Szwed 646 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Gra ktoś w ten wypust SE na komórki? Szukałem tematu na forumku ale nie znalazłem. Cała plejada postaci z praktycznie wszystkich FF, system gacha (ale na broń i zbroje, a nie postaci) i jakaś tam fabułka. Też jest sporo do roboty i całkiem nieźle to idzie - walki mają trochę inny system (można atakować BRV albo HP). Póki co praktycznie wszyscy we friendach mają Warrior of Light bo to "defaultowy" lider drużyn, ale zobaczymy co będzie dalej. Fajnie pograć sobie Zidane'em, Cloudem i innymi - jak jeszcze grałem w FF:BE to ich nie było. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Pogralem miesiac i odpuscilem. Niby jest duzo eventow, ale szybko sie nudza. System walki fajny ale tez po miesiacu mi zbrzydl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi