Opublikowano 4 lipca 20186 l 12 minut temu, szejdj napisał: No i jakiś mały ruch na drogach. im mniej randomowych aut psujących strefy driftu/radary/strefy pomiarowe tym lepiej
Opublikowano 5 lipca 20186 l Wydaje mi się to lepsze rozwiązanie, niż dostać 3 losowania i zgarnąc w nich Forda Fiestę i 15k kredytów.
Opublikowano 5 lipca 20186 l kopia rozwiązań weekly eventów z Sea of Thieves przeniesionych na samochodowy grunt. Co zresztą nie powinno jakoś dziwić, bo obie gry to GaaS, mają jednego właściciela, a oba studia dzieli 50 km
Opublikowano 5 lipca 20186 l otóż to. ile razy krew mnie zalewała jak z auta HE albo innej dobrej bryki czy sporego hajsu przeskakiwało w ostatniej chwili na 2 tysie. sklep to dobry pomysł. kupisz co chcesz albo będziesz oszczędzał na coś grubszego. bardzo dobre rozwiązanie.
Opublikowano 5 lipca 20186 l w tej grze brakuje mi tylko mozliwosci wyjscia z samochodu i questowaniu z buta ale takie rzeczy juz w nowym Fable
Opublikowano 5 lipca 20186 l wygląda na to że 10 lipca w Inside Xbox dostaniemy jakies nowe materiały
Opublikowano 5 lipca 20186 l Trochę więcej info: Cytat Forza Horizon 4: Ralph Fulton from Playground Games will be on-hand to reveal more about Seasons in Forza Horizon 4, but better yet, Inside Xbox will transition to a special hour-plus long broadcast from Playground Games in the UK, where the team will reveal never-before-seen gameplay for the Summer Season in FH4.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Tak się zastanawiam nad zakupem wersji Ultimate. W tureckim storze można grę wyrwać za niecałe 290 zł i nie powiem, że mnie kusi trochę. Chociaż do końca liczę na jakąś cebulę, tak jak to miało miejsce w przypadku FM7
Opublikowano 10 lipca 20186 l A to nie ma oficjalnie kosztować 350 zł? No teraz patrzę, że 360 na naszym storze. To żadna cebula. A w tej cenie to chyba da się ogarnąć w pudełku chyba.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Mimo wszystko 70 zł mniej to nadal oszczędność, a granie z płyty mnie nie bawi. mam FH3 na płycie i żonglowanie nośnikami mnie doprowadza do szału.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Owce i kurczaki uciekając przed autem XD Edytowane 10 lipca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 11 lipca 20186 l 1 godzinę temu, hav7n napisał: czekam na kolejne pory roku, lato mnie najmniej interesuje w tej grze lato to takie lody waniliowe gier wyścigowych, czyli domyślny wygląd każdej gry wyścigowej.
Opublikowano 17 lipca 20186 l Nie jestem pewny, ale to jest chyba o 20.00 albo 21.00 czasu polskiego.