hav7n 5 936 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 ano wlasnie jeszcze trzeba poczekac jakie stacje radiowe i jakie kawalki wrzuca do gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ja tam z łapą w gaciach będę czekał na jakąś cebulę jak to miało miejsce w przypadku FM7. Może znowu się trafi jakaś rosyjska/argentyńska okazja i uda się zakupić gierkę w odpowiedniej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 jak na złość w tym sezonie ultimate na wypasie i ma sens głównie za sprawą dlc ale kurna nie dość że wydatki gonią wydatki to jeszcze 2 tygodnie po H4 wychodzi RDR2 a tego nie odpuszczę. trzeba będzie przełknąć i ograć w GP a później odpokutować i nabyć dodatki osobno. po poprzednich częściach już nie mam takiego parcia na vipa i carpassy. miły dodatek ale w sumie zbędny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mam nadzieje że pojawi się w końcu opcja wyłączenia tych januszowych napisów na niebie ''checkpoint'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 50 minut temu, hav7n napisał: ano wlasnie jeszcze trzeba poczekac jakie stacje radiowe i jakie kawalki wrzuca do gry Teraz i tak można Spotify sobie włączyć. Xbox Pass pewnie wezmę swoją drogą niebawem, więc jak to ma być zwykła edycja, to mi styknie. Dodatkowe samochody mogę dokupić oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Mustang napisał: Pytam się zupełnie serio, jaka ma być zaleta zakupu tej gry, jeśli ma być za darmo w xbox pass? Ja lubię mieć grę na "stałe" a nie grać pod presją, że muszę grać bo mi ucieka czas w trakcie subskrypcji, dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 https://www.amazon.co.uk/dp/B07DNBKQNF/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1528815858&sr=8-1-spons&keywords=forza%2Bhorizon%2B4&th=1 No grzech nie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Sama nazwa mowi za siebie, wiec jakiej ceny oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Komuś się nudziło i zrobił pełną listę samochodów na podstawie dotychczasowych materiałów z gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 16 minut temu, Mroku napisał: Sama nazwa mowi za siebie, wiec jakiej ceny oczekujesz? Wlasnie takiej oczekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) 43 minuty temu, Maus napisał: https://www.amazon.co.uk/dp/B07DNBKQNF/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1528815858&sr=8-1-spons&keywords=forza%2Bhorizon%2B4&th=1 No grzech nie kupic. This item does not ship to Poland Nie grzech, tylko niemożność Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 No w PL kupisz za 350 zł pewnie, więc nie ma po co z UK brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Cytat Some things to know about Forza Horizon 4: • 450+ cars • Dynamic Seasons • Online Campaign (72 players) • Stunt driver/movie star • Create your “own” races with Race Route • 10 Buyable houses (You can’t walk around but it will just be like a horizon outpost/festival) • Buyable Businesses • More Body kits/Body parts • Customizable Character (500 ítems of clothing/accessories) • Map size will be only slightly bigger then FH3’s map • Toyota is not in the game • Volkswagen(s) are back • There is no Bikes nor the hovercraft (Only showcase events) • 6 player co-op • 2 Expansion packs (as usual) • Barn finds are back fajnie że wraca VW, szkoda Toyoty Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 9 godzin temu, Mustang napisał: Pytam się zupełnie serio, jaka ma być zaleta zakupu tej gry, jeśli ma być za darmo w xbox pass? 7 godzin temu, _Be_ napisał: Ja lubię mieć grę na "stałe" a nie grać pod presją, że muszę grać bo mi ucieka czas w trakcie subskrypcji, dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie. mam tak samo, lubie miec gre na stale + mam coraz mniej czasu na gry wiec kupno wydaje sie rozsadniejsze niz oplacanie abonamentu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Z tym, że FH4 Ultimate jest sporo lepszym dealem niż FH3 Ultimate. Mimo game passa chyba wezmę tego Ultimate, bo game pass sie skonczy a dodatki i tak trzeba bedzie osobno kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 16 godzin temu, _Be_ napisał: dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie. No ja myślę Ja już pęgę szykuję na Ultimate. Oj w Turcji się już cieszą na premierę kolejnego sztosa Microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ależ ten steelbooczek jest sztywniutki Nie no, Day One jak się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ale w sieci nie ma jeszcze grafiki steelbooka :p A to jest ta kartonowa obwoluta na grę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Nie ma to jak człowiekowi od rana zniszczyć marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) 37 minut temu, Kyo napisał: Nie ma to jak człowiekowi od rana zniszczyć marzenia Pocieszę Cię, że FH3 ma lepszego steelbooka niż standardowa okładka Trzeba mieć nadzieję. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Przy poprzedniej części spędziłem jakoś ponad 20 godzin i było cudownie. Natomiast prezentacja czwórki ścięła mnie z nóg i poważnie rozważam kupno Xkoksa na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Co tu duzo mówić, ja jako mieszkaniec Irlandii chodzę poszczany ze szczęścia od prezentacji, mało tego ze spełniło się marzenie zobaczenia Horizon w UK, spełniło się jeszcze jedno marzenie, Horizon w 60fps!, (pipi)a to nic, bo dodatkowo będzie można kupować posiadłości i biznesy czyli gra czerpie żywcem z Test Drive Unlimited, czy może być coś piękniejszego? Jezu jak się jaram, dobrze ze mam koxa bo inaczej bym już leciał do sklepu po niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jak się tak dłużej zastanawiam nad tymi zmiennymi porami roku i jakie konsekwencje to niesie chociażby dla zmiany układu tras i dostępności terenu, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to może być przełom dla gatunku gier wyścigowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Nie będzie, to już Twoia wyobraźnia tylko, to będzie dalej Forza Horizon, a po śniegu będzie się pewnie jeździło trochę jak po błocie Ferrarka w Horizon 3, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: Nie będzie, to już Twoia wyobraźnia tylko, to będzie dalej Forza Horizon, a po śniegu będzie się pewnie jeździło trochę jak po błocie Ferrarka w Horizon 3, to wszystko. No Don przesadza, ale zimowe DLC w FH 3 zmieniała bardzo dużo, a jak nie miałeś założonych zimówek to xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi