Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Microsoft potwierdzil, ze na E3 zostanie zaprezentowana nowa czesc Forza Horizon zmierzajaca na konsole XBOX ONE i PC. Cytat W sprawie wypowiedziała się Fernanda Delgado – szefowa Xbox Hiszpania i Portugalia – który podczas rozmowy z dziennikarzem Gamereactor wspomniała o cyklicznym publikowaniu kolejnych odsłon serii: „Premiery kolejnych części Forzy są cykliczne i jeśli jesteś fanem Forzy, wiesz doskonale jak to wygląda. Pojawiło się wiele spekulacji na temat tego, gdzie zostanie umiejscowiona następna Forza Horizon i o tym opowiemy w późniejszym czasie na E3.” https://www.ppe.pl/news/57603/forza-horizon-4-na-e3-2018-microsoft-potwierdza.html TRAILER Z E3 Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Mroku
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Czekam z ch,ujem w ręku, jestem gotowy na kolejny rok męczenia Forzy Horizon aż wycisnę z niej wszystko.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Optymalnie się jaram, zwłaszcza, że będzie dostępna od razu w ramach XGP
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Wiele osób pisze, że chciało by Japonię. Bo w tej części wypadało by stworzyć Festiwal w Azji . Ale Japonia jakoś nie pasuje mi do Forzy i jej party summer klimaciku. Może twórcy postawią na Tajlandie? Chyba, że Azjatycki trop jest błędny i będzie Brazylia albo Ibiza. Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez chris85
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l jaram sie i biore dej łan, ciekawe czy do tego czasu uporam sie z trojeczka
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l A wyobraźcie sobie taki scenariusz: Forza Horizon 4. 2018 rok. Miejsce festiwalu: Czeczenia. W eventach specjalnych ścigamy się rowerem z rosyjskim czołgiem.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Japonia, Azja lub Kanada i bedzie dobrze chyba ze poludniowa ameryka ?
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Afryka/Azja. Innej opcji nie widzę. Ale jednak najbardziej prawdopodobne wydają mi się Chiny/Japonia.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l japonia to mus - gorskie serpentyny, sprinty wsrod pol ryzu, tokio drift w nocy w swietle neonow
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Pięknie wykonana, śnieżna Norwegia + wsparcie dla 60 klatek na BeastBoxie i mnie mają; wciąż nie przemawia do mnie ten słoneczny klimat Australii.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Nigdy nie będzie wsparcia 60 klatek w grze która w tych samych warunkach ma chodzić na zwykłym Xboxie.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Zależy co rozumiesz przez warunki, ale pociągnę Cię za język i dopytam z wyprzedzeniem: chodzi Ci o otwartość świata i poniekąd włączony na stałe tryb multiplayer? Jeśli nie to przypominam, że masa gier, które na BeastBoxie dostała wsparcie do 60 klatek.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l No chodzi o multiplayer właśnie, zawsze tym się wykrecaja, chociaż teraz byłoby to dziwne, skoro na PC można grać z kumplami w Horizon w 60 fpsach. No chyba że nie ma crossplay w Horizon, ja już za MS nie nadążam. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez easye
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 9 minut temu, easye napisał: Nigdy nie będzie wsparcia 60 klatek w grze która w tych samych warunkach ma chodzić na zwykłym Xboxie. kolejny raz piszesz tę bzdurę, masz jakiś dowód na tę teze? cytat, artykuł.... cokolwiek? Bo Microsoft twierdzi co innego: 2 minuty temu, easye napisał: ja już za MS nie nadążam. no właśnie widać, że nie nadążasz
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Wg. sieci jest crossowe multi, więc tym bardziej dziwi mnie, że MS trzyma się tych (pipi)ych 30 klatek na sprzęcie który może dużo, dużo więcej.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Developer decyduje co robi z mocą konsoli, Microsoft nikogo przy niczym nie trzyma (czy to w kwestii multi czy w singlu) Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez asax
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l No ale Forza Horizon 3 nie była robiona na XoX. Myślisz, że tak sobie pstrykną palcami i zrobią zoptymalizowaną wersję pod nową konsolę w 60 fps? Do takiego patcha potrzeba czasu i sporo roboty, a PG robi cały czas na wysokich obrotach. Może przy FH4, która będzie robiona od podstaw zrobią jakiś alternatywny tryb FHD 60 fps, no bo chyba nie mówicie o 4K 60 fps
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l 9 minut temu, easye napisał: No chodzi o multiplayer właśnie, zawsze tym się wykrecaja, chociaż teraz byłoby to dziwne, skoro na PC można grać z kumplami w Horizon w 60 fpsach. No chyba że nie ma crossplay w Horizon, ja już za MS nie nadążam. Crossplay jest na 100%, bo grałem z kumplami, nie było żadnych problemów... Oprócz tego, że port na PC jest skopany i wywala do Windowsa bez powodu. Ale to problem PC, nie Xboxa.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l No nie, nie na otwartym polu, ale na myśl o Norwegii (lub Japonii) w 1080/60 zaczynam czuć się nieprzyzwoicie.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Godzinę temu, Shagohad napisał: Crossplay jest na 100%, bo grałem z kumplami, nie było żadnych problemów... Oprócz tego, że port na PC jest skopany i wywala do Windowsa bez powodu. Ale to problem PC, nie Xboxa. Chyba problem z pecetem kumpla, bo ze znajomymi gram od dluzszego czasu i ani razu mnie nie wywalilo do pulpitu. Godzinę temu, asax napisał: kolejny raz piszesz tę bzdurę, masz jakiś dowód na tę teze? cytat, artykuł.... cokolwiek? Bo Microsoft twierdzi co innego: No to od tego roku dopiero zmienili zdanie - jak zwykle rychło w czas, swoja konsole mogli nawet glupim Destiny z HDRem w 60 fpsach sprzedac to jak zwykle MS s(pipi)ili sprawe. Dla posiadaczy brak 60 fps w Horizon to bylby dealbraker, nadal jestem mocno sceptycznie nastawiony i oby nie skończyło sie na wsparciu 4k i 30 fpsacah. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez easye