Opublikowano 11 lipca 20186 l Jedna z najlepszych scen ever w anime. 3 razy ten ep oglądałem NEXT, IT'S YOUR TURN. Ciarrrryyyyyyyyyy Edytowane 11 lipca 20186 l przez sprite
Opublikowano 16 lipca 20186 l za to ostatni odcinek trochę beka "Teenage boy realizes he has legs" Edytowane 16 lipca 20186 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 1 października 20186 l Autor Czwarty sezon w przyszłym roku Tymczasem utknąłem w trzecim, gdzieś na epie 56 według całościowej numeracji. Wrócił mi trochę etap zmuszania się do oglądania, "bo może zaraz będzie coś fajnego"
Opublikowano 1 października 20186 l No tak szczerze oprócz tej jednej akcji to chuya się dzieje w tej bajce mimo wszystko mi się bardzo przyjemnie ogląda odcinek w niedziele do śniadania
Opublikowano 1 października 20186 l Następny arc "Mafia Arc" to podobno najlepszy arc w całej mandze.
Opublikowano 1 października 20186 l co kto lubi jest sporo nowych bardzo fajnych postaci ale ja np. wolałem arc Kamino albo kilka ostatnich. Manga trzyma poziom a nawet bym powiedział, że jest coraz lepsza - z anime powinno być podobnie zwłaszcza że po zanimowaniu wiadomo jakiej walki hype na MHA jest ogromny.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l To ogień jak najszybciej. Zajebiste nowe postacie wlatują. Następny arc zmiażdży.
Opublikowano 25 marca 20196 l Autor Nadal podtrzymuję, że ostatni sezon to, oprócz paru fajnych momentów, takie flaki z olejem, że nie dałem rady wymęczyć. Sprite mówił, że tam od któregoś momentu się jeszcze rozkręca, no ale chyba już nie bawią mnie motywy szkółek i egzaminów w chińskich bajkach, a tam młócą to w kółko Edytowane 25 marca 20196 l przez Frantik
Opublikowano 25 marca 20196 l A film już ktos oglądał? Od miesiąca dostępny u jacka sparrowa. Nic wielkiego się nie spodziewam i chyba go dzis obejrzę.
Opublikowano 25 marca 20196 l Autor Godzinę temu, sprite napisał: Na jakim motywie skończyłeś? Do któregoś etapu egzaminu, gdzie zjechały się ekipy z różnych szkół i musieli trafiać w siebie kulkami na punkty w trakcie różnych zadań
Opublikowano 25 marca 20196 l 8 minut temu, Frantik napisał: Do któregoś etapu egzaminu, gdzie zjechały się ekipy z różnych szkół i musieli trafiać w siebie kulkami na punkty w trakcie różnych zadań Już pisałem wcześniej. Dociśnij do końca i w następnym sezonie wjeżdża najlepszy arc z mangi.
Opublikowano 28 marca 20196 l Gdzieś przy 10 odcinku pierwszy sezon się rozkręcił, całkiem dobrze się ogląda.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Nigdy nie zrozumiem dwóch rzeczy. Czemu Japończycy uznają jaranie fajek za cool i masowej ilości krzaczorów w zwiastunach