Bartg 5 447 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 25 minut temu, oni napisał: Wyglada standardowo, czyli wspaniale (C) Wiesław Wszywka Właśnie 60 fps, nie było powiedziane wprost czy 60 fps zaoferuje tylko kox? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 3 minuty temu, Bartg napisał: (C) Wiesław Wszywka Właśnie 60 fps, nie było powiedziane wprost czy 60 fps zaoferuje tylko kox? oczywiście że tylko KOX Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 23 minuty temu, hav7n napisał: Zmiencie nazwe ja yebane Godrizon. Co PG odperdala jako developer to jest kosmos. Podejrzewam, że jak w końcu pokażą za te 3 lata swoją drugą grę, to nam kapcie pospadają :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Na logikę tak, ale nikt tego wprost nie powiedział. Dla zainteresowanych tabelka z reddita - podsumowanie co wiemy Release Date: October 2nd September 28th (Early Access) Platforms: Platform Resolution Frame Rate Xbox Live Gold Required? Xbox One 1080p TBD Yes, for Multiplayer Xbox One X Native 4K 60 FPS Yes, for Multiplayer Windows 10 Native 4K TBD, at least 60 FPS No Note: With the Xbox One X, it's either 4K Native OR 60 FPS. Pre-Order Info: Available for Pre-Order starting June 11th Standard Edition: October 2nd Releases on Game Pass Deluxe Edition: October 2nd Car Pass Formula Drift Car Pack Ultimate Edition: 4 Day Early Access (September 28th) Formula Drift Car Pack Two Expansions Car Pass VIP Membership More to come Known Locations: "Historic Britain" Confirmed Regions: Scotland Edinburgh seen in trailer Map Size: Ralph Fulton says that it will be approximately the same size as the Forza Horizon 3 map. Full Launch Car List: Cover Cars: McLaren Senna & 1997 Land Rover Defender 90 Spreadsheet TBA 100 manufacturers, 450 cars. Weather and Terrain Details: New Dynamic Seasons: Spring, Summer, Fall, Winter Clear skies, snow, rain, thunderstorms confirmed. Dry, wet, icy, snowy, muddy conditions. Asphalt, dirt roads, grassy fields and hills, cities Temperature plays an effect on the handling of the car Campaign: Horizon Superstar Mode where you choose your path to becoming the best racer. Single Player and Co-Op confirmed Route Creator: Design your own custom races anywhere in the world and share them with the community. Touted as "most fan-requested feature". Customization Options: Appears to be everything from older Forzas Drift Suspension upgrades Driver personalization (clothing, emotes, and more) Players can own property Unlock new items, gear and gameplay perks Social: Special events will occur throughout the lobby sessions Co-Op Campaign confirmed Casual and Ranked lobbies Mixer Support for Spectating features 72 player servers! Play Anywhere: Ability to play your same save progress on both Windows 10 and Xbox One - requires digital version 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 wleci z XGP day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) 10 godzin temu, Matriks_1111 napisał: Mnie zastanawia jak zostaną rozwiązane zmienne pory roku - ja się grzecznie pytam jak?! Globalnie będzie zmieniać się pora roku dla każdego co jakiś czas z tego co zrozumiałem, ale to nie powinno dotyczyć singla. Edytowane 11 czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Pierwsze sekundy prezentacji to było lekkie rozczarowanie że jednak nie Azja ale później co tam się odpierdalało na ekranie Zmienne pory roku na całej mapie wielkości tej z FH3, jak to wygląda, jaki klimat, jak to się rusza, 60fpsów na KOXa....PG to najlepszy developer od racerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 a to nie ma byc teraz ujednolicone wsio, ze singiel i multi to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 też mi się tak wydaję, dosyć wyraźnie wspominali o Shared World BTW wydaję mi się że technologia ze zmianą pór roku znajdzie również zastosowanie w ich nowej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 33 minuty temu, Rayos napisał: a to nie ma byc teraz ujednolicone wsio, ze singiel i multi to to samo? 16 minut temu, oni napisał: też mi się tak wydaję, dosyć wyraźnie wspominali o Shared World BTW wydaję mi się że technologia ze zmianą pór roku znajdzie również zastosowanie w ich nowej grze Single Player and Co-Op confirmed Także ja już nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 czuje ze gierka moze byc always on aby widziec innych graczy i synchronizowac pory roku ale bedzie mozna grac samemu albo w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 tak jak hav7n pisze Teraz po prostu prawdziwi gracze zastąpią boty jeżdżące bez sensu po mapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Cytat This one is being described as a seamless, shared-world online game, as opposed to previous games, which were more instanced and filled with AI “Drivatars.” There’ll be a 60fps mode on Xbox One X Tak internety mówią, ale co kurła nie będę se mógł zagrać normalnie samemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Jest w UK, dla mnie to wystarczajacy powod, zeby kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 mysle, ze podczas wyscigow bedzie normalnie cpu, na czas scigania sie "wylaczy" cie z online, a po powrocie do mapki znowu bedzie online. tak to widze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 620 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 11 godzin temu, hav7n napisał: + 60fps Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Będzie normalny tryb offline z drivatarami, dev z T10 to potwierdził. https://www.resetera.com/threads/forza-horizon-4-e3-2018-announcement-trailer.48089/page-5#post-8994922 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 do tego dodam też link od Heliosa jak ktoś lubi lekturę http://uk.ign.com/articles/2018/06/10/forza-horizon-4-every-season-is-racing-season-ign-first Cytat Seasons change on a weekly basis. skończę grę w jakieś pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 no wczoraj na party byla mowa ze dla nas - wiosna, lato, jesien, zima dla @Colin to bedzie poniedzialek, wtorek, sroda, czwartek i koniec xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Dość ciekawe podejście, ciekawe jak to ma działać. Tak czy inaczej będzie limitka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Pewnie bedzie pełno cotygodniowych eventow związanych z porami roku kurde ale to bedzie gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Cytat Brown explains we’ll be able to pick up gigs like being a stunt driver in a movie, or assisting in a car documentary shoot. Muj borze, testy aut jak w top gearze na szkockich serpentynach. Edytowane 11 czerwca 2018 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 assety z TDU w jakości Horizon? sto banderasów to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 chyba jako jedyny ciesze sie bardziej z europejskiego krajobrazu uk niz orientalnej japonii :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 447 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Ja też się cieszę bardziej japonia kojarzy mi się tylko z nocnymi autostradami rodem z Tokyo Xtreme Racer i oczywiście górskimi serpentynami. Tak naprawe prawie 3/4 Japonii to góry, więc wydaje mi się, że z UK można wycisnąć bardziej urozmaicone tereny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi