Opublikowano 18 września 20186 l Kod czy płyta? Bo jak kod to możesz jeszce 9 kolegów z pecetami o zrzutke poprosić xD Edytowane 18 września 20186 l przez easye
Opublikowano 18 września 20186 l Godzinę temu, easye napisał: Kod czy płyta? Bo jak kod to możesz jeszce 9 kolegów z pecetami o zrzutke poprosić xD Cyfra of korz - turecki store i te sprawy Szkoda, że nie da się już robić zakupów przez VPN, bo chętnie bym przedstawił tutorial 48 minut temu, marcin33 napisał: Poyebani Widzę, że klimat już się wylewa z monitora, a co dopiero jak przyjdzie nam się tym pobawić Swoją drogą, to już widzę te filmiki w klimacie Bonda zrobione przez DJS
Opublikowano 18 września 20186 l Gry jeszcze nie ma gry a oni już CarPacki sprzedają Bo chyba nie wierzycie że będzie to za frajer. Nadal nie wiem czy Ultimate w pudełku da radę kupić szybciej. Z drugiej strony imo bez sensu brać w pudełku teraz jak będę miał jakieś 2 miesiące w GamePassie...
Opublikowano 18 września 20186 l Tak, bo jak nie pokażą przed premierą, to nie będzie DLC XD Mamy 2018 rok, każda gra ma DLC i jest zapowiadane przed premierą.
Opublikowano 19 września 20186 l Mi juz gra leży na dysku wraz z James Bond car pack teraz tylko trzeba wytrzymać do piątku
Opublikowano 19 września 20186 l 7 minut temu, kubson napisał: teraz tylko trzeba wytrzymać do następnego piątku
Opublikowano 19 września 20186 l 12 godzin temu, marbel007 napisał: Gry jeszcze nie ma gry a oni już CarPacki sprzedają Bo chyba nie wierzycie że będzie to za frajer. w Ultimate jest za free
Opublikowano 20 września 20186 l Kuuuuuuuurde, walczę sam ze sobą przed kupnem Ultimate... Wszystkie ostatnie Forzy kupowałem, a potem żałowałem bo w sumie poza autami nic to nie dawało. No ale teraz 2 dlc są w cenie... A z drugiej strony w Game Pass będzie... Natomiast z trzeciej strony chciałoby się wciąż być VIP [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opublikowano 20 września 20186 l W dłuższej perspektywie Ultimate Ci się zwróci na dodatkach. Jak masz szmalec to nie zastanawiaj się i rzuć w Spencera pieniążkiem
Opublikowano 20 września 20186 l Zwłaszcza, że kupując Ultimatum masz przynajmniej rok spokoju z kupowanjem dodatków do gierki - mnie głównie to przekonało
Opublikowano 20 września 20186 l Jak ktoś ma aktywnego GP to trzeba się zastanowić czy brać na premierę Ultimate za ~ 360 zł. Zanim wyjdą najważniejsze dodatki, to Ultimate w pudle może być do 100 zł tańsze.
Opublikowano 20 września 20186 l 2 godziny temu, Rayos napisał: #TylkoGamePass po co kupować jak będzie w abonamencie? No wolę mieć gierkę na koncie niż opłacać jakis abonament.
Opublikowano 20 września 20186 l Godzinę temu, Pacquiao napisał: czy brać na premierę Ultimate za ~ 360 zł Ja swoją brałem za 220
Opublikowano 20 września 20186 l Jak skończy się game pass u mnie za rok to wtedy wezmę pudełko czy w game passie tez będzie wcześniejszy pre-load?
Opublikowano 20 września 20186 l 8 minut temu, MaZZeo napisał: Jak skończy się game pass u mnie za rok to wtedy wezmę pudełko czy w game passie tez będzie wcześniejszy pre-load? nie
Opublikowano 20 września 20186 l Graliście może w demo Forzy Horizon 4 na kierownicy Logitech G920 ? Mam taki problem, że maksymalna siła z jaką naciskam na hamulec to max 70% (sprawdzane na ekranie telemetrii) to już wręcz staje na nim... (normalną siłą to ok 50%). Nie może to być wina kierownicy bo na Forza 7 oraz Horizon 3 mam 100% dodam, że ustawienia w grze mam takie same w tych 3 grach, czyli martwa strefa wew. 0% a zew. 20%. Chcę zamowić na premiere ale jeśli to tak działa, to granie na kierownicy mija się z celem... HELP....
Opublikowano 21 września 20186 l Jeśli się postarają to na prawdę mają szansę zdetronizować Crew 2. Mam nadzieję, że urozmaicą rozgrywkę jakimiś motorami, czy quadami.
Opublikowano 21 września 20186 l W serii FH mamy od lat tylko samochody co stało się powoli nudne. Mimo tego, że trójka to najlepiej zrobiła to gracze oczekują czegoś więcej. The Crew 2 właśnie to zrobiło i dosyć wysoko zawiesiło poprzeczkę. Jeśli chłopaki z PG szykują jakąś niespodziankę i dadzą oprócz samochodów coś innego, to będzie hit.