Bzduras 12 361 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 No to cyk do koszyka dodawaj, bo potem będzie 4 dyszki drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 7 minut temu, Bzduras napisał: No to cyk do koszyka dodawaj, bo potem będzie 4 dyszki drożej. Zauważyłem, że dwójeczka też jest w bajecznej promocji (50 pln), a jako, że w dwójkę grałem najmniej i nawet kampanii nie skończyłem (a storm island nie tknąłem) to.... Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 2 godziny temu, raven_raven napisał: Wczoraj wróciłem do Blizzard Mountain no i w 4K z HDR jest kosmos . Te zmienne pory dnia podczas wyścigów robią jak cholera, coś pięknego jak zachodzące słońce zaczyna się odbijać na oblodzonej drodze. Kumpel ostatnio kupił tego oleda LG + Koks i aż się boję do niego jechać :p Bardzo by mnie bolało gdybym na premierę FH4 musiał wydać 6 kafli na nowy TV :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 24 minuty temu, Pacquiao napisał: Kumpel ostatnio kupił tego oleda LG + Koks i aż się boję do niego jechać :p Bardzo by mnie bolało gdybym na premierę FH4 musiał wydać 6 kafli na nowy TV :p Ja planuję wydać ponad 4k na 32cale monitor Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ja po prostu wiem, że jak kupię TV za 6 kafli to za miesiąc ten sam model będzie stał za 4 :p Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 A z czyn tak nie jest? Takim tokiem rozumowania nadal mozna siedzieć przy crt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 13 minut temu, Pacquiao napisał: Ja po prostu wiem, że jak kupię TV za 6 kafli to za miesiąc ten sam model będzie stał za 4 :p B7 już za 5k zł można dostać. No i przyzwyczaj się, jak kupowałem go pół roku temu był najnowszy, a teraz na horyzoncie modele z VRR/freesync oraz rzekomo zaje,bistymi upłynniaczami. I co zrobisz? No nic nie zrobisz, możesz wiecznie czekać na cośtam świetnego za rogiem, sprzęt prawie zawsze będzie tanieć z czasem itd. Szkoda nerwów i życia na takie rozkminy, dopóki nie kupujesz bardzo głupio (jak np. starego modelu po premierowej cenie tuż przed wyjściem nowego modelu za te same pieniądze) to nie ma się co przejmować i zostaje cieszyć się z zakupu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Dwójka za 47,50? No wziąłem, nigdy nie grałem, trójka ograna konkretnie, że już nawet nie chcę mi się forzathonów robić, akurat będzie na lato przed czwóreczką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 kariera na wzór FH1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 jakby się potwierdziło to kariera w jedynce zdecydowanie najlepsza ze wszystkich odsłon serii Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 na trailerze widać jak kierowca ma dwupalczaste (chyba tak to się nazywa ) rękawiczki zimowe. Więc oprócz kupowania mieszkań szykuje się dodatkowy aspekt simowy xD Dla mnie to całkowicie zbędne, bo nigdy mnie to nie interesowało w grach, no ale niektórzy się pewnie ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 FH 3 mi nie siadła, trochę przez to że moja kopia z MS Stora jeździła gdzieś po Litwie i czekałem na nią ponad tydzień ale jeszcze bardziej dlatego że przed premierą mocno były ograne FH i FH2 i wystąpiło u mnie zmęczenie materiału. NFSy do mnie nie trafiaja, DC mi się przejadł Jak zobaczyłem FH4 na prezentacji to na momencie złapałem się za michałka i wiem że muszę w to pograć bo inaczej będę chory, we wrześniu jak nic się nie spi.erdoli to XO wpada na chatę Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 "One of the things that's brand new is that we've added a feature called Horizon Stories. They're really cool little bite-sized pieces of narrative-based gameplay that will center around certain activities involved in you owning businesses, interacting with certain people. For example, in one of them you'll have a chance to own a taxi company. However, driving a taxi in the real-world is very different from the sort of action in Horizon games, so you can kind of imagine how that ends up. There are a whole bunch of different things like that. There's one where you'll also be able to be a stunt driver... We even do have a story where you take on the narratives that are associated with other racing games, and one of those is based on Crazy Taxi. You can imagine how that ends up as well." :U 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 :U Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Będzie grubo Takich rzeczy brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 w fh5 dodaza wychodzenie z auta zeby chodzić po nieruchomościach i kupować ciuchy i akcesoria w sklepach, mowie wam Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 I dyskoteki jak w TDU2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Możliwość wyjścia z samochodu po ekscytującym wyścigu w kierunku zachodzącego słońca i wejście na teren faktycznego festiwalu, by w tłumie reagujących na siebie ludzi skakać i bawić się na koncercie, pić piwo i słuchać muzyki? przecież to by było lepsze niż życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie, koreła, tylko nie to. To jest Forza Horizon, tu masz być przyspawany do auta, a widoczki podziwiać zza jego szyby, a nie rozbijać się pieszo. Co następne, misje fabularne, zleceniodawcy i pif paf jak komuś się festiwal nie spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 6 godzin temu, Bzduras napisał: Co następne zlecenia wiedźmińskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 zlecenia w stylu crazy taxi? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 w połowie gry nastąpi twist, wyjdziemy z samochodu i gra zamieni się płynnie w Fable 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 fable w teraźniejszym uk :u Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Przeciez to krol arkejdu. Spadkobierca najlepszej gry, czyli PGR 2. Skusilem sie jeszcze na Horizona 3. Za stowke mozna już lyknac. Jaram się bo wyglada również jak pętla smaku i aromatu. Microsoft <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi