png Cross18x18.png

Yellow Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png DpadUp.png

Pink Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png square18x18.png

Purple Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png DpadRight.png

Red Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png circle18x18.png

Green Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png Triangle18x18.png

Black Spyro:
DpadUp.png DpadLeft.png DpadDown.png DpadRight.png DpadUp.png square18x18.png R_1.png R2.png L_1.png L2.png DpadUp.png DpadRight.png DpadDown.png DpadLeft.png DpadUp.png DpadDown.png

Big Head Spyro:
DpadUp.png DpadUp.png DpadUp.png DpadUp.png R_1.png R_1.png R_1.png R_1.png circle18x18.png

2D Flat Spyro:
DpadLeft.png DpadRight.png DpadLeft.png DpadRight.png L2.png R2.png L2.png R2.png square18x18.png

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czemu tak gonicie z tym smokiem. Ja ogrywam sobie bardzo delikatnie. Muskajac tylko  levele i zaraz wracam do redow. Po co ten posmiech?

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano
9 godzin temu, MEVEK napisał:

Nie wiem, czemu tak gonicie z tym smokiem. Ja ogrywam sobie bardzo delikatnie. Muskajac tylko  levele i zaraz wracam do redow. Po co ten posmiech?

Nie powiedziałbym czy gonię a nawet wydaje mi się że sporadycznie odpalam. Na posiedzeniu 2h jestem w stanie zrobić 1/4 gry liżąc ściany, te gry są krótkie swoją drogą i bardzo łatwe.

Opublikowano

W połowie dwójki myślałem, że sprzadam to w pizdu. Jedynka piękna, nie mogłem się oderwać, a tutaj walczę ze sobą żeby pchnąć to do przodu. Stwierdziłem, że przemęcze się żeby nie było, że pipka jestem i nie skończyłem gry dla dzieci. Z kolei z trójką mam tak samo jak z jedynką, gra się idealnie, a stylistycznie bliżej jej właśnie do dwójki. Dziwne. 

8/10